Allekabels reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 4.771 recente reviews uit 3 bronnen.

Zeer snelle en correcte levering en niet duur; uitstekende webwinkel!

Ik zocht een usb kabeltje voor stroomvoorziening voor een kersthuisje en deze vond ik al snel hier bij allekabels.nl. Snelle levering, prima kabeltje.g Toch 1 min puntje, mijn mening is dat brievenbuspost wel een lager bedrag aan verzendkosten mag hebben. Dit staat niet in verhouding met “ normale” pakket post.

Snelle en goede service

'Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.' Dat gaf de doorslag. Besteld en bevestiging email ontvangen iets na 20.00. Om 06.02 de volgende dag, email dat het verstuurd was.hier begon de argwaan. Ik kom thuis van een traaaaage dag werken.geen kabel. Dus nu staart mijn nieuwe VR set mij voor de 2de dag op rij ongebruikt aan vanaf mijn bureau omdat ik een omvormer nodig heb die niet in de winkels is te krijgen. Het zal vast wel goed gaan in 99% van de gevallen, en ze hebben werkelijk alles, maar wil je het 100% morgen in huis hebben, bestel ergens anders. Ik ben teleurgesteld. En nu maar hopen dat het morgen wel binnen komt.

Een keuze gemaakt op de overzichtelijke website en het gewenste product al snel gevonden tegen een redelijke prijs. Tevreden over communicatie, goede verpakking en snelle levering.

Twee kabels besteld en waren de volgende dag in huis waardoor ons feest door kon gaan!

Was een aangename ervaring, zeer vlotte interface om je bestellingen uit te voeren, bedankt

Snelle levering en goedkoop een aanrader

Geweldig makkelijk dat ik alle stekkers en kabels bij een leverancier kan bestellen. En de volgende dag al in huis! Snel simpel super! Ga zo door Allekabels.nl!

Goede site, kwaliteit producten en snelle levering. kortom niks aan op te merken

Een kabel was aan vervanging toe, snel de juiste gevonden en de volgende dag in huis. Fluitje van een cent!

Tweede bestelling geen track and tracé was jammer. voor overige prima

Ik zocht een all-in-one cardreader en die heb ik gevonden bij Allekabels. Snel besteld en super snel geleverd.Top!

Heb tirerips en klittenbandbandjes besteld moet ze nog gaan gebruiken ziet er goed uit

Verpakking was goed waardoor de kabel niet beschadigd werd en de dag erna was het pakketje al bezorgd. Top!

Doet wat het moet doen

Top website duidelijke omschrijving, snelle levering, wat wil je nog meer? Top

Ik had een nieuwe pc gehaald maar ik had een hdmi-c nodig dus ik bestelde er een en zo snel als het kon was het binnen en kon ik eindelijk verder met gamen Ik raad het aan om via allekabels je kabels en Verloopjes te halen

Ze hebben echt alle kabels en de bestelling is altijd in orde.

2 lengtes cat. 7 kabel besteld. Goedkoop en snel geleverd. Kabels zijn van prima kwaliteit en prima connectors. Bestel hier graag weer! Bestelnummer 4994799

Goed werkende kabels en snel thuisbezorgt, Helemaal perfect!

De bestelde kabels waren zeer snel besteld via de handige en begrijpelijke website en waren ook nog eens snel in huis. Ga zo door!

Super snelle goede service en niet duur.

Ge Wel Dig!

Prima shop leveren snel en produkten zijn prima

Bestelnummer: 4932156 Ik heb een uitstekende ervaring bij allekabels.nl. Het bestellen was snel en makkelijk en het was snel geleverd.

Snel en juist geleverd

Ik had 2 HDMI kabels en een stekkerdoos besteld. Zondag besteld, dinsdag in huis. Dat klopte deels, helaas miste er 1 HDMI kabel. Gelijk achteraan gebeld en ik werd vriendelijk geholpen aan de telefoon. Ze deden ook niet moeilijk en een dag later had ik HDMI kabel nummer 2 ook in huis. Top!

Tevreden met alles

Volgende dag in huis, helemaal prima, geen aanmerkingen

Meer Allekabels reviews