Coolblue.nl reviews

9.0
Positief93%
Neutraal2%
Negatief5%
Laatste 12 maanden202020192018
Geen lid

Recente Coolblue.nl ervaringen

Dennis
15-10-2021

Altijd een goeie

Lekker hoor

Pascal
15-10-2021

Vlizotrap nodig. Goede info over de beschikbare trappen op de website. Vervolgens besteld. Netjes volgens afspraak afgeleverd (zoals altijd).

Heb je iets nodig, kijk dan eerst op Coolblue. Die maken waar wat ze beloven.

Walter
15-10-2021

Het product wat ik gekozen heb is zeer goed en van zeer goede kwaliteit! Ik raad coolblue zeer aan, hoger dan bol.com. echt toppers. Ga zo door met deze producten

Wieger
15-10-2021

Stofzuiger correct volgens afspraak geleverd!

Robert
15-10-2021

Snelle levering en keurig verpakt op de fiets bezorgd door een vriendelijke dame.

Peter
15-10-2021

Goede en snelle levring. Ook uitleg in de mail omtrent aangeschaft product is goed

Daphne
15-10-2021

Tot nu toe alleen nog maar goede ervaringen gehad met coolblue. De manier waarop jullie alles aanpakken is ook geweldig. Het zijn de kleine dingetjes op de site, tijdens het afrekenen en in de mails die het leuk maken. Ga vooral zo door coolblue!

Quirin
15-10-2021

Super bedrijf, goede materialen, zeer goede service.

Semih
15-10-2021

Goed geholpen en snel

Job
15-10-2021

Super geregeld. Slechts een kwestie van bestellen en de volgende dag is het binnen

Reyer
15-10-2021

Goed inzicht in afleveringsmoment en per fiets

Wim
15-10-2021

Snel en op tijd

Jos
14-10-2021

Goede en snelle service

Josje
14-10-2021

Super snelle en betrouwbare levering! Doen wat ze beloven!

Mell
14-10-2021

Mooie stofzuiger heel blij mee 3n super snel verzonden!

Jesper
14-10-2021

Fijn, snel, goede service

Erik
14-10-2021

Ik koop graag bij Coolblue. Je krijgt in de zaak snel aandacht, men houdt niet super strak aan garantieregeltjes vast maar probeert je echt te helpen en de prijzen zijn redelijk. Het lijkt wel een reclamepraatje maar ik vind het een fijne winkel.

Frans
14-10-2021

Prima site en op tijd geleverd. Bij vragen direct geholpen. Top helemaal goed. En ook veel keuze. Mvg frans janssen

Ad
14-10-2021

Snelle levering met uitstekende service door ook de installatie handleiding te mailen,👍

Ilse
14-10-2021

Goede opvolging van bestelling

Meer Coolblue.nl reviews