Allekabels reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 4.759 recente reviews uit 3 bronnen.

Zeer snelle levering en prima matriaal .

Snelle levering en prima spullen, helemaal tevreden!

Snelle levering juiste verpakking veel keuze zeer goede kwaliteit -punt : hebben niet alle kabels

Perfecte leveringsnel en ook goed verpakt

Gemakkelijke webshop, efficiënt bestelproces en snelle juiste levering. Kortom; kan nie' beter!

Eerste bestelling bij jullie en meteen een fijne ervaring: een perfecte service!

15 m luchtslang voor stofzuiger besteld. Volgende dag in huis. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

In het verleden regelmatig besteld, maar de laatste tijd (4 bestellingen op rij) worden bestellingen zonder bericht (veel) te laat geleverd. Ik zou het graag oplossen met de klantenservice, maar deze weigeren je ook maar enigszins tegemoet te komen. Voor mij hoeft het niet meer bij deze partij.

Ik ben zeer tevreden. Bestelling geplaatst, volgende dag in huis. Ik had (o.a.) twee nachtlampjes besteld, waarvan één bleek defect te zijn. Dit bij klantenservice gemeld en de volgende dag had ik zonder enig gedoe nog twee lampjes in huis. het werd dus drie halen, twee betalen :-)

Goed overzichtelijk en zeer uitgebreid, snelle levering en goede kwaliteit.

Uitgebreide keuze, supersnelle levering, degelijk toestel!

Werkelijk een topsite en altijd veel op voorraad en snel geleverd. Zelden zo’n goede internetsite gezien qua overzichtelijkheid en bedieningsgemak.

Snelle levering en goed product

Super snel besteld en super snel geleverd . Blijft een hele goede site 👌🏻👍🏻.

Voor 22:00 besteld en de volgende dag al geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding. Doen wat ze beloven. Sommige mensen geven hier een negatieve beoordeling over dit bedrijf maar het is wel netjes opgelost. En het versturen van bv producten blijft gewoon mensen werk en alle mensen maken wel eens een fout. Maar waar het om gaat of het na behoren wordt opgelost. Dit bedrijf ga hier zorgvuldig mee om.

Zoals altijd, 's middags bestellen de volgende dag bezorgd. Goede service en kwaliteit.

Snelle levering van een speciaal lampje en een scherpe prijs (de verzendkosten waren duurder dan het lampje dat ik nodig had).

Veel keuze en goede prijzen. Jammer van de kosten voor levering en retour

Perfecte service,tijdig en netjes geleverd zoals beloofd.

Altijd snelle levering. Prijs/kwaliteit top.

Prima service, goede kwaliteit!

Snelle levering, goede prijs kwaliteit.

Super snel geleverd en kabels van goede kwaliteit

Supersnelle levering, wat altijd fijn is.

Correct product, vlugge levering, kwaliteit.

Meerdere keren iets besteld. Alles netjes verpakt en op tijd geleverd.

Prima duidelijke website en scherpe prijs/kwaliteitverhouding! En ook nog eens snel geleverd.

Ruim assortiment tegen goede prijzen.

Meerdere keren, diverse dingen besteld. Prima levering en prima producten. Website is alleen een beetje onhandig met dingen filteren.

Bestelling niet op tijd geleverd en ook niet compleet. Klant is koning word duidelijk niet begrepen.

Meer Allekabels reviews