Tot ca €20 komen de pakketjes (meestal) wel aan. Bij alle pakketten boven de €20 gaat er spontaan iets fout en verdwijnen ze spoorloos. Verkoper gaat vervolgens nergens op in daar hun eigen "tracking" systeem zegt dat het afgeleverd is
Waardeloos bedrijf! Je koopt iets via AliExpress bij een Chinees bedrijf, zij verzenden dit via GLS. Tijdens dit verzend proces word je product gestolen. GLS verteld je dat alleen de verzender een geschil kan openen bij diefstal. Het Chinese bedrijf wil niet de moeite nemen dit geschil te openen en AliExpress met al z,n garanties gaat mee in dit verhaal,omdat het Chinese bedrijf kan aantonen dat het gewicht van het pakketje klopte en dat GLS dit op de verzendlabel heeft gezet. Het meest stomme is dat het Chinese bedrijf aan de buitenkant van het pakketje vermeld wat er in zit.
Bestel niet via AliExpress! Als je een dispute opent door nalatigheid van een aangesloten (Chinese) winkel geven ze niet thuis! Ze houden je gewoon aan het lijntje. Ik heb bij de aangesloten winkel, Saror.store een product besteld dat beschadigd is geleverd. Ook moest ik achteraf verzendkosten betalen die niet op de productpagina werd vermeld. Hun oplossing? Ik kon het artikel terugsturen om mijn geld terug te krijgen. Daarvoor gaven zij een retouradres in Afghanistan dat onbekend was bij de verschillende bezorgdiensten. Bovendien wordt er vanuit Nederland niet verzonden naar Afghanistan. Ik heb dit aan de winkel en AliExpress wel meer dan 5 keer uitgelegd. Hun antwoord? Ik moet het beschadigde product terugsturen? Hoe dan? Je wordt aan het lijntje gehouden em bent gewoon je geld kwijt! Onthoud dus dat bij een geschil ze net doen alsof ze je begrijpen.
Bestelde artikel waardeloos terugsturen word je onmogelijk gemaakt chatten met klanten service blijft je maar steeds hetzelfde herhalen word niets opgelost gewoon een onmoedigs beleid toegepast
Verkeerd product ontvangen. Retourneren zou kunnen maar knop werkt niet. Helpdesk is een lachertje. Na uren en dagen proberen en afgescheept te worden nog geen steek verder. Dan beloven ze een retourlabel te mailen en ontvang je een mail met uitleg welke knop je moet drukken voor een retourlabel. En die werkt niet. En dit verhaal kan je keer op keer blijven herhalen. Ze gaan je geen retourlabel geven. Weg geld. Zestig euro voor een hoop ergernis en een waardeloos product waar je niks aan hebt. De zogenaamde kopers bescherming is een bewuste leugen. Veel blabla maar je trekt gewoon aan het kortste eind. Nooit daar iets kopen!
Returned a defective product and did not receive full refund. Every time when contacting aliexpress via the app, I had to give all my details even though I was logged in. Finally I got a voucher that was covering most of the difference, but when I tried to use it, it was expired, because I was not told it would expire after 2 months, even though it took me more than one month to come to a solution with the voucher. So I advise you to stay away from AliExpress and stick to the respectable webshops that care about their clients.
Mijn ervaring is met shop Dicho Supremas Store uit Polen. Deze shop lapt alle regel en wetgeving aan de laars. Gecancelde order word gewoon opgestuurd, vervolgens wordt je herroepingsrecht geweigerd en ben je 6 weken via 4 disputes ook nog bezig om deels een refund te krijgen omdat de verkeerde kleur is opgestuurd. Feedback word verwijderd omdat ik een kwaadwillende koper zou zijn. Vervolgens vind mevrouw mij niet zo aardig en blokt mijn berichten dus als je de garantie nodig hebt wat ook al een paar keer gebleken is dan heb je dus gewoon pech. Wees verstandig, niet hier kopen .
Order was delivered but I never received it. Put in complaint and money return request. Only got rejections and requests for proof. How can you proof you did not receive yr order? This is an untrustworthy and deceitful company. Do not order from them!
