Allekabels reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 4.771 recente reviews uit 3 bronnen.

Helaas een slechte ervaring met deze webshop. Deze webshop bood een 12 volt dual usb stekker aan voor in de auto (van een bepaald merk en type / kleur). Echter bij ontvangst bleek dat een geheel andere stekker was geleverd. Op dit moment is er sprake van non conformiteit (het product voldoet niet aan de verwachtte eisen die consument heeft, in dit geval type en kleur). In dit geval heeft consument recht op geld terug. De verklaring van de webshop was dat het type niet meer leverbaar was en dat ze de typeaanduiding en afbeelding op de productpagina nog niet hadden aangepast (hier stond nog het oude type dat niet meer leverbaar was). Ik heb hierop mijn geld terug gevraagd, echter probeerde deze webshop hardnekkig een waardebon te slijten en vervolgens de retourkosten niet te vergoeden (de retourkosten die ik moest maken omdat de webshop mij ongevraagd en op eigen initiatief een ander product opstuurde zonder dit met mij te overleggen). Uiteindelijk is het product door mij teruggestuurd maar heb ik mijn geld nooit terug gekregen. De webshop beweerde het product niet retour te hebben ontvangen. Bij deze de waarschuwing en het advies om hier niet te bestellen.

Ik heb regelmatig wat besteld. Voordeel is het grote assortiment, maar ik heb een schroevendraaierset besteld die fout op de website stond. set kostte 6,95. Verzendkosten zijn 7,25. Stond fout op de website, dus hun vergoed de kosten zou je zeggen. NIET DUS! Ik krijg steeds zeer summiere reacties op mijn mail. Ze doen alsof t aan mij ligt, maar ligt aan hun. En denk je dat ik mijn geld terug krijg? Nee helaas. Dit zorgt ervoor dat ik nooit meer iets ga bestellen bij hun. Ik voel me gewoon genaaid!

Sinds deze nieuwe kabel geen lagg meer op mijn ps4 en is de download snelheid erg verbeterd. Top aankoop!

Duidelijke productomschrijving Makkelijk te bestellen Goede prijs-kwaliteit verhouding Snelle levering

Leveren een product met opengemaakte verpakking en het product is defect, werkt niet (denk dat deze al eens eerder door een klant retour is gezonden) moet je zelf de retour kosten betalen. Een gamepad van 15,- betaal je 7,25 kosten voor de retour en die vergoeden ze dan niet! Ik bestel hier niets meer zeer slechte service.

Ik bestel een product van € 9,99 met verzendkosten € 3,95. Het product doet niet wat het moet doen moet ik het op eigen kosten retour sturen wat mij € 6,95 kost.Dus ik betaal € 10,90 heb heb nog niets.

Slechte ervaring met allekabels uit kerkrade. Plaatste een bestelling, een dag later zag ik dat een product wel op voorraad was maar pas over 3 a 4 werkdagen (hoe zo op voorraad als je reclame maakt met voor 21:00 de volgende dag in huis!) probeerde de bestelling te wijzigen, werd deze door allersnelste zonder overleg geannuleerd! Allekabels niet aan te raden. Niet klantgericht. Zeer slecht. Snel producten in Hengelo bestelt die wel overlegt als een product niet direct leverbaar is.

Snelle service, correct product!

Ik had ongeveer een half uur voor de uiterste tijd voor volgende dag verzending besteld, en de kabel kwam netjes op tijd aan. Ik ben zeer tevreden!

Na bestelling dag erna geleverd top

De kabel kwam met de briefpost wat ik heel fijn vond. Ook hanteren jullie geweldige prijzen en was de levering heel snel! Bedankt!

Snel geleverd. goede foto's op de site

Kabel of adapter, allemaal inhuis en volgende dag bij jou!

