Koopjedeal.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.168 recente reviews uit 2 bronnen.

Ik heb alleen maar heel goede ervaringen. snelle en accurate levering. prijs/kwaliteit volgens verwachting. super

Snel geleverd voor mooie prijs

✓ Koopjedeal.nl Hi Ale,

Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn dat jouw bestelling snel is geleverd.

Krista Team Webcare Koopjedeal.nl

Gewoon altijd een goede ervaring mee gehad en voor de toekomst natuurlijk ook.

✓ Koopjedeal.nl Hi Ben,

Wat fijn om te vernemen dat je ervaringen goed zijn bij ons. We houden u graag tevreden. Bedankt voor je bericht.

Krista Team Webcare Koopjedeal.nl

Snelle service en goede producten

Snelle levering en handig dat je punten kunt sparen die je bij een volgende aankoop weer korting geven, terwijl de producten zo wie zo al goede deals zijn.

✓ Koopjedeal.nl Hi Paula,

Handig hé, die extra korting?! Wij zetten de klanten altijd graag in het zonnetje. Veel plezier ermee.

Krista Team Webcare Koopjedeal.nl

Een klacht werd prima opgelost.

✓ Koopjedeal.nl Hi Benno,

Bedankt voor je reactie. Wij proberen iedere klacht zo goed als mogelijk naar de wens van de klant op te lossen. Fijn dat het voor u is opgelost.

Krista Team Webcare Koopjedeal.nl

De aangeboden produkten zijn kwalitief goed en de prijs is zeer scherp gesteld. Ook de leveringen zijn binnen de geatverteerde tijd bezorgd. Het asortiment wisselt gereegeld zodat het aanbod vele leuke artiekelen herbergt. Een aanrader

✓ Koopjedeal.nl Hi Marinus,

Bedankt voor je leuke bericht. Wij staan iedere dag weer klaar om de leukste koopjes voor u te verzamelen.

Krista Team Webcare Koopjedeal.nl

Heb al veel gekocht snelle leveringen, en goede service als er wat mis is maar prima producten en zeer kwalitatief .

Al diverse keren wat besteld bij Koopjedeal.nl. Qua prijs, levering, kwaliteit en service gelukkig goede ervaringen.

✓ Koopjedeal.nl Hi Jos,

Fijn dat je tevreden bent over vrijwel alle aspecten van Koopjedeal. Bedankt voor je bericht.

Krista Team Webcare Koopjedeal.nl

De artikelen die ik kocht waren over het algemeen goed, kunt dus gerust bestellen.

✓ Koopjedeal.nl Hi Magdy!

Bedankt voor je bericht. Fijn dat je tevreden bent over Koopjedeal.nl

Krista Team Webcare Koopjedeal.nl

Wekt totaal niet gebruiksaanwijziging lijkt nergens (e-mailadres verwijderd)

✓ Koopjedeal.nl Beste Hans,

Wat vervelend om te vernemen zeg! Dit is uiteraard niet wat u van ons gewend mag zijn.

Heeft u voor ons een ordernummer/e-mailadres of postcode en huisnummer?

Hiermee kunnen wij uw bestelling direct inzichtelijk maken.

Snelle levering, er wel bij vermelden dat de stoelen aankomen als bouwpakket. Verder was informatie compleet.

✓ Koopjedeal.nl Beste Jos,

Wat fijn om te vernemen dat de levering erg snel is geweest bij uw bestelling. Wij hopen dat dit bij al uw toekomstige ook zo zal gaan!

Graag tot snel!

Wij zijn heel tevreden met de artikelen van jullie, en ook met de snelle levering, en de digitale betaling gaat ook perfect. Ga zo door.

✓ Koopjedeal.nl Beste Jan,

Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent met de producten die wij aanbieden. Onze collega's in het magazijn doen elke dag weer hun best om dit zo spoedig mogelijk bij u te krijgen!

Wij hopen nog jaren van u te mogen genieten als consument!

Graag tot snel!

Heel fijn dat ik zo goed, vriendelijke en geduldig geholpen ben. Bijzonder dat dit in deze tijd nog bestaat.

✓ Koopjedeal.nl Beste Ineke,

Wat fijn om te vernemen dat u naar tevredenheid bent geholpen! Wij hopen dat u hier nog jaren profijt van mag hebben!

Graag tot snel bij Koopjedeal.nl

Goede service en vlotte levering

Producten worden snel geleverd. Bij eventuele klachten worden deze prima opgelost.

✓ Koopjedeal.nl Beste Kees,

Wat fijn om te vernemen dat uw klachten conform tevredenheid zijn opgelost! Wij hopen dat u hier nog jaren profijt van mag hebben!

Graag tot snel bij koopjedeal.nl

Ik koop div.artikelen en ze bevallen me uitstekend erg goedkoop en een perfecte service

✓ Koopjedeal.nl Beste Nico,

Wat leuk om te vernemen dat u het zo aangenaam ervaart bij Koopjedeal.nl Wij vinden het altijd fantastisch om te horen!

Wij hopen dat u hier nog jaren plezier van mag hebben!

Graag tot snel bij Koopjedeal.nl

Snelle levering en goede kwaliteit en ze staan je altijd vriendelijk te woord als je belt

Snel levering en grote keus in aanbiedingen

✓ Koopjedeal.nl Beste Yvonne,

Wat fijn om te vernemen dat alles snel wordt geleverd. Onze collega's bij het magazijn doen dit altijd heel secuur en snel!

Wij zullen uw mededeling aan hun doorgeven! Hartelijk dank voor uw interesse in Koopjedeal.nl

Graag tot snel!

