het personeel is zo onvriendelijk bij het onbeschofte af, je vraagt je af waar ze al die mensen vinden, ongelooflijk hoe onvriendelijk en onbeschoft
Aldi Mill is een sterk verouderd gebouw met slecht klimaatbeheersing waardoor versproducten veel eerder bedorven zijn. Ook het personeel maakt vaak fouten bij de kassa en wordt brutaal op klanten terwijl ze hun eigen kassasysteem niet kennen.
Ik ga al 10 jaar naar Aldi Wageningen, want ik ben meestal snel aan de beurt. Het is er vaak rustig. Maar dit is geen compliment voor de winkel zelf. Klanten, kijk uit!! Blijf alert in deze tijd van graaiflatie. In twee weken tijd heb ik hier bijna tot twee keer toe teveel geld betaald: vandaag bijna een euro teveel uitgegeven voor een pizza, als ik de prijs in de winkel niet had onthouden. Op mijn verzoek werd het prijskaartje in de winkel twee keer weggehaald. Geld teruggekregen, maar geen excuses. Naast deze teleurstelling is het akelig dat het personeel je hier vrijwel nooit groet. Echt welkom voel ik me nog steeds niet.
Het is 23 augustus en de zomer is volgens de ALDI afgelopen. Mijn favoriete ijsjes uit assortiment
Erg onvriendelijk personeel bij de kassa met een botte houding.