Roken.nl reviews

1.5
Positief4%
Neutraal0%
Negatief96%
PeriodeLaatste 12 maanden202220212020
Geen lid
Carla
12-01-2023

Zeer slechte service: ter voorkoming van beschadiging van de kwetsbare inhoud, betaal ik voor pakketpost en vraag het stootvrij in te pakken desondanks verstuurt roken.nl het in een bubbeltjesenvelop. Als ik de postbode niet tijdig had gezien was de envelop in mijn brievenbus gestopt en alles, vanaf circa 1,30 meter hoogte, op de stenen vloer kapot gevallen.

RKN
04-01-2023

Werkelijk nog nooit zo'n slechte service meegemaakt.

Daniëlle
16-12-2022

Alle reacties hier zeggen al genoeg.

31/10 besteld en betaald.

16/12 nog geen levering en naar je geld of een fatsoenlijke oplossing kan je fluiten.

Geen medewerking van de klantenservice. Standaard antwoord dat mochten hun ooit het pakket retour ontvangen dat je dan misschien je geld terug krijgt. Lastig als hun überhaupt niks versturen.

Bewijs van de post dat ze het pakket nooit aangeboden hebben maar bedrijf beweerd (zonder enig bewijs) het tegenovergestelde.

Bestel er gewoon niet. Als hun besluiten niks te versturen ben je enkel je geld kwijt.

Daisy
03-12-2022

Mijn pakket is nooit aangekomen. Communicatie met klantenservice is compleet waardeloos. 2 maal dezelfde reactie teruggehad met alleen de track en trace link. Inmiddels 3 mails eruit gestuurd en krijg gewoon helemaal geen reactie meer.

Arjen
18-11-2022

Vreselijk slechte klantenservice. Reageert niet of niet inhoudelijk op e-mails. Ik wacht na maanden nog op terug betaling van een retour zending. Nu kan het natuurlijk dat postNL het pakketje is kwijtgeraakt maar gezien de weken vertraging bij het verzenden door verbouwing denk ik wel te weten waar dit misgaat. Ergste vind ik dat dit roken.nl niet (inhoudelijk) reageert. Zelfs niet als je een klacht indient, terwijl zij zelf stellen dat klachten binnen 14 dagen worden afgehandeld.

Jan
30-09-2022

Wat een waardeloze zaak.

-Telefonisch niet te bereiken.

-beantwoorden mail zeer traag

-lezen de mail niet goed waardoor er een oeverloze communicatie volgt.

-leveren producten niet compleet uit en betalen het teveel betaalde niet terug.

Gewoon nooit meer kopen.

Ze hebben het gewoon "te druk" om de telefoon op te nemen pfff

maar leveren wel:

Speciale BH's https://ahhbrabh.nl/contact/

tuinslangen https://tuinslangkopen.nl/contact/

panty's https://pantykopen.nl/contact/

Fakkels https://fakkelkopen.nl/contact/

En je kan er ook nog een autoruit laten repareren. https://autoruit-repareren.nl/contact/

En dat allemaal op 1 adres PFFFFF

Tijmen
04-09-2022

Begin juli een bestelling retour gedaan van coils, deze waren door mij zelf verkeerd besteld.

Via post nl retour gestuurd met het formulier van hun website wat noodzakelijk is voor een correcte afhandeling.

Track en Trace van het versturen en de aflevering in Emmen zijn in mijn bezit.

Het is nu september en dit is nog steeds niet afgehandeld door roken.nl

Telefonisch zijn ze niet bereikbaar, op mails krijg je geen reacties.

Levertijden van bestellingen duren weken, de uitspraak niet op voorraad wordt veel gebruikt, dit terwijl de website hier geen vermelding over geeft.

Ik ben mijn geld kwijt en verwacht niet dat ik dit nog krijg.

Ik raad een ieder aan geen zaken te doen met dit bedrijf, het zijn oplichters die alleen maar liegen en bedriegen.

Tijmen van den Nagel

Bakkeveen

Sjaak
30-08-2022

Sinds juni regelmatig emailverkeer gehad over een bestelling die ik nooit gekregen heb. Vaak pas laat een antwoord, nu blijven ze het gooien op de verbouwing etc kortom nog steeds niet gehad, laatste mail van hun was een kribbig antwoord dat het zeer lang kon duren. Nooit meer bestellen dus, ga voortaan naar primera, die werken prima.