Heb rotan besteld voor 60€ maar is nooit gekomen en door allieexpress afgemeld als bezorgd gewoon oplichters dus hoef nooit wat meer van ze
Ik heb een bestelling retour gestuurd op een dag en de anderen dag direct mijn geld terug gekregen. Terugbetaling is zelfs sneller dan Nederlandse bedrijven zoals Bol.com
Shop1102724117 Store verkoopt philips one mesjes deze zijn imitatie en werken NIET
Besteld volgens aliexpress geleverd mooi niet opgelicht dus! Inloggen account weg! Weg geld mensen blijf hier weg! Koop hier niks!
Het is niets meer daar bij AliExpress. Stikt van de nep accounts, probeer maar eens een fatbike te bestellen en zie hoeveel nep accounts je tegenkomt met zogenaamd depots in Spanje ofzoiets. Voor mij einde bij die hap
Het volgende product besteld via AliExpress bij Global Shopping. Productie informatie USB 3.0 Naar SATA 3 Kabel SATA Naar USB Adapter Converteren Kabels Ondersteuning 2.5/3.5 Inch Externe HDD SSD Harde Schijf Adapter In de kabel zit een breuk waardoor het product niet is te gebruiken. Global Shopping (de leverancier) hiervan op de hoogte gesteld en door hun is beloofd dat zij er alles aan gaan doen om het probleem op te lossen. Zij geven hierbij zelf aan om de correspondentie te laten lopen via hun mailadres t.w. (e-mailadres verwijderd) . Op 2 febr. 2023 heb ik de klacht aangemeld en diverse keren gemaild met dit bedrijf echter zij lezen de mail niet en lossen het probleem niet op. Goede reclame voor AliExpress om dubieuze bedrijven zaken te laten doen onder hun naam, stelletje oplichters.
Pakket niet aangekomen. Verzendadres was zonder huisnummer. op factuur met huisnummer zonder toevoeging en in bestelling met huisnummer en toevoeging . Hopeloos gedoe, Nooit meer Aliexpress
Ik heb altije veilig bij Ali besteld tot de laatste keer ben ik zwaar genaaid. Ik ben opgelicht. Ik heb 3 producten besteld 10 dageb geleden en nooit een order of iets ontvangen op je mail. En op me account staat ook helemáál NIETS! Nu heb ik ze paar keer benaderd via chat, maar doordat ik geen order kan aantonen laten ze ke gewoon lekker tikken en kunnen ze niks voor me betekenen. Dit terwijl het geld wel gewoon is afgeschreven. NOOIT meer hier een bestelling doen dit is één ding dat zeker is.
Dacht gooi er eens 4 euro tegenaan voor een eierkoker geschikt voor in de magnetron . Toch twee keer kunnen gebruiken,zeg nu zelf 2 euro per keer,in deze tijd,geen geld toch🤣🤣🤣🤣
23 februari bestelling gedaan zou 15 maart binnen zijn . maar zeer verbaast8 maart kreeg ik de bestelling top en heel goed verpakt weer 3 bestellingen gedaan
Opgepast met aliexpress ik kopte een nvr met 4 camera's . 1camra gig niet . ik hat geschil drek geopend en het gemeld . ik moes bewijzen dat de camera niet gig . ik heb dan video's en foto's gemaakt dat de camera niet gig . naar veel gezever en veel op en neer gestuurd en veel weken geduld en zeer veel mijn tijd verspilt . kreeg ik eindelijk de oplossing . oplossing 1 geen terug betaling . oplossing 2 geen nieuwe camera . en dat is niet de eerstekeer dat ik dit meemaak . en als ge het moet terug sturen dan moet ge de verzendkosten zelf betalen en die zijn meestal duurder dan het gekochte product . en de klantediens is niets waart die kunnen u nooit helpen die wetten van toeten en blazen die wetten van niets . mijn raat is koop niets bij aliexpress
Ik heb 4 maanden geleden een houdertje besteld, dit zou binnen de 15 dagen aankomen. Momenteel staat er bij track and trace dat het door vertraging pas zou aankomen op 27/12/2022, maar het is momenteel al maart 2023. Ik heb contact opgenomen met AliExpress en met de verkoper zelf. Beide vertellen ze dat ze niets kunnen doen en dat ik zal moeten wachten. Ondertussen heb ik ergens anders een houdertje gekocht. Uiteindelijk dus dubbel betaald voor iets.
