8.6
Geen lid

Recente Coolblue ervaringen

Mariann
09-12-2024

De bezorging maar vooral de informatie hierover stelde ons teleur.

Pakket zou zaterdagmiddag bezorgd worden dus we bleven thuis.

Er werd niets bezorgd maar er kwam ook geen melding met nieuwe info.

Nu, deze maandag is het pakketje wel gebracht na kloppende e-mail.

Wim
09-12-2024

Voldoende product info, heldere bestelwijze met duidelijke stappen

snelle website

Perceval
07-12-2024

Fijne webshop, snelle levering, lage prijzen.

Groet Perceval Hasselman

Jan
07-12-2024

Van bestellen tot bezorgen keurig op de hoogte gehouden.

Educoolblue

Snel en ok thuisbezorgd

Leen
07-12-2024

Over het algemeen zeer tevreden, zowel over de site als over de snelle toezending van de bestelde artikelen. Ook tevreden over de tot nu toe verleende garantie.

Daarbij vermeld dat er wel strubbelingen waren toen mijn vorige chromebook telkens problemen had met de wifi die bij de reparateur niet herkend werden. Uiteindelijk is ook dit tot volle tevredenheid opgelost.

Pim

Bestelling is niet bezorgd

Jan
06-12-2024

Ik heb een stofzuiger besteld die dinsdag geleverd is. Daar deze stuk was dezelfde dag teruggestuurd met het verzoek een nieuwe te sturen. Helaas is deze vandaag (vrijdag) nog niet aangekomen. Hierover gechat. Ik moet wachten tot hij binnen is, voordat een nieuwe gestuurd wordt. Terwijl ik er niets aan kan doen dat er een kapotte geleverd wordt en Post.NL niet op tijd aflevert. Dame van de chat (Fais) kapte gesprek gewoon af toen ik hier nog een opmerking over maakte. Geen goede ervaringen met Coolblue. Ga hier nooit meer bestellen.

Johan
06-12-2024

De enige reden waarom hier geen 10 staat is dat ik in de berichtgeving iets gemist heb. Ik gaf een servicepunt aan om mijn pakket op te halen. Daar ben ik na bericht dat het was afgeleverd naar toe gereden waar bleek dat zij de capaciteit niet hadden en het naar een ander servicepunt was gebracht een paar kilometer verderop. Niet erg maar wellicht een goeie om die berichtgeving nog mee te nemen. Zet em op ik ben fan

Suzanne
06-12-2024

Ik had een online bestelling gedaan welke alleen in de winkel opgehaald kon worden. Moest bij binnenkomst een kleine 10 min wachten maar het was heel duidelijk, overzichtelijk en lekkere koffie stond klaar, super fijn geholpen door een heel aardige medewerker en alles werd nogeens duidelijk en rustig uitgelegd over mijn aankoop.

Dijk
06-12-2024

Bestellen werkt soepel. Retourneren ook. Op een dinsdag iets geretourneerd met behulp van de barcode die ik gemaild kreeg na het doorlopen van enkele stappen in het retourproces. (Er was niets wezenlijk mis met het product, maar het sloot niet 100% aan bij mijn voorgenomen gebruik.) Op de daarop volgende donderdag kreeg ik al bericht dat ik mijn geld terug zou krijgen. Een dag later was dat ook gebeurd.

Koen
06-12-2024

Niet duidelijk als je de winkel binnen komt dat je bij dat kleine zuiltje moet zijn om “geholpen” te worden. Na 10 minuut wachten uiteindelijk daarnaar doorverwezen ipv de PlayStation die ik snel wou aanschaffen te kunnen kopen… om nog eens 20 minuut wachten te horen te krijgen dat de PlayStation die op de site voorradig staat, niet op voorraad zou zijn…

Uiteindelijk een dag later op kunnen halen, hierdoor flinke korting in de PlayStation store misgelopen. Al met al zal dat voor mij bij een eenmalige ervaring bij coolblue blijven.

Henk
06-12-2024

Bezorgd met een gouden glimlach

Conny
05-12-2024

Ben erg blij met mijn platenspeler.

Snel geleverd , uitstekend verpakt.

mooi geluid en makkelijk te bedienen

Robert
05-12-2024

Eenvoudig te bestellen, goed geprijsd, snelle levering! Op de fiets!

Wim
05-12-2024

Goede tijd van levering ondanks sinterklaas 1 dag meer.

Apparaat werkte binnen 2 uur inclusief instellingen met wifi.

Anneke
04-12-2024

Al meerdere keren spullen gekocht bij Coolblue en steeds weer tevreden.

Ca

Online prima, fysiek drama

Sjoerd
04-12-2024

Altijd fijn, bedankt Annemijn.

Jorgen

Bezorging was niet conform afspraak en in 2 delen