Zitmaxx reviews

6.9
Positief62%
Neutraal0%
Negatief38%
PeriodeLaatste 12 maanden20222021
Lid
Marja
18-08-2023

Meubels besteld en binnen gekregen. Hartstikke blij mee. Super mooie meubels. Wij gaan zeker vaker bestellen.

Bibi
16-08-2023

Mijn prachtige eethoek en salontafels heb ik bij zitmaxx gekocht.

Ik ben zeer vriendelijk geholpen door een van de verkoopadviseurs. Hij heeft de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden, stoffen bekeken en een rondje door de showroom gelopen om te kijken naar de showroom modellen.

Bij de eetstoelen heb ik een speciale impregneer besteld.

De winkel ziet er heel mooi en verzorgd uit, personeel is heel vriendelijk, koffie en thee staan klaar.

Ook hebben ze een outlet afdeling, waar hele mooi spullen staan voor een mooie prijs.

Ik ben heel blij met mijn aankoop!

Bibi

Jeff
16-08-2023

Wat een super winkel! Erg groot aanbod. De verkopers zijn kundig en niet opdringerig. je kunt hier rustig rondkijken en hulp krijgen wanneer je dit wilt. Hele mooie meubels voor goede prijzen. Ik raad iedereen deze winkel aan!

Henk
15-08-2023

Toppie bank, kwaliteit staat in verhouding met de prijs. Ons zie je zeker terug!

Marco
15-08-2023

Ik was opzoek naar een nieuwe bank.

Online kwam ik bij zitmaxx terecht en in de auto gestapt om naar de showroom te gaan.

Daar rustig een rondje gedaan en echt verbaasd hoe mooi de showroom is ingericht veel stijl kamers en zo gevonden wat ik zocht.

Samen met de verkoper de bank Guido gekeken en de prijs laten opmaken, deze viel mij heel erg mee 😊.

Na 7 weken was de bestelde bank binnen en werd deze afgeleverd door 2 onwijs aardige bezorgers.

Super blij mee echt een aanrader zitmaxx.

(Zitmaxx dank voor de leuke ervaring en mooie bank)

John
15-08-2023

Prima levering en goede service. Prachtig mooie bank gekocht, helemaal uitgepakt en afval meegenomen door bezorgdienst

Tessa
13-06-2023

Na een fijne winkelervaring helaas van een koude kermis teruggekomen. Onze bank werd geleverd met meerdere mankementen; beschadiging van de stof, ongelijke poten en een kleurverschil van 1 leuning, na meermaals telefonisch en contact per e-mail steeds een zeer onbevredigend antwoord en afspraken die niet werden nagekomen. Steeds het verzoek het antwoord van "de leverancier" af te wachten. Nadat de aangegeven wachttijd verstreken was weer contact opgenomen en er was nog steeds nul komma niks aan gedaan. Uiteindelijk 1,5 maand na levering van de bank een monteur aan huis gehad die een deel van het probleem heeft verholpen. Het laatste probleem ontkent zitmaxx en wil ons daar niet in tegemoet komen. Nooit meer zitmaxx!

Sharina
31-03-2023

Hier wordt je toch blij van,

We hebben toch maar een kijkje genomen bij Zitmaxx in Ter Aar. Bij binnenkomst word je al verwelkomt door een vrolijke dame met een mooie lach waarna je een route loopt door een winkel waar haast geen eind aan lijkt te komen. In elke ruimte staan prachtige zithoeken waarbij ze afgestyleerd zijn tot aan de behangkeuze en accessoires. Onze blik was gevallen op twee verschillende banken. Een adviseur van Zitmaxx heeft ons onder het genot van een goed bakkie koffie geholpen met de juiste keuze en een scala aan stofsoorten. Nu wachten tot wij kunnen genieten van onze Dahlia bank.

Wij zijn echt dik tevreden!

Top:

- prachtige zaak

- vriendelijk behulpzaam personeel

- ruim assortiment

- vakkundige hulp

- goede service

Minpunten:

- dat we niet gelijk kunnen genieten van onze bank.

Sv
23-03-2023

Prima winkel!

Rustig door de showroom kunnen lopen zonder dat een verkoper achter je aankomt! Bij bestellen werd rustig de tijd genomen en waren we er snel uit! Prima winkel en verrassend groot

Jeanette
Deze klacht is opgelost
10-01-2023

Door uitblijven van advies bij aankoop schade aan onze houten vloer door de eetkamerstoelen. TV-meubel is beschadigd geleverd. Intussen 2 maanden verder, maar van enige service, begrip of bereidwilligheid om tot een oplossing te komen is geen sprake. Ze hebben de meest onbeschofte en arrogante persoon bij hun klanten'service' tewerk gesteld helaas! Koop hier vooral niets als je wilt dat er enige service achteraf geleverd wordt, want dat kennen ze niet bij Zitmaxx wonen.

LAW
08-11-2022

Kast geleverd met schade. Bedrijf biedt per email 25 % korting aan (kast is 700 euro). Eerst geven ze per email aan dat dat maar 86 euro is en daarna 100 euro. tikfoutje. Ook dit klopt niet. Maar ik moet niet zeuren. Die 25 % is ook een tikfoutje.

Hoe dan Zitmaxx? Kom je belofte na.

Klantenservice is onvriendelijk, onbeschofd en niet meewerkend.

Zou me dood schamen als ik hier eigenaar van zou zijn.

Voor ons : wij kopen hier nooit meer.

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Luud
28-10-2021

#Zitmaxx: Vijf maanden na aanschaf nog steeds geen complete, nieuwe draaifauteuil in huis. Wél een 'rammelexemplaar'.

Nooit weer een meubel van Zitmaxx. Zelfs niet als het gratis is.

B.
22-10-2021

Inmiddels bijna 1 jaar verder met een klacht over een bank en de kontendraaierij waarbij zelfs de getekende afspraken in bijzijn geschillencommissie worden genegeerd door ZitMaxx, feiten worden omgedraaid en afspraken eenzijdig veranderd.

In bijzijn van en op vraag van de commissielid aan ZitMaxx of we zover( lees geen volledige compensatie) waren gekomen , was Zitmaxx wel eerlijk, nee was het antwoord. Tijdens het bezoek is eveneens geconstateerd dat de bank wel degelijk niet goed gevuld was, vulling op 6 plekken opkruipt onder de stof, naden schots en scheef lopen, zittingen onevenredig lopen. De bank zit onder een grijze waas van pillen, haalt aan en dat ondanks scores op de stof waarbij dit niet zou mogen.

Bedenk je voor je bij Zitmaxx koopt, je wordt in de maling genomen.

#zitmaxx #klachtzitmaxx #bezinteergijbegint #klantenservicezitmaxx