Wanneer er iets mis is met een product zal deze verkoper er alles aan doen om het geschil zo lang mogelijk te laten duren zodat je het opgeeft.
Na goede dingen gehoord te hebben ook maar eens diverse dingen besteld. Conclusie, t-shirt van mijn zoon is mooi en past. Twee jurkjes van mijn vrouw passen niet, trui van mij en trainingspak passen niet. Dit gaan we dus nooit meer doen. Extra goed op de maten gelet maar nog. Er komen nog wat spullen en zit nu al vol vrees naar de post te kijken.schande
Mijn pakket (2 voetbalshirts voor mijn zoons) is nooit aangekomen. Nadat ik dit gemeld had als klacht kreeg ik te horen dat hij afgeleverd was en ik zou ervoor getekend hebben (?!?!?). Gewoon ordinair money down the drain. Niet aan beginnen, het duurt lang en uiteindelijk krijg je mogelijk ook nog niets! Data over wie het had moeten afleveren heb ik nooit gekregen.....
ik zou graag paar kleren bestellen oe zit dat juist voor de duane en de verzendingskosten en wat is de levertijd ? grtjs
Na 2 x iets besteld te hebben is er "iets" fout en kan ik niks niets meer . Niet bestellen niets wijzigen. Krijg te zien dat mijn verbinding niet prive is en dat aanvallers mogelijk proberen ,misbruik te maken. Een nieuw account aanmaken helpt niet.
ik heb adias bestelt .ik wacht al 4 weekjes er op .en op eens kreeg ik een formulier wat ik moest in vullen aan giften voor de douane .en nu zag ik dat ik mijn geld kwijt bent .heel raar nu ik bestel niet meer bij hun
Ik heb meerdere malen besteld bij Aoli Express en mijn ervaring is goed. Nu heb ik adidas schoenen besteld en ik wacht nog steeds op bericht dat mijn order verscheept is. Na 2 x met de verkoper contact te hebben gezocht, krijg ik nergens antwoord op. Ben bang dat het dit keer toch niet goed gaat. Weet iemand als ik mijn order annuleer of ik dan automatisch het geld terug krijg? Vast bedankt voor het meedenken.
Twee bedrukte badlakens besteld, snelle orderbevestiging en levering volgende dag! Badlakens en bedrukking zien er erg netjes uit! Zou er zo weer bestellen!
jurk besteld, betaald en moest douane kosten betalen, jurk gekregen hele slechte kopie, teruggestuurd kost ook weer veel geld, pakket twee keer aangeboden doen net of ze er niet zijn waardoor het pakket weer retour is gekomen naar Nederland en naar mijn adres. conclusie, 170.00 euro voor de jurk 44.00 euro voor de douane 35.00 retour zenden 249.00 euro totaal betaald zit met een hele slechte kopie jurk die ook nog niet eens helemaal afgemaakt is ontbreekt sluiting... en verkeerde kleur. weet niet wat ik nu nog kan doen?
nooit geen problemen gehad alles wat ik heb besteld heb ik netjes aangekregen ik ga zeker door met aliexpress
Ik heb laats iets bestelt via AliExpress maar ik heb het moeten annuleren wegens een prive reden. Nu men vraag is hoelang duurt het voor ik mijn geld terug op mijn rekening heb staan?
Ik bestel best veel op Ali en het gaat eigenlijk altijd goed alleen bestel nooit bij SHENZHEN MODEL FANS ELECTRONIC die sturen je kapotte dingen op en als je dan gaat mailen willen ze filmpjes zien van het product wat bijna niet gaat want je kan niet zo maar filmpjes versturen naar china, youtube kunnen zij niet kijken enz enz en zij houden je zo lang aan de gang dat je er mee stopt omdat je je buik er van vol hebt. En een tip ben niet te snel met bevestigen van het gekregen spul en sterren delen.
Ben 250 € kwijt bij 2 bestellingen , verzending verloren gegaan ofwel nooit verstuurd ?
Wij hebben 2 hooverboards bij dit verschrikkelijke bedrijf gekocht. Twijfelde ervoor al een beetje wat betreft de batterij maar die kan je eventueel vervangen. Eenmaal besteld moet je bij levering nog mega veel invoertoetsen betalen. Wij wonen in Oostenrijk en het koste ons 160€ extra. Eenmaal opgeladen meteen aan de slag, vonden ze snel leeg maar dachten dat het aan de heuveltjes lag. 2e keer erop stopt 1 vd de 2 zonder waarschuwing in 1 x, leeg met als gevolg open knieën noem maar op. Nog een keer geladen en toen gebeurde hetzelfde na 5 minuten en nu doet ie niets meer en dit is ook bij de tweede gebeurd. Er zit een veel te lichte batterij in en alles is verder nep. Ze vragen je 5 sterren te geven en dan krijg je weer extra korting bij een volgende bestelling. Stom en veel spijt dat wij toch erin zijn getrapt bij zo n bedrijf te bestellen. Heb ze al vaker geschreven met mijn klachten maar het antwoord blijft uit.
