Ik heb een container gehuurd via Puincontainershop (order 21106094) en de communicatie rond het ophalen was tegenstrijdig, met directe gevolgen voor mijn planning. Op 18-12-2025 kreeg ik om 09:41 twee e-mails: één dat het ophaalverzoek was ontvangen en één met de mededeling dat de gemeente opdracht had gegeven om alle containers vóór 30 december op te halen en dat de planner zelf de dag kiest. Tot zover duidelijk. Maar 8 minuten later (09:49) kreeg ik nóg een e-mail “Ophaaldatum bevestigd” waarin stond dat ophalen VANAF 29-12-2025 kan plaatsvinden (met zelfs mogelijke vertraging). Dat wekt een totaal andere verwachting dan het eerdere bericht. Vervolgens is de container al op 23-12-2025 meegenomen. Ik had mijn planning (werklui/puin afvoer) afgestemd op die laatste bevestiging, waardoor dit op locatie voor problemen zorgde. De afhandeling daarna vond ik onvoldoende: er werd vooral naar “gemeente/vergunning” verwezen terwijl de kern is dat hun eigen bevestiging verwarring heeft veroorzaakt. Er werd uiteindelijk slechts €50 aangeboden als compensatie op een puinbak van 10m3 dat niet eens voor de 50% vol zat en dat al een maand lang werd verlengd voor werkzaamheden. Ik had hierna minimaal twee containers nodig , maar door deze communicatie en afhandeling ga ik voortaan rechtstreeks bij het containerbedrijf bestellen. Conclusie: als je afhankelijk bent van duidelijke afspraken en planning, zou ik dit bedrijf niet aanraden.