8.5van de 10

Xlcasa.nl13 ervaringen

Aanbevolen11
Neutraal1
Afgeraden1
Filter

reviews

Wikje
05-01-2021

Snel en goed

Het ging allemaal heel snel en professioneel.
Ook was het contact bijzonder prettig en belde ze me ook in de avond om me nog op een paar zaken te wijzen.

Janet
21-09-2020

Zeker een aanrader

Mijn ervaring is erg positief.
Vriendelijk en behulpzaam.
Nog goed advies gekregen, over dingen waar ik zelf niet aan had gedacht.

Elwin
21-09-2020

Fijne communicatie

Het contact en communicatie heb ik tijdens het gehele aankoopproces als vlot, soepel en
duidelijk ervaren. Gestelde vragen werden altijd professioneel en deskundig beantwoord.

Redbad
21-09-2020

Prima ervaring!

Prima ervaring! Naast de zeer prettige omgang is deze partij tevens kundig, scherp en transparant. Kortom: een absolute aanrader voor een ieder die zijn woning wil ver- of aankopen.

Gert-Jan
21-09-2020

Ik ben geweldig geholpen.

Zeer deskundige en vriendelijke medewerkers. Geen snelle verkopers maar rustig,
bedachtzaam en ze denken met je mee. En als zij daarbij wat extra’s voor je moeten doen, is dat geen enkel probleem. Uitstekende ervaring!

Denmetz
19-09-2020

Uitstekende dienst, prettig geholpen

Eigenlijk zijn we verbaasd over de dienstverlening van XLCASA, ten opzichte van de vergoeding die zij vragen. We zijn van begin tot het eind professioneel ondersteund, zelfs ‘s avonds! Als we ons huis weer gaan verkopen, hoeven we niet na te denken welke makelaar we kiezen!

Dirk
01-04-2019

Uitstekende service!

Vriendelijke mensen, goed bereikbaar. Heel goed geholpen met onderhandelingen. Superbedankt!

AB
26-10-2018

Slechte ervaring

Ik zou deze makelaar niet aanbevelen. Veel fouten gemaakt met plaatsing huiz op Funda.nl, daarna vriendelijk gevraagd om te wijzigen maar deden erg moeilijk en waren niet vriendelijk in communicatie. Zelf met oplossingen moeten komen om huis te verkopen want zitten er zelf niet achteraan eenmaal de opdracht getekend is.

Michel
04-10-2018

Wie weet er meer over jou woning dan jezelf?!

Vragen over buren, buurt etc Vela zaken die jij beter weet dan de makelaar. De juridische zaken laat je over aan de makelaar Een hele mooie combi, en fantastische supportt!

M. vd Bunt
10-04-2015

Xlcasa is erg voordelig en ze geven snel antwoord op vragen.

Na verschillende makelaars over de vloer te hebben gehad en hier en daar offertes te hebben opgevraagd, uiteindelijk voor XLcasa gekozen. Valt helemaal niet tegen, gewoon snel antwoord gehad op mijn vragen zelfs avonds laat. De presentatie op Funda ziet er goed uit, kan niet anders zeggen. Nog geen bezichtigingen gehad maar het staat ook pas een week op Funda.

Jaap
08-04-2015

Probleem gehad met het uploaden van de fotos maar het is wel opgelost.

wij hebben ons huis goed kunnen verkopen met xlcasa,

Ronald
08-04-2015

Verrassend eenvoudig en uitstekende service

Ons huis verkopen via Internet waarom niet eigenlijk? proberen dus.

Na een uitgebreid telefoongesprek kregen we er een goed gevoel over. Wij hebben de afgelopen 3 weken 3 serieuze "kijkers" over de vloer gehad. We hebben er goede hoop op dat ons huis voor de zomer verkocht is.

Minnie van Soelen
08-04-2015

Snel verkocht

Wij hebben ons huis goed kunnen verkopen met xlcasa, hoewel het eerste contact een beetje kort was, werden we daarna goed geholpen.

Welk cijfer geef jij Xlcasa.nl?
12345
67
8910

AfradenAanraden