5.5van de 10

Volleybalshop.nl6 ervaringen

Aanbevolen3
Neutraal0
Afgeraden3
Filter

reviews

Barbara
05-08-2016

Slechte service

Ik had afgelopen zaterdag het Asics tshirt van de olympisch spelen besteld, ook bevestiging gekregen van deze bestelling. Aan het einde van de week niets gehoord, dus maar even bellen. Of ik een betalingsbewijs wilde sturen. Waarom was mij niet duidelijk, bedrag was gewoon afgeschreven. Betalingsbewijs verstuurd. Toen kreeg ik een mailtje dat alles uit verkocht was. Fijn hoor, tshirt natuurlijk nergens meer te krijgen. Zal echt nooit meer via deze winkel bestellen. Wat een slechte service.

Maurice
24-11-2015

Veel geld kwijt en geen schoenen!

Schoenen besteld deze zijn te klein en ze zijn niet in een grotere maat te verkrijgen. Ik moest al verzendkosten betalen voor het versturen van de schoenen en vervolgens moet ik nogmaals verzendkosten betalen voor ze terug te sturen anders krijg je je geld niet terug. Kortom 12 euro kwijt en geen schoenen..... Hier bestel ik geen spullen meer.

Victor van Oers
05-10-2015

Snelle levering en goed assortiment

Was voor mezelf en voor mijn vriendin op zoek naar nieuwe volleybalschoenen. S'avonds besteld en de volgende dag al in huis! Kregen er zelfs een gratis set sokken bij. Ga zo door Volleybalshop!

Albert
30-09-2015

Fijne service en handeling

Volleybalshop.nl adviseerde mij over de juiste schoen voor mijn postuur en manier van bewegen. Daarbij is de prijs in combinatie met de service voor mij echt de reden geweest om hier te bestellen. Bedankt, ik sta er al heerlijk op te spelen!

Willem
30-09-2015

Prettige service en snelle levering

Mijn bestelde volleybalschoenen waren snel binnen. Daarbij zijn de producten op Volleybalshop.nl altijd ruim 10% goedkoper dan bij de concurrent en gaven ze mij goed advies over welke schoen ik met mijn postuur en manier van bewegen nodig had. Top!

Loes
28-08-2015

Slechte service!

De levertijd van de volleybalschoenen die ik bestelde was 3-1 werkdagen. Echter na 2 weken nog niks gehoord. Toen ik wilde bellen kreeg ik te horen dat het nummer niet in gebruik was dus ik kon ze niet bereiken. Op een mail kreeg ik het antwoord dat het pakket verzonden was. Dit werd retour afzender gestuurd (na een fout van mezelf, door een verkeerd adres op te geven). Zodra het daar binnen was zou het meteen weer opgestuurd worden. Weer na 4 werkdagen zelf moeten bellen. Ze zouden het die dag opsturen en ik zou een mail met track & tracé code ontvangen. Deze heb ik niet ontvangen, Dus maar weer gebeld. Uiteindelijk de dag erna het pakket binnen gekregen. Die 3-5 werkdagen zijn dus 3 weken geworden. Ik zal daar nooit meer iets bestellen! Pfff...

Welk cijfer geef jij Volleybalshop.nl?
12345
67
8910

AfradenAanraden