Koopjedeal.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.168 recente reviews uit 2 bronnen.

Mijn ervaring is met Koopjedeal is positief.... Alleen al de gedachten dat achter dit bedrijf een media/pers/courant/dagblad zit..... Koopjedeal kan zich geen slecht materiaal en/of slechte klantvriendelijkheid veroorloven....

Regelmatig zijn er goede aanbiedingen, die via de nieuwsbrief onder de aandacht worden gebracht. Na bestelling worden de producten snel geleverd. Fijne winkel om te bestellen!

Na mijn aankoop van nieuwe Apple oortjes kreeg ik mijn aankoop binnen de verzenddagen, dit was in orde. Helaas voelde de oortjes zelf heel nep aan en ze waren ook binnen een paar uur al kapot. Toen ik vroeg of ik ze retour kon zenden kreeg ik pas een reactie naar 3 keer contact opgenomen te hebben. Nu een ingewikkeld traject afgaan voordat ik me geld terug kan krijgen.

tegenwoordig een snelle bezorging, top, alleen ik heb weken terug dekenklemmen gekocht, maar nooit gekregen, jammer.

Goed assortiment en snelle levering.

De bestellingen zijn netjes aan gekomen en op tijd.

Goede service, duidelijk en vlotte bezorging!

Erg tevreden voor het eerst iets besteld was er de volgende dag. Afterpaybetalen ! Goed geregeld !

Leuke deals - onweerstaanbare prijzen - uitstekende service - snelle bezorging

Ongeveer 6 weken geleden heb ik cartridges voor mijn Epson printer besteld. Bij de bezorging kwam ik tot de ontdekking dat IK de verkeerde nrs. had opgegeven. Ik heb hier over gebeld met koopjedeal en die zouden het even voor me regelen bij de leverancier zodat ik ze kon retourneren. Alles is keurig geregeld en in dezelfde week ontving ik de cartridges die in mijn printer pasten. Ik ben hier reuze blij mee, en al heb ik zelf die fout gemaakt het is helemaal geweldig opgelost en mijn printer doet het weer. . Nogmaals hartelijk dank

Goede en leuke producten en aanbiedingen! Snelle levertijd, eigenlijk zoals staat aangegeven of sneller.

Al vaak wat gekocht. Tot nu toe zeer tevreden.

Ik heb tot dusver, na drie bestellingen, alleen maar positieve ervaringen met Koopjedeal opgedaan. Producten worden op tijd geleverd en verkeren in uitstekende staat. De dagelijkse nieuwsbrief biedt voldoende keus en er zit altijd wel iets tussen dat leuk, handig of noodzakelijk voor het huishouden, de tuin, je hobby of je leefstijl is. Al met al een aanrader, zeker gezien het aanbod van andere online-shops.

het is vaker nog beter als op de foto of de beschrijving het word op tijd verzonden

Al talloze malen heb ik iets besteld via Koopjedeal.nl en telkens weer kwam de bestelling op de beloofde tijd helemaal zoals bedoeld aan. Waar vind je dat elders?

Het kwam zo maar langs en was op tijd geleverd. Zelfs melding over verlate levering kwam op tijd!

Klacht over een lamp op zonne-energie. Na aandringen van mij (2e mail) wordt de mail eindelijk gelezen en stelt iemand een vraag die ik als hij goed gelezen had al beantwoord was. Hij excuseert zich wel en schrijft dat een mail normaliter binnen 2 dagen beantwoord wordt. Op mijn antwoord per mail komt wederom geen antwoord (dat zou toch binnen 2 dagen gebeuren) en uiteindelijk maar gebeld. De lamp is uiteindelijk opgestuurd na aangeven hoe en nu maar afwachten wat er verder van komt.

Prima goed raad het zeker aan

een koop bij koopjedeal snel, goedkoop, kwaliteit ! Drie in een !

Al wat vaker hier iets besteld, goeie service

Enkel zeer positief bij al mijn bestelde artikelen is niets foutgegaan Een keer een garantie aanspraak in werking moeten zetten en deze Is naar volle tevredenheid opgelost. Dus ga zo door.

Wij hebben nog maar een paar keer iets gekocht. Vlugge levering, voldoende keus alleen kunnen we niet alles gebruiken

Levering werd snel en correct afgehandeld

snelle levering, leuke telefoonervaring en prima onderzoek naar de vraag van de nederlander in het algemeen.

Al zeker 15 keer wat besteld en altijd alles goed snel en correct ontvangen.

Ik koop graag bij koopjedeal omdat :- - goedkoop - goedaanbidinging - dat is perfect

verschillende orders geplaatst en altijd snel en goeg geleverd.

Al voor de tweede maal dezelfde artikelen besteld.alles naar volle tevredenheid afgehandeld.zal jullie zeker aanbevelen

Ik ben zeer tevreden . Ga zo door zou ik zeggen

Zeer goed en hele goede service voor een betaalbare prijs

Meer Koopjedeal.nl reviews