Ik wil een bestelling plaatsen maar als ik met ideal wil betalen vraagt hij account holder name. Ik kan hier niks normaals in vullen,want hij vult zelf dingen erbij. Wat moet ik invullen om verder te kunnen?
ik heb voor 16 euro zoveel iets besteld, plz laat het binnen komen want ik kan geen chinees
ik heb een vraagje komen de hoesjes apart
Ik heb al een aantal dingen bij Aliexpress besteld en netjes ontvangen. Wel een goede tip, altijd alleen maar betalen met een creditcard, als er dan namelijk iets niet goed gaat, dan krijg je tenminste altijd je geld weer terug via de creditcardmaatschappij/bank. Heb veel vriendinnen die hier ook dingen kopen, tot nu toe heeft nog niemand nare ervaringen, maar dat kan natuurlijk altijd eens voorkomen. Wat ook goed is om te weten, als er bij een bestelling iets fout gaat, geef dan vooral een hele slechte review op de site, als een winkelier daar namelijk te veel slechte reviews krijgt dat worden ze er door Aliexpress uitgegooid.
Ik was heel sceptisch, maar ik kreeg netjes wat ik bestelde. Ik was huiverig om iets te bestellen, toch gedaan. Een slechte ervaring is vervelend, dat geef ik toe. Maar die halen vaker de publiciteit dan een goede. Zo heb ik weer een slechte ervaring met een Nederlandse webshop, dat had ik niet verwacht, maar ook daar lees ik ook goede reviews, dus. Mijn ervaring is in ieder geval een positieve.
Heel slechte levering, communicatie niet mogelijk. Ze weten niet waar je product is. Als je iets besteld dan kun je dat beter als gift doen, dan schijnt het sneller te gaan. Op 12 mei is het verzonden uit CHina, waar zou het zijn.
ik heb meermalen iets besteld en mijn spullen zijn altijd binnen gekomen
Ze denken ze zijn leip ze hebben me bedrogen kk chinoes hun kk moer met hun kk spleetogeh
Ik heb nog nooit problemen gehad met aliexpress, alles werd netjes opgestuurd en als het niet werkte kan je gewoon een 'dispute' openen. Op deze manier kan je je geld terugkrijgen.
Aliexpress is wel een goede site. Het ligt er wel aan bij wie je koopt. Als ik kraaltjes of zo bestel wordt het altijd goed geleverd. Elektronica zou ik hier niet bestellen. De led schoenen die ik heb gekocht doen het goed, maar een spelletje voor de ds wat ik had gekocht doet het niet.
Nooit hier bestellen, Ze hebben de artikelen niet geleverd. Eerst nog een mail dat ze geleverd gaan worden vervolgens nooit meer iets gehoord en € 150,- kwijt
Mijn zoon had een telefoon gekocht bij ali-express inc hoesje voor 140 euro. Na drie weken telefoon kapot! krijg elke keer dezelfde reaktie van yan, wordt er nu goed zat van. Willen geen geld terug geven, moet op eigen kosten telefoon terug sturen. grr. baal er goed van! Weg geld.
ik heb een leuke rugzak gezien op aliexpres maar ik heb op deze website slechte recensie's gezien en ook goede zou ik het doen(tas kost $30,99) of word ik dan opgelicht en ben ik al mijn zakgeld dan kwijt?
Ik bestel heel veel bij aliexpress van make up , kleding en schoenen tot mobiele telefoons. wat je moet weten is dat je je bestelde producten goed in de gaten moet houden. als je ziet dat de tijd van levering bijna voorbij is bijv. nog 5 dagen daarvoor moet je de seller vragen waar je goederen is gebleven. als je vage antwoord krijgt of geen antwoord of ze zeggen de goederen zijn onderweg dan moet je de 1 dag of een paar uren voor de eind van de tijd op open dispute drukken. bij open dispute vertel je je verhaal en je krijg je geld terug. dat telt ook voor ontbreken spullen bijv. als je 3 bestel en je krijg 2 dan kun je je geld terug vragen voor de ene die je niet heb ontvangen. Ik had ook een bestelling misgelopen, maar ik heb mijn lesje geleerd. en als je geen vertrouwen in heb, lees altijd de feedbacks, (dit kan je alleen via de aliexpress app doen)
Ik heb tot nu toe heel goede ervaringen met de door mij bestelde en geleverde goederen. Alles is aangekomen en één keer eeen berichtje gestuurd dat artikel niet aangekomen was, direct een mail van de verkoper met excuses en alsnog/opnieuw toegezonden! Let op hoeveel artikelen geleverd zijn, of men tevreden is alvorens je een bestelling plaatst. Annabelle
Voorheen betaalde ik aan de verkopers door een overboeking. Nu heeft ali express dus ideal. Leuk, maar na het invoeren van de naam van de rekeninghouder krijg ik dus steevast een error. Ideal heeft de naam van de rekeninghouder ook helemaal niet nodig. Kortom, ik kan dus niets meer bestellen via ali express. Waardeloos.