Ohra reviews

2.9
Positief19%
Neutraal0%
Negatief81%
Laatste 12 maanden202220212020
Geen lid

Recente Ohra ervaringen

Petra
16-09-2023

Net als de overige reviewers al hebben aangegeven: de premie stijgt maar door en ondertussen komen er steeds meer restricties op vergoeding.

Wij gaan ermee stoppen.

Neem nooit een Ohra huisdierverzekering!

Manuela
04-09-2023

OHRA huisdieren verzekering

Mijn hond is geopereerd aan haar baarmoeder op 9 jarige leeftijd omdat ze ziek was maar wordt niet vergoed omdat het een aandoening is aan haar voortplantings organen. En daar betaal je voor al 9 jaar lang moeilijk via tel te bereiken. Een 1 is nog teveel zo teleurgesteld.

Je kunt ook maar 1 declaratie per x indienen want anders zijn ze al van slag krijg je ook direct terug

Wasrdeloos …

NOOIT weer OHRA

Ton
06-08-2023

Voorheen was het proteq totaal geen last goede service klantvriendelijk .maar sinds de overname van ohra een en al problemen.niet willen uitkeren terwijl wij premium pakket hadden zakkenvullers zijn het direct de verzekering opgezegd niet aan beginnen

Janet
15-07-2023

Eigenlijk is het nog minder dan 1 ., 4jaar ons hondje daarverzekerd, vergoeden steeds niks, medicijnen zijn ineens verzorgingsproducten, jeuk rond devulva valt ondervoortplanting en zo verzinnen ze elke keer wel iets om maar niet te hoeven betalen.

Schandalig is het en we hebben de verzekering nu ook opgezegd.

Mensen die het beste voor hun huisdier willen worden gewoon kaalgeplukt door ohra.

Wilfried
04-07-2023

Ze hebben de paarse krokodil uitgevonden, en maken er zeer graag gebruik van. Wat een oplichters. Ben al 20 klant bij ze met al mijn verzekeringen, maar ze verzinnen ALTIJD wel een reden om niet uit te betalen.

Mg
28-06-2023

Ze hebben 2 keer een groot bedrag teveel uit- betaald en daarna beide bedragen tegelijkertijd van mijn rekening afgehaald ……terwijl t hun fout is , soms is een declaratie onduidelijk , wat op zich gek is aangezien ik t aldoor op dezelfde manier keurig aanlever , en dan gaan ze t dubbel uitkeren, dit heb ik nu 2 keer gehad dit jaar….

Diëtist wordt bij iedere zorgverzekering vanuit basis verzekerd , iig 3 uren , de diëtiste van mijn zoon is diëtiste en gespecialiseerd in sportdietiek, wordt niet vergoed , daarover heb ik gebeld , zegt ze valt onder alternatief , sorry?

Ik heb een klachtenformulier gestuurd , nu een ruime week later , geen enkele reactie….

Ga NIET naar ohra

Mariet
26-06-2023

Ik heb een huisdierenverzekering bij Ohra. Op advies van de dierenarts zou er bloed onderzoek gedaan moeten worden om te kijken of mijn labrador allergisch is voor pollen of voeding. Voor de zekerheid heb ik eerst naar Ohra gebeld of deze bloedafname en allergietest vergoed zou worden en of dat ook op de mail naar mij gezet kan worden. Telefonisch heb ik bevestiging gekregen en ook heb ik de mail ontvangen dat dit voor 80% vergoed wordt. Ik heb besloten dat er wordt getest. Na de factuur van de dierenarts gedeclareerd te hebben bij Ohra heb ik bericht dat het niet wordt vergoed omdat dit volgens Ohra met eten te maken heeft. Gelukkig heb ik een rechtsbijstand verzekering waar ik dit kan melden en gaat dit ook oppakken.

Deze klacht wil ik graag laten weten aan anderen. Niet zo fraai van Ohra.

Niels
12-05-2023

Huisdieren verzekering is pure oplichting. Er wordt niets vergoed. Mijn pup had dubbele tanden. Niet vergoed! Moest aparte clausule afsluiten voor gebit. Nu moest ze vanwege medische redenen worden gesteriliseerd. Niet vergoed! Aparte clausule. Heb geen idee wat ze dan wel vergoeden maar alles blijkt optioneel. Na € 1000,00 premies betaald te hebben kan je nergens aanspraak op maken. Beter per maand € 35,00 weg leggen en dan pakken indien je het nodig hebt.

Sandra
12-04-2023

Wacht al 2 maand op een declaratie. Bel je er achteraan krijg je te horen dat je binnen 10 weken reactie krijgt.

Lorenzo
24-02-2023

Al 2 jaar klant voor onze hond. Als we declareren staat het weer snel op onze rekening.