Ik heb 3,5 week geleden iets besteld bij hun en nooit ontvangen. Ik heb diverse mails naar hun gedaan maar krijg nooit antwoord. Het bestelnr is 8162664772481758. Dus nooit met hun in zee gaan en niets bestellen daar.
Na aankoop van een autoradio vlogen de zekeringen om mijn oren bij het inbouwen. Bij contact moest ik een video van het procec oploaden. Als ik al kortsluiting heb met een storing in mijn auto dan ga ik na de derde keer geen vierde keer proberen. Na contact zijn wij niet uitgekomen. Ook de leveranciers reageren niet. Verder is het een hele ingewikkelde procedure van kasje naar de muur om doorheen te komen. Betaal meer bij een betere shop dat de garantie beter is geregeld. Ik heb nog een radio besteld. Ik hoop dat ik deze gelijk kan terug sturen. Helaas geen goede support gehad en gerotzooi. O.ja. de winkel zegt reset reset de radio.ha. met een kortsluiting. Waten ze maar dichtbij. Was ik voor uitleg langs gereden. Was makkelijken dan dat gedoe via internet. Dus pas op met wat je koopt bij Aliexpress
Duur betaald voor een achteruitrijcamera die niet werkt. Was goed aangesloten. Ook 3 ledjes waren eraf. Zouden er 12 moeten zijn maar er zaten maar 9 op. Meteen de container in ermee. Was er dus echt niet tevreden over.
Product besteld, niet geleverd. Bij PostNL opvraag gedaan maar verwijzen naar de verzender in China. De leverancier daar wil nergens van weten en Aliexpress zegt dat ik onvoldoende bewijs heb geleverd. Hoe gek wil je het hebben, met track en trace zie je dat het pakket nooit is afgeleverd. Het zijn gewoon een stel oplichters, nooit daar een bestelling doen raad ik aan.
Goed maar let op wat je koopt
Heel goed ja
Iets besteld zeggen dat aan de deur is geweest zitten met vier mensen hier altijd ene thuis maar niks ontvangen en post nl zeg ook niks erover
Meerdere bedrijven waar Aliexpress zaken mee doet, leveren artikelen niet (ook al zeggen ze wel geleverd te hebben), maar je moet wel betalen! Na meerdere pogingen om in contact te komen met de bedrijven om t geld terug te krijgen, mislukt en Ali doet totaal geen moeite om een oplossing te bieden! Totaal onbetrouwbaar! Deze tekst overgenomen omdat mij dat ook gebeurt is! Zolang je alles goed gaat is alieexpress prima maar als er wat verkeerd gaat wordt het niet opgelost!
Kan niet teruggestuurd naar 1934 EMC Brucargo Ik ben in België, heb 1 witte ventilator besteld, 25w, bij levering was het 1 zwarte ventilator, 20w van slechte kwaliteit, toen ik antwoordde, zeiden ze dat ik het terug moest sturen en terugbetalen, ik stuurde het terug en verloor nog eens 7,5 € over het adres Wang YinZhu Postbus 10060 Brucargo 829C 1934 EMC Brucargo België maar de volgende dag werd het naar mij teruggestuurd. Ik dacht dat er een fout was gemaakt door Bpost, dus heb ik het een tweede keer verzonden en het werd ook naar mij teruggestuurd. Ik ging rechtstreeks naar het Bpost-centrum om te klagen. Ze vertelden me dat het bovenstaande adres was Het zeer grote magazijn van China is geen officieel adres, dus Bpost kan het niet bij de ontvanger bezorgen, en nu heeft AliExpress geen restitutie aangekondigd omdat de geretourneerde goederen niet zijn ontvangen.
AliExpress is een hele goede Chinees bedrijf winkel goedkoop omdat het in China heel veel geld is de euro en zijn dingen die heel goedkoop zijn te goedkoop zijn bijvoorbeeld elektronica dan kun je beter iets pakken van een ongeveer normale prijs wat voor hun best veel geld is dan krijg je voor 100% gegarandeerd goed zuiver spul ik heb heel veel ervaring met AliExpress en ook ik koop duur en goedkoop en weet daarom wat ik kan verwachten ik meet elk batterij op het klopt natuurlijk niet altijd wat er op staat maar het werkt zoals de Europese heel lang verhaal hier kort AliExpress heel goed en goedkoop met vriendelijke groeten