Allekabels reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 4.759 recente reviews uit 3 bronnen.

Levering door vervoerder 2 dagen te laat. Levering op zich ok. Aanrader.

Snelle en correcte afhandeling en levering.

De beste voor alle kabels

Lekker snel geleverd. Kon er niet zoveel mee! Ik wilde met deze USB kabel de kabel van Ziggo vervangen. Ik had een 5 meter exemplaar besteld. die in mijn Ziggo next mini kasje zit. Maar de kabel deed het niet helaas. Het next mini kasje gaf een rode let i.p.v. blauw.

Pakketje is nooit aangekomen, terwijl het een brievenbuspakketje betrof. Ook geen bericht ontvangen moest er zelf 2 keer achteraan bellen.

Snelle levering, goed verpakt en klantvriendelijke helpdesk die het zoeken naar het beste product voor uw probleem simpel maakt

23-01-23 een pakketje terug gestuurd. 2 x verzendkosten betaald. Nooit meer iets van gehoord. Geen geld terug. Nooit meer

Al veel besteld hier, prima kwaliteit en snel geleverd. Fan.

Goede prijs en snel geleverd

Snelle service en levering

Prima kabel alleen niet blij met brievenbus verzending vrijdagmiddag besteld en verzonden Dinsdag ontvangen.

Simpel besteld, geleverd op de voorspelde dag. Aanrader

Wand klok beschadigd ontvangen. Zonder problemen in de korts mogelijke tijd vervangen. Dat is service!

Afgelopen jaar veel besteld en iedere bestelling is binnen een werkdag geleverd. Prijs/ kwaliteit is prima. Wat wil je nog meer?

Duidelijke site snelle levering goede prijs en uitstekende kwaliteit!

Jammer genoeg werkt het tussenstuk voor onze kabel niet. Deze geeft constant foutmelding. En uiteraard merk je dit pas als je de verpakking al hebt opengemaakt. Erg jammer

Niet geleverd, verstuurd met een dhl brievenbuspakketje terwijl het niet door de brievenbus zou kunnen.

Snelle levering en prima prijs

Ik heb een katoene touw besteld. Volgende dag was deze al thuis bezorgd, super snel en prijs en kwaliteit zijn goed. Ik ben heel tevreden mee

Een aantal kabels besteld, werden niet geleverd. Week gewacht en nog steeds niet binnen. Is niet eens direct een probleem want er kan altijd iets gebeuren. Probleem is echter dat hier geen communicatie over is geweest, daar moest ik zelf achteraan. Vervolgens liet de afhandeling van mijn "probleem" nogal te wensen over. Zeer sterk de indruk dat de klachtafhandeling geautomatiseerd is, ik kreeg 3 verschillende "personen" te spreken die me dezelfde vragen stelden terwijl ik simpelweg gewoon wilde ontvangen waar ik voor had betaald. Nu nog in afwachting van mijn producten. Er kan natuurlijk altijd wat verkeerd gaan bij een levering, zorg dan wel dat er communicatie is en dat, wanneer deze er is, dit adequaat gedaan wordt. Het systeem waar ik nu in belandde wekte alleen maar extra irritatie op.

Snel geleverd. Product zoals beschreven.

In december 2022 een Universele AC - DC adapter besteld, Paste niet. Suggesties voor oplossen, werkte niet. Januari 2023 gebeld, Medewerker gaf typenummer aan, maar die paste ook niet. 3e keer gebeld. Moest een ander type bestellen, aldus een andere medewerker. Die was goed. Die andere twee adapters wilde ik retour zenden en de bedragen gecrediteerd. Een antwoordnummer kreeg ik niet. Dan 35 minuten een medewerkster aan de lijn gehad en ze konden ze de 1e betaling dec. 2022 met bestelnummer niet vinden. Die tweede zou dan gecrediteerd worden. Probleem is, dat er diverse medewerkers op jouw bestelling en vragen reageren en die hebben allemaal een ander antwoord. De gekste suggesties zag ik voorbij komen. "We kunnen het artikel nog een keer toesturen". Nee, slimmerd, die derde is al goed, gaf ik al aan. Er is er eentje gecrediteerd (januari 2023) en voor die eerste (december 2022) ben ik mijn geld kwijt. Op een felle mail van mij voor creditering van december 2022 is niet meer gereageerd.

Snelle service, goeie kabels.

Perfecte service. Snelle levering en mee denkend

De kabels werden snel geleverd en werkte prefect

Kabel besteld volgende dag binnen en topkwaliteit van kabel!

Ik had een vraag over welke beugel het beste mijn mijn nieuwe tv zou passen en binnen een uur had ik een mailtje terug. Super netjes. Gelijk besteld. Top kwaliteit producten en veel keuze. Nette klantenservice

Groot aanbod in kabels, vooral de langere lengtes die ik nodig had voor onder de vloeren en ze waren snel geleverd.

Kabel kwam als eerste naar boven bij een zoektocht naar Phillips Hue verlengkabel maar binnen gekomen past het niet want de aansluiting is te klein. Nu een kabel in huis waar ik niks mee kan.

Prima label. Green breukpunten

Meer Allekabels reviews