Koopjedeal.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.169 recente reviews uit 2 bronnen.

Product voldoet aan beschrijving. Prompte levering. Dus tevreden

Koop al jaren bij Koopjedeal, was even bang dat ze zouden, maar gelukkig gecontinueerd. Site is overzichtelijk, levering probleemloos en snel, prijzen heel interessant , ruilen geen probleem . Kortom absolute aanrader!

Ik heb onlangs pantoffels besteld. De levering was niet als beloofd en we moesten aan de order herinneren. Vervolgens werd binnen 5 dagen geleverd, maar wel de verkeerde kleur. Aangezien retourneren omslachtig en kostbaar is, heb ik ze gehouden. Maar bestel nooit weer iets bij Koopjesdeal!

✓ Koopjedeal.nl Beste An,

Wat ontzettend vervelend! Zojuist heb ik u een bericht gestuurd met een passende oplossing hiervoor.

Met vriendelijke groet, Team Koopjedeal

Heb een black friday box vrouw besteld, nou wat een dumper, de inhoud is zeker geen €250,- euro waard. Een led lampenset, wandrekje met spiegel, tafellampje, gelsokken, oordopjes en nog meer troep wat hooguit op €130,- uitkomt. Ik heb een klacht gemaild maar nog niks terug mogen ontvangen. Had toch minstens gehoopt op een smartwatch, soundbar of robotstofzuiger of iets in die richting.

✓ Koopjedeal.nl Beste Denise,

Wat vervelend dat u niet tevreden bent met uw bestelling. Inmiddels hebben wij contact hierover gehad en een passende oplossing geboden!

Met vriendelijke groet, Team Koopjedeal

Ik had me erop verheugd om deze box te ontvangen. Bestellen en levering gingen super. De inhoud viel toch wel tegen. Veel producten waar ik niks mee kan en ik betwijfel of de waarde 250 euro is. Ik zou het mensen afraden om deze box te bestellen.

✓ Koopjedeal.nl Beste Nathalie,

Erg vervelend dat u dit zo ervaart. Graag kom ik in contact met u hierover. Helaas heeft u geen gegevens achtergelaten bij het plaatsen van de review. Kunt u ons bellen op +31 (0)85 1309 185?

We horen graag van u!

Met vriendelijke groet, Team Koopjedeal

De bestelling was makkelijk, netjes verpakt en na 3 werkdagen geleverd. Artikel werkt perfect en een goede prijs verhouding. (niets mis mee)

Ik bestel regelmatig bij koopjedeal en ik heb nog nooit geen klachten gehad! Integendeel. Ik heb alleen maar positieve dingen om erover te vertellen zoals de producten die ik hier al besteld heb zijn van top kwaliteit er is nog nooit iets terug gestuurd of kapot gegaan of kapot toegekomen echt nog nooit problemen gehad hiermee! en de leveringstermijn is niet lang en vaak komt het zelfs eerder aan dan verwacht dus super leuk! Het laatste artikel dat ik had besteld is mijn box spring en de mensen die het kwamen leveren waren super vriendelijk en deden hun job echt met plezier. Dus. ik kan koopjedeal alleen maar aanraden bij iedereen!

Geachte Ls., Ik heb vandaag 8 tuinlampen op zonne-energie ontvangen (van Alabama). Van de 8 lampen werkten er 2 niet (25 %). Wat ik ook heb geprobeerd geen licht! Met vriendelijke groet Cees Burgers.( (e-mailadres verwijderd) )

✓ Koopjedeal.nl Beste Cees,

Erg vervelend om te lezen dat de tuinlampen niet naar behoren werken. Dit is uiteraard niet de bedoeling! Bij het plaatsen van de review heeft u helaas geen gegevens achtergelaten. Om deze reden wil ik u vriendelijk vragen contact met op te nemen hierover op het volgende telefoonnummer: 085 - 1309 185.

Met vriendelijke groet, Team Koopjedeal

Was er benieuwd naar de inhoud. Zou minimaal 250 euro waard zijn maar helaas ik denk niet dat het de 50 euro haalt echt jammer. Heb er ook nog 1 voor de vrouw besteld, maar ja zal dan ook wel een jammertje worden.

✓ Koopjedeal.nl Beste Wibi,

Wat ontzettend vervelend! Inmiddels hebben wij hier u een bericht over gestuurd en willen wij dit graag voor u oplossen.

We horen graag van u!

Met vriendelijke groet, Team Koopjedeal

Bij Koopjedeal.nl is er altijd wel een score. Als in de krant weer interessante artikelen staan, blijkt de prijs ook nog eens prima. Wij zijn tevreden met de IPad, onze laatste koop.

