Goeie website en ook de service en verdenking waren top.
De site is goed en super goedkope kabels. Alleen ik weet niet of je ook een andere kleur voor de Wifi stroomkabel kan bestellen?
Prettige webshop, volgende dag al spullen in huis!
Besteld en supersnelle levering. Netjes verpakt en onbeschadigd aangekomen. Alles tip top
Vele malen besteld, zeker een keer of 5 per jaar. Zijn bijna altijd de goedkoopste en tot dusver altijd snel geleverd (binnen 2 werkdagen). Ik bestel hier volgende keer weer.
Twee keer wat besteld achteraf werkte het niet, dus retour formulieren gevraagd en de boel retour gedaan en nooit m’n geld terug gekregen. Dus ik kan u adviseren heer ook niet te bestellen zijn gewoon een stelletje oplichters.
Alle bestellingen op tijd ontvangen en zij functioneren allemaal.
Twee items gekocht, werken geen van beide
Duidelijke site, vriendelijke helpdesk en goed product. Werkt prima zoels verwacht. Zeer ruim assortiment.
Het doosje was bij de post beschadigd maar gelukkkig de convertor niet.
Helaas is de eerste levering die ik kreeg kapot gegaan tijdens transport, kan gebeuren.
Echter na hierover een bericht gestuurd te hebben kreeg ik direct een nieuwe toegestuurd. Keurig netjes. Erg tevreden mee.
Gevraagd om pakket te leveren bij Bpost kantoor in de buurt. Bij Bpost hadden ze niets ontvangen. Enkele dagen later werd het plots toch geleverd op het factuuradres. Dit hadden wij niet gevraagd.
Vlotte levering en enorme keuze
Nirmaal vlotte en vriendelijke service, hebben veel voor wei ig met een snelle levering. Maar deze keer wel een defect product gekeverd, jammer
Duidelijke site, schappelijke prijzen. De levering is meestal de dag erna
Product zijn goed, jammer de ze met bpost werken voor de verzending. Ik moest mijn bestelling de dag nadien krijgen en door de onbekwaamheid van de pipo's van bpost heb ik een week er op moeten wachten.
Juiste en snelle levering!
Super website en snelle levering.
Bestelde werd snel geleverd. Prima categorie 6 internetkabel kleur zwart lengte 5 meter.
Snelle levering. Echter de gsm lader is veel zwakker of geafficheerd jammer genoeg.
Goed geholpen met het vinden van de goede kabels, stereo werkt weer prima