Bij één van bestellingen was een onderdeel stuk bij het uitpakken, na een telefoontje was het geregeld en kreeg een nieuwe toegestuurd. De oude kon ik gratis terug sturen

15 december besteld alles betaald echter tot op heden geen levering En slechte terug koppeling

✓ Koopjedeal.nl Beste Jan,

Wat vervelend om te vernemen dat u uw bestelling nog steeds niet heeft ontvangen. Onze manager is hierover in conclaaf gegaan met de leverancier.

De leverancier heeft ons vanochtend een terugkoppeling gegeven met de mededeling dat uw bestelling morgen bij u wordt afgeleverd.

Onze welgemeende excuses voor de geleden ongemakken. Graag tot snel bij Koopjedeal.nl!

Vlotte bediening en goede service

✓ Koopjedeal.nl Beste Jaap!

Wat een leuk bericht zeg! Hartelijk dank voor de moeite die u heeft genomen om dit bericht te publiceren. Wij waarderen uw mening ten zeerste!

Graag tot snel bij Koopjedeal.nl

Heb goede ervaringen snelle levering en je spaart punten leuk voor de volgende aankoop .

✓ Koopjedeal.nl Beste Egge,

Wat fijn om te vernemen dat uw ervaring bij Koopjedeal.nl aangenaam verloopt. Wij hopen dat u hier nog jaren profijt van heeft!

Wij doen elke dag weer ons best om het u zo makkelijk en aangenaam mogelijk te maken! Graag tot snel bij Koopjedeal.nl

Snel retourneer advies, maar wacht nu nog op antwoord

✓ Koopjedeal.nl Beste Ernst,

Wat fijn om te vernemen dat uw retour goed verloopt. Ook begreep ik dat u nog wacht op een reactie.

Heeft u uw e-mail adres en/of ordernummer voor ons? Hiermee kan ik uw bestelling inzichtelijk maken en helpen waar nodig!

Graag vernemen wij spoedig van u!

Een aanrader voor mensen die mooie producten tegen schappelijke prijzen, absoluut value for money. Ik heb diverse gereedschapstrolleys gekocht die ik binnen 3 dagen in huis had. Betrouwbare verzending via PostNL. De website vind ik er uitnodigend, verzorgd en professioneel uit zien!

✓ Koopjedeal.nl Beste Jorrit,

Wat een super leuk bericht om te lezen zeg. Wij vinden het altijd fijn om te horen dat onze klanten ons werk op prijs stellen.

Wij doen elke dag onze uiterste best voor onze consumenten. Wij hopen dat u hier nog lang profijt van mag hebben!

Graag tot snel, bij Koopjedeal.nl!

Bestelling doorgegeven in drukke tijd nl. Vrijdagmiddag 29 december 2017. Zaterdag 30 december om 11.45 uur in perfecte staat afgeleverd.

✓ Koopjedeal.nl Beste Jan,

Wat fijn om te vernemen dat uw bestelling zo snel is afgeleverd. Dit is natuurlijk altijd een cadeautje om zo snel in ontvangst te mogen nemen.

Wij zijn erg blij dat u tevreden bent over de levering en hopen dat u hier nog jaren profijt van mag hebben.

Graag tot snel, bij Koopjedeal.nl

Snelle levering prijs kwaliteiten goed waar voor je geld

✓ Koopjedeal.nl Beste Angelique,

Wat een leuk bericht! Heel erg dank voor uw waardering. Wij vinden het altijd leuk om zulke dingen terug te lezen.

Onze inkoop afdeling doen elke dag hard hun best om de producten zo gevarieërd en leuk mogelijk te houden! Graag tot ziens bij Koopjedeal.nl

Tot op heden uitermate tevreden. Leuke artikelen, goede service. De berichtgeving van verzending en bezorging is heel fijn.

Een mening is zo belangrijk na een ervaring die niet zo leuk, goed is / was. Jaren probleemloos zaken gedaan, gebeurt er onverwacht zo uit de lucht gevallen een domme, foutieve afhandeling van een bestelling. Die niet te corrigeren blijkt ondanks uitgebreide uitleg, toelichting. Zeer teleurstellend na jaren van super. En dit schaadt uw immage, uw betrouwbaarheid. En dat is in principe helemaal niet terecht. Maar onnozele, domme of niet gemotiveerde afhandeling is uw cllent genezen! En vraag je je af : Waar zijn we mee bezig. Mijn advies: Schenk veel meer aandacht aan teruggezonden bestellingen die fout, onjuist door u zijn afgehandeld/verstuurd.Als client wordt je er gefrusteerd van als je niet ontvangt wat je hebt besteld! Met vr. grt. Fred Groenenstein.

✓ Koopjedeal.nl Beste Fred,

Wat fijn om te vernemen dat u jaren lang zonder problemen heeft kunnen bestellen bij ons. Wel is het erg vervelend dat het toch een keer fout moet gaan. Echter zijn wij ook maar mensen en zijn foutjes helaas menselijk.

Wij hebben heel veel aan uw tips en wij zullen dit zeker meenemen in de feedback. Heel erg bedankt voor de aandacht die u heeft besteden aan ons en ook bedankt voor uw vertrouwen!

Graag tot ziens, bij Koopjedeal.nl

Wy hienen him jierren earder keapje moatten. Samar ljocht yn in tsjustere hoeke fan de tún.

✓ Koopjedeal.nl Beste Gerryt,

Wat een leuk bericht heeft u geschreven en dat nog wel in het Fries. Wij vinden het fijn om te vernemen dat u zoveel plezier heeft van uw lamp.

Wij hopen u nog jaren lang blij te kunnen maken met onze producten! Graag tot ziens, bij Koopjedeal.nl

Met vriendelijke groet, Femke Karper.
Meer Koopjedeal.nl reviews