Dus nooit iets bestellen bij roken.nl

Anja
03-08-2022

Door een duidelijke vermelding op de site weet je dat de bestelling vertraging heeft door een verbouwing. Het is wel erg jammer dat je als consument geen informatie krijgt over de voortgang en wanneer je de bestelling daadwerkelijk kunt verwachten. Ook op de mail krijg je geen informatie en telefonisch zijn ze slecht bereikbaar. Daardoor ga je op internet naar reviews kijken omdat je het niet vertrouwt. Ikr schrok behoorlijk van de negatieve reacties. Oplichters? Leveringen niet bezorgd! Ik weet niet wat er van waar is, maar vanochtend is mijn bestelling keurig na 14 dagen toch bezorgd. Mijn advies aan Roken.nl is dat zij beter bereikbaar moeten zijn en consumenten goed moeten informeren. Prima dat iets vertraagd is, maar zorg voor goede communicatie.

Robbin
02-08-2022

Dit zijn oplichters, je krijgt je spullen niet, telefonisch niet bereikbaar en ook via de mail niet.

Kortom bestel hier nooit iets.

Hennie
21-07-2022

Nooit gekregen en komen niet met een oplsossing weg 142 euro

Priscilla
12-06-2022

Oplichters!

Zeer slecht bedrijf! 18 mei bestelling geweigerd en al vanaf toen bezig waar mijn pakket is en wanneer ik mijn geld terug ontvang. Inmiddels is het 12juni en als ze al reageren is het erg kortaf met totaal geen duidelijkheid of gewoon niet eens te bereiken. En met geen mogelijkheid mijn €60 euro terug. Raad iedereen dit bedrijf af!

Zag
25-02-2022

Pakket niet ontvangen! Ze reageren niet op de mail en telefonisch contact is niet mogelijk! Let op!

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Janita
26-10-2021

Heel heel heel slecht. Bestel hier niet. Helaas opgelicht. Vooruit betaald 70 euro en bestelling nooit ontvangen. Op mail wordt niet gereageerd telefonisch niet bereikbaar. Wees gewaarschuwd voor dit soort oplichters.

Je moeder
23-09-2021

Ze beweren dat mijn pakket geleverd is terwijl er camera beelden zijn dat er die dag en tijdstip geen pakket/post bezorger is geweest Bestelling spoorloos en Geen communicatie

Telefonisch niet bereikbaar wat ik onpersoonlijk vind, via de mail wordt je ook niet

Echt geholpen ze sturen gewoon steeds hetzelfde mailtje terug, mijn pakket nog steeds niet ontvangen en we zijn nu al 4 weken verder

Rein
16-09-2021

Geen levering geen gehoor.

Slecht erg slecht.

Gerda
23-08-2021

Nog steeds mijn betaalde spullen niet

Vandaag besteld morgen in huis NIET DUS!

Had ik maar de reviews gelezen dan had ik daar nooit besteld .

Telefonisch niet bereikbaar en op mails wordt niet gereageerd.

Wacht al 5 dagen .

Bedankt roken.nl zorg dat je de belofte na komt . Anders stoppen met je website.

Kaar
17-08-2021

Op geen enkele manier bereikbaar!

Ik ontving een kapot navulflesje dat ik besteld had in juni. Hierover geprobeerd te bellen, maar niet telefonisch bereikbaar vanwege 'grote drukte' . Gemaild en toen te horen gekregen dat ik een nieuwe zou krijgen bij mij volgende bestelling.

In augustus een nieuwe bestelling geplaatst en bij de opmerkingen het verhaal over het navulflesje gezet. Maar uiteraard geen navulflesje ontvangen. Bellen: niet bereikbaar, mailen: geen antwoord. Zeer slecht. Ik bestel hier nooit meer iets!

Claudia
10-08-2021

Slechter dan slecht

Heb diverse liquids besteld. Vandaag besteld is vanavond in huis volgens hun. Dus extra betaald zodat ik het binnen zou hebben. Zijn nu ruim 2 dagen verder en heb nog steeds niks in huis of wat gehoord. Tevens zijn ze via het telefoonnummer niet bereikbaar, op mails komt geen antwoord. Wat een oplichters!

Ax
24-07-2021

Nooit meer

Niet aan beginnen.

Verkopen onder valse voorwaarden.

Ook geen reactie te krijgen op welke manier dan ook!

Meer Roken.nl reviews