Allekabels reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 4.759 recente reviews uit 3 bronnen.

De bestelling die ik deed was na een week niet binnen. Dit lag aan het transportbedrijf. Toch besloot Allekabels de bestelling nogmaals te sturen, die ik de volgende dag binnenkreeg. Na enkele weken kwam het pakketje met de eerste bestelling alsnog binnen. Nadat ik contact had met Allekabels, gaf Allekabels aan uit coulance dat ik dit pakket gratis mocht houden. Hiervoor hartelijk dank!

Snelle levering voor nette prijzen en als er een probleem met een onderdeel is lossen ze het perfect op.

Snelle levering van de producten. De bestelling was de volgende dag in huis.

Zeer tevreden over de service.

Heb enkele jaren ervaring met Allekabels. Alles is altijd prima en vlot verlopen. De laatste zending is echter gedurende de levering van toneel verdwenen. Allekabels heeft na bijna 2 weken wachten de zending gecrediteerd. Na ruim 2 weken werd het pakket alsnog bezorgd in een beschadigde verpakking en opnieuw door vervoerder dichtgeplakt. Volgens een notitie van de vervoerder op de verpakking was er schade ontstaan gedurende het transport. Heb het pakket toch in ontvangst genomen waarna bleek dat de schade zeer gering was. Na contact met Allekabels mocht ik het pakket te behouden en zal niet opnieuw in rekening worden gebracht. Dank hiervoor.

Enorm assortiment en snelle levering. Perfect!

Na 4 dagen was mijn bestelling nog niet geleverd. Op zaterdagmorgen heb ik een e-mail gestuurd en op zondagmorgen al een reactie: de zending kon niet gevonden kon worden bij de vervoerder (met de gele auto's). Er zou een nieuwe kabel verstuurd worden en op dinsdag werd die door de postbode bezorgd. Perfecte klantenservice!

Correct en snel geleverd

Ik wilde een reeds betaalde bestelling wijzigen. Een telefoonnummer van de klantenservice was snel gevonden en vrijwel direct een zeer hulpvaardige collega aan de lijn, die het maximale deed om mij te helpen. Om levertijd wat te verkorten, kreeg ik een iets duurder product aangeboden + levering in deelzendingen zonder bijbetaling. Een Dergelijke laagdrempelige superservice van een webwinkel heb ik niet eerder meegemaakt. Chapeau!

Er ontbrak iets bij mijn bestelling. Dit werd op een perfecte manier opgelost door de medewerker van de klantenservice. Ik was er even beduusd van. Wat een service! Een dikke 10!

Moeilijk te bereiken per telefoon daarom een 9 ze hebben mij wel terug gebeld en mij keurig behandeld en goede service verleend dus verder niks op aan te merken

Levertijden zijn zeer snel, Klantenservice is heel snel. Je wordt vriendelijk geholpen en binnen een (half) uur antwoord!

Eenvoudige splitkabel besteld. Verkeerde besteld (male/female) verhaal). Kon terugsturen en geld terugontvangen. Dat je zelf de porti betaald vind ik normaal. Nieuwe bestelling wordt na enige dagen niet afgeleverd. Na een mailtje (ook weer snel beantwoord), krijg ik bericht dat ze alsnog een nieuwe gaan sturen. Die wordt op dezelfde dag als de eerste gebracht, die wordt dus alsnog bezorgd. Nu heb ik er dus twee.

Via de mail een 10 alleen per telefoon niet bereikbaar ze hebben me geweldig geholpen met een probleem dat ik zelf veroorzaakt heb nogmaals bedankt

Zeer goede en snelle levering voor een goede prijs

Bestellen gaat eenvoudig. Alles is duidelijk en goed te vinden. Daarnaast is er een supersnelle levertijd.

Snelle levering en top producten. Heb hier al meermaals iets besteld en ben zeer tevreden

Zeer vlotte en correcte levering van bestelde kabels. Twee weken later gevraagde (s'avonds om 21:00) kopie factuur (was oorspronkelijke kwijt) werd binnen 5 mintuten toegestuurd. Top!

Probleem met kabel breuk van een licht slang, adequaat opgelost d.m.v. Creditering aankoopbedrag en bruikbare tip m.b.t opbergen van het snoer(niet terug stoppen in oorspronkelijke verpakking, maar in zo groot mogelijke lussen). Kortom: deskundig, hulpvaardig en accuraat. Ga zeker bij hun een nieuwe slang bestellen!

Groot aanbod aan eerlijke prijs. De ondersteuning bij vragen verliep prima.

Fantastische service! Ik had een kabeltje voor mijn tablet besteld en die liet maar op zich wachten. Dus ik mailde Allekabels om te zeggen dat ik mijn kabel nog niet had ontvangen. Ik kreeg diezelfde dag nog antwoord dat het poststuk volgens post NL vermist was een dat ze een nieuwe op zouden sturen en de volgende dag had ik hem zal in huis!

Diverse malen spullen besteld en altijd perfect geleverd.

Goeie levering goed product, snel geleverd

Snelle levering. Prima handig verpakt, ging door brievenbus. Dus je hoeft niet thuis te blijven en …. de kabel doet wat hij moet doen.👍

Geweldige webshop! Ik heb altijd kunnen vinden waarop ik naar opzoek was zeker een aanrader -Leonardo

Zeer groot assortiment , kwaliteit is goed en de prijs ook Snelle levering

Heb al een paar keer iets besteld bij allekabels.nl en altijd word het artikel netjes op tijd bezorgd. Ik zal nog wel vaker bij allekabels.nl bestellen

Op zoek naar vakspecifiek gereedschap of materiaal altijd hier terechtgekomen. Prijs kwaliteit is zeer goed. Klantenservice ook top!

Ik ben al vele jaren klant van allekabels.nl en ik begrijp sommige negatieve reacties echt niet. Ik heb al talloze bestellingen bij hen geplaatst en deze werden steeds snel en correct afgeleverd. Ze hebben een gigantisch assortiment en de kwaliteit is steeds in lijn met de prijs die je ervoor wilt betalen. Voor mij het prototype van een top webshop!

Veel keuze op de site, snelle levering en product voldoet aan de verwachtingen! bestelnr: 9552141

Meer Allekabels reviews