Coolblue.nl reviews

8.9
Positief94%
Neutraal3%
Negatief3%
Laatste 12 maanden202220212020
Geen lid

Recente Coolblue.nl ervaringen

Marcel
06-02-2023

Helemaal top,supersnelle levering!

Robert
06-02-2023

Goed aanbod in producten, mooie keuzehulp, makkelijk bezorgen, prettig geprijsd

Job
06-02-2023

Mooi snel bezorgd. Blij dat het zo snel in huis was. Duidelijk op de hoogte gehouden van de levering. Artikel zoals verwacht en volgens omschrijving.

Enige puntje was dat ik gebeld zou worden vlak voor de levering, maar ik heb geen belletje ontvangen.

Astrid
06-02-2023

Altijd duidelijk in communicatie, snelle levering, netjes verpakt. Helemaal tevreden

Jan
06-02-2023

De bestelde artikelen zijn de volgende dag volgens afspraak geleverd.

top

Richard
06-02-2023

Het werkt erg fijn en naar behoren

Jellie
06-02-2023

Snelle correcte levering

Petra
06-02-2023

Altijd snelle service en goede prijzen

Marianne
06-02-2023

Ik ben superblij met mijn Kobo Libra 2.

Ligt fijn in de hand en ook een mooie e-reader.

Waterproef is wel fijn aan het strand komende zomer.

Dat wordt dus lekker lezen aan het strand.

Ook de service is bij Coolblue optimaal.

S’avonds laat besteld en de volgende dag lag hij bij een servicepunt van Post.NL

Dank voor de snelle bezorging want ik kan geen e-reader missen.

Dank je wel Coolblue.nl

Groetjes Marianne vd Greef

Clancy
06-02-2023

Prima service. Vrijdag besteld. Zaterdag geleverd! Top!

Jeremy
06-02-2023

Snel geleverd, duidelijke omschrijving. Ik heb een tweedekansje gekocht bij CoolBlue en die geven heel duidelijk aan wat er aan de hand is met het product. Het scherm is exact zoals ze hadden beschreven, tevens de doos en bijbehorende kabels.

Clara
06-02-2023

Extreem snel geleverd

Inge
06-02-2023

Super snel, keurige levering, geen zorgen bij aansluiten, vriendelijk heren. En binnen een paar minuten draaide me wasmachine

Thijs
06-02-2023

Super goed geholpen en super product kan er heel goed meer over weg

Kjell
06-02-2023

Altijd fijn om bij Coolblue te kopen

Irene
06-02-2023

Snelle levering en een mooie tweedekans. Superblij met mijn mooie pan

Jan
06-02-2023

Eigenlijk normaal.

Gewoon volgens afspraak op tijd geleverd.

En nog voor een goede prijs ook.

Priscilla
06-02-2023

Sneller service, product dat ik nodig had was op voorraad.

Suzanne
06-02-2023

Ik vond bestellen bij Coolblue heel prettig, alles liep soepel en werd snel gereageerd. Echter op het moment van bezorgen is er door PostNL niet eens aangebelt voor ze mijn pakketje bij de buren bezorgden. Ik was de hele dag thuis voor dit pakketje te ontvangen en was hier niet blij mee verrast, helemaal door de prijsklasse van het aangekochte producten.

Anneke
06-02-2023

Vriendelijk geholpen en gelachen om het inpakken wat heeeeeel lang duurde. Misschien jullie medewerkers een inpaktraining geven?

Meer Coolblue.nl reviews