Nelson.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.251 recente reviews uit 3 bronnen.
4 maanden geleden

Mooi assortiment maar de tas die erbij gekocht kon worden, was geheel doorgescheurd bij thuiskomst.. laat dat niet de kwaliteit zijn van de schoenen die we gekocht hebben..

11 maanden geleden

Tas online besteld, ontbreekt hengsel van tas. Klantenservice benadert, met antwoord: kunnen hengsel niet leveren, je kan de tas retour sturen en dan ontvang je aankoopbedrag terug. Dat is geen oplossing. Ik heb een kortingcode gebruikt en gevraagd of ik een nieuwe kan bestellen, maar zit met code. Antwoord code is eenmalig te gebruiken, dus pech. Die ben je kwijt. Het wordt niet aangenomen als fout bij hun. Het probleem wordt bij de consument gelegd. Zou fijn zijn in het vervolg dat ze met je mee kunnen denken en een gepaste oplossing te bieden. Bijvoorbeeld op z'n minst, de kortingcode opnieuw aan te bieden. Ik kreeg de tas. Al opnieuw dichtgeplakt geleverd. Lijkt erop dat deze tas eerder is geretourneerd, wellicht met en/of zonder bijgeleverde hengsel. Het is dan ook aan te raden om de geretourneerde artikelen beter te controleren op volledigheid. Jammer dat ik met een incomplete tas achterblijf. Tas van Rieker €60