Producten zijn perfect, uitleg op de site ook. Juist is het zeer onduidelijk of de betaling nu afgehandeld is of niet, daardoor product 2 maal besteld. Misschien nog een puntje die kan verbeterd worden, de levering, was zeker niet de dag erna maar 7dagen na de bestelling. Misschien toch een andere partner zoeken voor snellere leveringen naar België.
Slecht bedrijf die werknemers slecht behandelen en je eruit gooien terwijl je een vast contract zou moeten krijgen einde uitzendcontract. Kunnen niet tegen mensen met eigen mening .sturen andere producten op wat een klant vraagt, omdat dat zo in hun assortiment vast staat . 🤔 in de avond doen ze de toiletten op slot voor de werknemers .die dan moeten gaan vragen voor de sleutel.? Dit is een creche of niet dan . Daar zou je niet willen werken .te vies en slecht betaald voor wat je MOET doen.
Kabels besteld, volgende dag keurig netjes bezorgd
Altijd op voorraad wat ik zoek en binnen 24 uur in huis
Aangezien het een lokaal bedrijf was, had ik de gedachte steun hun en bestel hier een product. Nou helemaal fout dus. Want een slechte service! Allereerst krijg ik een verkeerd product geleverd. Daarna bel je de servicedesk kom je tot je verbazing dat dit een algemeen probleem bij Allekabels is want hey! Ze hebben gewoon een Optie in het keuze menu gemaakt voor het foutieve product geleverd…. Uiteindelijk Optie 7 na 5 minuten het bandje te hebben geluisterd. Word er 2x opgehangen…. Toch de servicedeskmedewerker aan de lijn gekregen en alles voor me laten regelen. E-mail gekregen dat het die zelfde dag nog werd verzonden. Bel ik vandaag (3 dagen later) krijg ik te horen dat de order nog opgestuurd is en geen idee waarom. Nou ik heb me order laten annuleren en gun het wel een bedrijf die wel weet hoe een bedrijf gerund moet worden…. Bah bah dit bedrijf is een grote grap.
Twee 12 volt ventilators besteld, op hun website stond vermeld met 4 polige molex aansluiting maar zonder afbeelding. Achteraf bleek het toch de verkeerde conector te zijn, nu draai ik voor de retourzending op. En er word niet eens gevraagd wat ik nu eigenlijk nodig ben, heb het meerdere keren omschreven met codenummer van de connector er bij maar hier reageren ze niet op. Waardeloze service was de eerste en laatste keer dat ik hier iets bestel in oplossingen word niet meegedacht 😡👎
Telefonisch zijn ze echt onmogelijk te bereiken. Na het keuzemenu wordt de verbinding verbroken. Echt vervelend
Bij achteraf betalen ( billink)en 4 mails verder bestelling toch maar geannuleerd ,heb had account maar moest perse bellen of alles wel klopte?
Contact opgenomen omdat ik 2 artikelen had besteld waarvan 1 niet nodig had ik al. Mail terug artikel uit bestelling gehaald. Had alles al betaald maar kreeg later een kredietnota en binnen 2 dagen was het geld terug gestort. Netjes👍👍👍
Snelle en correcte levering, voor een goede prijs.
Nadat Allekabels mij een verkeerd product had gestuurd heb ik contact opgenomen en tot mijn verbazing mocht ik het verkeerde product houden en kreeg ik binnen enkele dagen het juiste product. Geweldig toch!
Snelle en correcte levering, voor een redelijke prijs.
Gunstige prijzen en vlotte levering.
Hier doet men wat men belooft! Geen smoezen dat men het druk heeft en daarom dag later bezorgd, Exact op tijd.
Goed en snel
Prima en snelle leveringen. Diverse keren besteld, nooit een probleem gehad.
Prima op tijd geleverd en goedkoop (om 2,5 hdd externe hdd via usb te maken)
Wat je nodig hebt is gemakkelijk te zoeken via de shop en bestellen,betalen en een dag later in huis
Snelle en correcte levering
Ik had een bureaubrievenbak besteld bij Allekabels.nl. Het product moest ik zelf in elkaar zetten. Echter pasten sommige delen niet in de daarvoor voorziene gaten. Geen probleem, ik kreeg onmiddellijk een nieuwe toegestuurd. Echter had dit hetzelfde probleem. Fabrieksfout tot daaraan toe. Ik mocht deze twee producten echter NIET terugsturen. Zij wilden mij geen retourticket aanmaken. Ik zat natuurlijk met die rommel. Een week later nog eens gemaild in de hoop een andere medewerker te kunnen spreken. Nee hoor, zelfde verhaal. Ik ben echt teleurgesteld in de afhandeling. Qua klantenservice is dit een 0. Nooit meer!
Snel geleverd met goede kwaliteit.
Keurige levering, ook eerder toen er iets zomaar stuk was kreeg ik zonder morren een nieuwe geleverd. Op tijd en netjes. Op de site zie je soms door de bomen het bos niet meer door het verschil in aanbod.
Eerste bestelling geen probleem. Volgende 2 bestellingen ellende. De aangegeven levertijd / voorraad klopt niet, problemen bij Post NL (jaja) etc. Nooit meer.
Tv steun besteld, snel en goed verpakt binnen gekomen, top.
Kabel werkte niet
Ziet er prima uit en snel geleverd!
Prima product, snel in huis. Zoals het hoort.
Prima kabeltje en snel geleverd.
Heel tevreden over de snelle levering/kwaliteit
Kan niks anders melden voor mijn was dit een 10 gewoon goed.