Anke
17-02-2023

Factuur ingeleverd en binnen 2 uur al antwoord, echt super goed. En vergoeding dierenarts factuur binnen 1 dag op mijn rekening, kan niet anders zeggen dan dat ik Ohra een zeer goede en prettig dierenverzekeraar vindt. Ik raad OHRA iedereen aan 👍👍👍

Eliza
23-01-2023

Duurste, beste dekkingen die er zijn voor 2 katten en ze weten er altijd met een rotsmoes onderuit te komen. Na jarenlang geld te hebben uitgegeven nooit iets gedeclareerd gekregen, afzetters! Onvriendelijke klantenservice.

Eline
20-01-2023

Ohra dierenverzekering is een wassen neus! Zelfs met een plus-pakket ontvang je haast nergens vergoeding voor. Let op bij het afsluiten op het onderdeel "Wat wordt nooit vergoedt?' in de polisvoorwaarden!

Dennis
23-12-2022

4 jaar geleden huisdieren verzekering afgesloten bij Reaal voor €365 per jaar.

Reaal is 3 jaar geleden overgenomen door OHRA en het 1ste jaar veranderde er niks behalve de premie €385(+5,5%) jaar erna weer premie verhoging van €385 naar €459(+19,2%) en jawel hoor dit jaar opnieuw premie omhoog van €459 naar €551(+20%) + vanaf dit jaar een eigen risico van €50 dus de werkelijke premie €601(30,9%).

Een premie verhoging in 3 jaar van 56%.

Verzekering word steeds duurder maar steeds minder word er vergoed.

Per jaar heb een al een eigen bijdrage van 20%.

Hoe durf je als verzekering je premie elke keer zo te verhogen terwijl mensen steeds meer de eindjes aan elkaar moeten knopen.

Het zijn vieze graaiers ,de top en aandeelhouders van het bedrijf stoppen steeds meer in die zakken die vol genoeg zitten.

Waneer doet de regering eens iets aan deze diefstal.

Monique
29-11-2022

Nooit verzekering gehad voor honden maar dacht doe het een keer … nou rekening ingediend op 24 oktober en blijven maar vragen om patiëntenkaart en dan weer over zijn Eten dan weer over zijn snurken … hond is gecastreerd en niet verzekerd daarvoor … maar dat is ook de doelstelling niet … ik dacht iedereen is enthousiast over verzekering en alle beetjes helpen ….andere hond is ook verzekerd bij andere maatschappij . vrijdag rekening ingediend en nu al uitgekeerd . echt ik word echt sjagerijnig van de OHRA …. je kan beter geld opzij zetten iedere maand . Bereik je veel meer mee en minder irritatie.

Verginia
03-11-2022

Bij Ohra zijn ze goed in de kleine lettertjes. Niets vergoeden en alleen maar premie betalen. Kan nog niet opzeggen, zodra het kan ben ik weg. Maar ondertussen blijven betalen voor jan met korte achternaam. Sowieso nooit meer een verzekering van Ohra. Ik leg wel geld opzij voor de dierenarts.

Erna
07-10-2022

Onze 14 jarige hond was verzekerd bij Proteq, die werd overgenomen door Ohra. Ineens hogere premie en veel dingen niet meer verzekerd. Zo ook crematie. Dat een verzekeraar een belangrijke verandering in een emotioneel onderdeel van een verzekering niet doorgeeeft bij overname is een schande! Wij kwamen er pas achter dat we totaal geen vergieding meer kregen bij crematie op het moment dat we die verzekering nodig hadden. Bij correspondentie hierover ook totaal geen begrip of coulance.

Annabel
06-10-2022

De nieuwe polisvoorwaarden:

Prijsverhoging van €.7,00 voor hond van 11 jaar

Eigen risico : €.50,00 per hond

Vergoeding: -20% per behandeling.

Voor hond van 7 jaar €.30,00 pm

Voor hond van 18 mnd. €.28,62 pm.

Heel apart

Rekensom: bijna €1000,00 abonnement per jaar

Tot nu toe 1 x per hond naar DA

Rekening voor 3 honden €300,00 ( zonder declareren)

Suzanne
06-10-2022

De premie stijgt flink en het pakket wordt uitgekleed en vergoeding minder.

Zit er helaas aan vast omdat mijn kat 10 jaar is en dus niet meer ergens anders verzekerd kan worden.

Deze verzekering bij OHRA nooit meer, maar ik heb al gezien dat het bij iedere maatschappij hetzelfde verhaal is.

Yasmine
30-09-2022

Ik ben erg tevreden. Ik had er twee huisdierverzekeringen lopen en alles is altijd volgens de regels keurig en snel gedeclareerd. Ik heb twee keer app contact gehad met OHRA en beide keren was het contact met de medewerker kundig en prettig. Ook bij het opzeggen van 1 van de verzekeringen na het overlijden van 1 van mijn honden is alles prima verlopen. Ga zo door.

Meer Ohra reviews