Goede website makkelijk kiezen en nit due

Levering was snel en zonder problemen

Al jaren lang koop ik hier mijn kabels, adapters en ander klein materiaal. Goede service, prima kwaliteit en goedkoop. Levering is snel. Aanrader

De gekste kabels heb ik nodig om mijn analoge synthesizers met elkaar te verbinden, elk jaar verzinnen de fabrikanten weer nieuwe manieren om deze aan te sturen, met spullen uit de jaren 90, de jaren 00 en de jaren 10 moet ik vaak onorthodoxe oplossingen vinden. Bij allekabels hebben ze altijd een verloopkabel of een adapter op voorraad die voor mij een oplossing is zonder dat ik zelf de soldeerbout hoef te pakken. Dank!

Kabeltje besteld. Vlot geleverd en product was zoals verwacht. Prima.

Via Google search kwam ik bij jullie terecht, terwijl ik niet zeker wist of dit de juiste kabel was die ik nodig had. Gelukkig klopte de omschrijving van het product met waar ik naar zocht en de levering was snel met een nette verpakking. Ik zal zeker nogmaals bij jullie bestellen!

Het pakketje was binnen 3 dagen binnen en in goede conditie

Kwaliteit voor een goede prijs

Fijn dat ik via de website een kabel kon bestellen en laten bezorgen bij iemand anders. Zeker nu we niet op bezoek kunnen. Website geeft duidelijke omschrijving en bezorging via PostNL was ook conform afspraak. Ik ga zeker in de toekomst als ik weer een kabel nodig heb bij Allekabels kijken. Ruim assortiment en op voorraad!

Alles top top in orde. ook goed geholpen bij het mailen

Meer dan een week geleden HDMI-kabels besteld. Eerst werkte de betalingsmethode niet goed maar dit hebben ze zeer snel en netjes opgelost. :-) Spijtig genoeg wel nog steeds geen kabels ontvangen ondanks dat het mij al 2 à 3 keer beloofd is dat ze het de volgende dag gingen opsturen.

Ik heb op 15 maart een bestelling geplaatst, maar deze is nog steeds niet verzonden. Nadat ik contact heb opgenomen werd mij verteld dat het de volgende dag zou worden verstuurd. Ook dit is niet gebeurd. Daarna meermaals contact gehad en de reactie gekregen dat er in de huidige omstandigheden vertraging opgelopen is. Erg jammer dat ik daar zelf achter moet komen en ik daar geen bericht over krijg. Op de website staat nog steeds: 'voor 22:00 besteld is morgen in huis'

Ik heb een hele slechte ervaring meegemaakt met Allekabels. Na het lezen van de beschrijving op de site heb ik de TV beugel besteld voor 75 inch TV. Na het monteren van de beugel en ophangen van de TV bleek dat deze het gewicht niet kan dragen. Met Allekabels gebeld en gelijk te horen gekregen dat ze meerdere klachten over deze beugel hebben gehad en dat ik een nieuwe voorplaat zal krijgen. Allekabels heeft mij er op geattendeerd dat bellen niet in dank wordt genomen en dat ik alles via de site moet regelen. Vrijdag gebeld en ik zou de plaat zaterdag krijgen. Deze heb ik pas woensdag gekregen. Na het uitpakken van de plaat zag ik gelijk dat deze met de hand is geboord en scheef in elkaar is gezet. Bovendien was de plaat flink beschadigd. Weer contact gehad met Allekabels dat ik deze plaat wil retourneren. Allekabels stuur mij een e-mail terug dat ik zelf de verzendkosten moet betalen en na ontvangst zullen ze de plaat controleren en aan de hand daarvan gaan ze de waardevermindering bepalen. Vervolgens reageert Allekabels niet meer op mijn schrijven.

Goede service en snel geleverd

Via allekabels.nl heb ik een aantl sata-kabels besteld. Ze waren niet duur, werken goed en werdengoed verpakt en snel afgeleverd. Een aanrader

Dankzij de snelle service kunnen mijn kinderen ook op de nieuwe tv met de oude Wii spelen. In deze quarantaine tijden een zeer welkome afleiding.

Elke bestelling weer valt de topservice op. Directe duidelijkheid tijdens en na de bestelling, verzendinfo en duidelijkheid over de aflevering. En last but not least supersnel in huis!

Meer Allekabels reviews