Geen goede ervaring buitenlamp het blijft helaas donker lamp doet het niet Nel Vos

✓ Koopjedeal.nl Beste Nel,

Erg vervelend dat de buitenlamp niet werkt naar behoren. Graag kom ik in contact met u hierover. Helaas heeft u geen gegevens achtergelaten bij het plaatsen van de review. Kunt u ons bellen op 085 - 1309 185?

Leuke website. Goeie aanbiedingen. Snel geleverd

Na overname door de dekbed discounter is koopjedeal een volwaardige online shop geworden. Betrouwbaar en snel. Chapeau.

Besteld en snel bezorgd met de info track & trace.

Ik heb mooie producten en goede servlce ervaren.

Dit was de tweede keer dat ik iets had besteld bij Koopjedeal. Deze keer werkte het product naar behoren en werd het op tijd bezorgd. De eerste keer werkte het product niet en was de klantenservice niet goed te bereiken. Na de doorstart is dit opgepakt!

Een bestelling gedaan maar te weinig ontvangen. Een mailtje gestuurd en het te weinig geleverde werd direct nagestuurd. Klasse

Ik heb 3 krukken besteld via koopjedeal.nl, deze had ik al een tijdje op het oog, en na wat googelen, kwam ik uit bij koopjedeal.nl waar deze mega in de aanbieding waren! Ik heb ze dan ook direct besteld. De krukjes zijn snel geleverd en ben er erg blij mee :-)

Netjes geregeld en snel.

Na de brand een pauze met een gezonde herstart met goede spullen en scherpe prijzen. Betalen na ontvangst en nooit iets hoeven terug te sturen Proficiat!

Ik ben tevreden over het algemeen. De bestelling worden op tijd gedaan. dat is goed. Soms even niet precies met de lervering, maar het wordt goed opgepakt. De medewerkers van de klantenservice zijn vriendelijke en handelen eerlijk. Alleen wat laat reageren. M,v,g

Wat ik besteld had werd keurig en netjes afgeleverd. bedankt

Mijn bestelling werd keurig op tijd geleverd ook al kwam het via verschillende depots en kwam het ene vroeger dan het andere product maar wel zo als aan gegeven ook de beschrijving van de producten klopte precies daarom ben ik dik tevreden

Leer hoe goedkoop je een rijke les leert. Geniet van goedkoop en krijg een rijk gevoel. Dat is wat me overkwam.

Altijd op tijd en geweldig assortiment!

Een wandbord besteld Hier horen plankjes op te liggen maar zaten er niet bij. Klantenservice gebeld. Moet ik een foto maken van artikel en naar hen mailen. Zij sturen dit naar leverancier en die moet zorgen dat de plankjes naar mij worden verstuurd? Onzin natuurlijk Ik heb een koopovereenkomst met koopjedeal dus zij moeten zorgen dat het artikel goed geleverd word aan mij en zij zijn verantwoordelijk voor een deugdelijk artikel! Dan word verbinding plotseling verbroken Eerste en laatste keer dat ik daar iets besteld heb Dank voor de service MIS-KOOP-JE-DEAL

✓ Koopjedeal.nl Beste Johan,

Erg vervelend dat u dit zo ervaart. Graag kom ik hierover telefonisch in contact met u. Helaas heeft u bij het plaatsen van de review geen gegevens achtergelaten. Om deze reden wil ik u vragen contact met ons op te nemen op: 085 - 1309 185.

Met vriendelijke groet, Team Koopjedeal

Hoge kwaliteitsschoen, scherpe prijs, snelle levering!

Bestelling viel erg tegen, wilde het retour sturen maar dat moest dan op een bepaalde datum en dat is me niet gelukt en opnieuw aanmelden kan dan niet meer. Tevens zijn de retourkosten voor eigen rekening en vund dat relatief hoog in verhouding met het aankoop bedrag

✓ Koopjedeal.nl Beste Elvira,

Wat vervelend dat de bestelling niet naar wens is. Indien de bestelling niet naar wens is, raad ik u aan contact op te nemen met ons. We kunnen dit dan voor u oplossen! Graag wil ik u vragen contact met ons op te nemen op: 085- 1309 185.

Met vriendelijke groet, Team Koopjedeal

Snelle levering van drie solarlampen. Eenvoudig bestelproces, keuze van betaling. Goede communicatie. Netjes verpakt en goede producten.

Ik heb goed ervaringen. Leuke producten gekocht. Krijgt antwoord op je mail. Bij niet levering krijg je je geld terug.

Meer Koopjedeal.nl reviews