Allekabels reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 4.759 recente reviews uit 3 bronnen.

Gevraagd om pakket te leveren bij Bpost kantoor in de buurt. Bij Bpost hadden ze niets ontvangen. Enkele dagen later werd het plots toch geleverd op het factuuradres. Dit hadden wij niet gevraagd.

Vlotte levering en enorme keuze

Nirmaal vlotte en vriendelijke service, hebben veel voor wei ig met een snelle levering. Maar deze keer wel een defect product gekeverd, jammer

Duidelijke site, schappelijke prijzen. De levering is meestal de dag erna

Product zijn goed, jammer de ze met bpost werken voor de verzending. Ik moest mijn bestelling de dag nadien krijgen en door de onbekwaamheid van de pipo's van bpost heb ik een week er op moeten wachten.

Juiste en snelle levering!

Super website en snelle levering.

Bestelde werd snel geleverd. Prima categorie 6 internetkabel kleur zwart lengte 5 meter.

Snelle levering. Echter de gsm lader is veel zwakker of geafficheerd jammer genoeg.

Goed geholpen met het vinden van de goede kabels, stereo werkt weer prima

Snelle levering van een goed product met een mooie prijs.

Een kabel besteld (HDMI naar DVI) en deze werd vlot geleverd en werkt zoals verwacht. Echter na een kleine week na ontvangst van de kabel kreeg ik een kaart van PostNL of ik even de portokosten wilde betalen aangezien er onjuist was gefrankeerd, terwijl ik al verzend- en verpakkingskosten aan allekabel.nl had betaald. Gaat maar om een paar euro, maar toch.

2 kabels besteld, helaas na een paar dagen kabel al kapot en een nieuwe ergens anders besteld…

Perfecte levering, keurig verpakt, supersnel thuis (24/uur) kon direct doorstraten met klussen. En stukken goedkoper als de concurrentie, dus al met al erg tevreden.

Alles oké en op tijd.

Ik heb 2 kabels besteld en ontvangen, echter 1 kabel (combinatie jackplug met 2 tulp aansluitingen) is beschadigd. Ik heb een melding gemaakt en binnen 2 dagen heb ik een nieuwe kabel ontvangen. Dank je wel!

Levering compleet en degelijk verpakt ontvangen binnen een redelijke termijn! Zoals het hoort!

Twee bestellingen retour gestuurd maar mijn betaalde bedragen nog niet terug ontvangen. Pakketje netjes met beide retourbonnen en Bestelnummers retour gestuurd maar toch via mail vragen over wat de bestelnummers zijn.

Snelle levering voor een prima prijs

Op het werk heb ik diverse kabels uitgeprobeerd, maar geen enkele kabel paste. Kreeg vanuit werk de tip om bij alle kabels te bestellen. De volgende dag had ik de juiste kabel al in huis. Kortom prima service en achteraf betalen vind ik ook altijd handig.

Snelle verzending goede levering

Verzending snel! Maar aangezien ik achteraf wilde betalen, Krijg je van een onbekende firma een nota, via de mail.deze ib de prullebak beland.nu een aan maning. Vind dat je achteraf wil betalen dit even wordt aangegeven via welke firma dit wordt gedaan.!

Precies wat ik wou.toppie!

Na bestelling snel ontvangen en van goede kwaliteit

We hadden een hdmi splitter besteld. Deze splitter bleek niet de goede te zijn. We konden de splitter retour sturen en het geld is teruggestort.

Op 15 maart een universele AC/DC adapter 9V besteld. Na ontvangst bleek de polariteit positief te zijn, stond niet vermeld op de site. Geprobeerd een retourformulier te sturen, niet gelukt. Zodra ik het formulier (met foto) wilde verzenden werd ik volledig geblokkeerd. Vervolgens getracht via een contactformulier een retourformulier te krijgen, nooit een reactie op gekregen. Krijg nu een verzoek om mijn ervaring te delen.Zit nu met een (voor mij) waardeloze adapter en een slechte ervaring.

Product besteld, maar werd niet geleverd. Mail gestuurd, maar nog geen reactie. Ook nog geen geld terug.

Product was uitverkocht, we konden aangeven dat we mail kregen wanneer het weer op voorraad was. Keurig mail gekregen, besteld en dag erna al in huis.

Goede prijs en vlot geleverd

Snel geleverd en product omschreven.

Meer Allekabels reviews