Ik kies zelf van a.s.r. reviews

Er zijn 1.915 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Prima en makkelijk website is duidelijk en overzichtelijk vind ik

Alles duidelijk en snel afgesloten.

De snelheid voor het afsluiten van een auto verzekering werd door ervaren als geweldig professioneel .

Duidelijke website,makkelijk online zelf te regelen,erg prettig

Duidelijk, simpel en goeie hulp via WhatsApp

Het was goed service met online

Heldere site en goede voorwaarden en redelijke prijs

Goedkoper een makkelijk

Ging echt heel makkelijk geen moeilijk gedoe!

Het online afskuiten is een crime. Zelfs recent geresette wachtwoorden worden niet geaccepteerd. Je komt er gewoon nagenoeg niet doorheen. Als je een nieuw ww aanvraahgt krijg je geen sms retour. En dan?

✓ Ik kies zelf van a.s.r. Hi Jurjen, Wat vervelend om te horen dat het niet lukt met het inloggen op de Mijn Ditzo account. Graag kijk ik met je mee. Zou je in een privébericht je postcode, huisnummer en ter verificatie je geboortedatum met mij willen delen? Je kunt dit sturen via Whatsapp (0651677701) of per mail (klantenservice@ditzo.nl). Ditzo is doordeweeks ook telefonisch bereikbaar op 0306997930 tussen 8:30 - 17:30. We horen graag van je! Groetjes, Gi-gi

Als je iets vragen en dan heeft u op tijd reageren.dat is het belangrijk van ons ook en door gaan

Vriendelijke vrouw heeft met geduld en goed advies autoverzekering afgesloten.

Prima geregeld via independer snel eenvoudig en een goede polis prijs

Snelle afhandeling helemaal perfect! Bedankt!😊

Leuk en makkelijk geel goede service

31-12-2021 verzekering aangevraagd en nu al geregeld. Vlotte service!

Werkt snel en gemakkelijk. Ook alles online is snelgeregeld.

Snelheid van handelen; duidelijke informatieverstrekking.

Ditzo doet het erg goed in de Eerlijke Verzekeringswijzer! Jammer van de inboedelverzekering is dat het niet snel duidelijk wordt wanneer je je extra zou willen verzekeren in de 'overige/extra' risicocategorie.

Had wat vragen, goed geholpen

Bedankt Ralph voor je snelle reactie en bevestiging. Nog nooit zo snel aangesloten op een verzekering, zelfs na email contact. Eenvoudig om een verzekering aan te vragen op de site, goede toelichting op de onderdelen en gelijk een goede indicatie wat het maandbedrag wordt.

Duidelijk en makkelijk

Prijzen van verzekeringen zijn gewoon goed betaalbaar

Overstappen lijkt tot nu toe een fluitje van een cent : )

Toch apart dat er ook nog naar onvoorziene opstalschades wordt gekeken bij jullie autoverzekering acceptatie. Gebeurt nergens en is ook niet echt relevant.

✓ Ik kies zelf van a.s.r. Hi Eric, Bedankt voor je feedback! Heb ik het goed begrepen dat dit over de slotvraag over het schadeverleden gaat? Deze vraag wordt namelijk gesteld om het risico zo accuraat mogelijk te kunnen bepalen. Ik hoor graag van je! Groetjes, Gi-gi

Ik word altijd goed geholp

Gaat vrij makkelijk en vlot

Het was vrij eenvoudig om mij bij u te kunnen registreren en vrij vlot maar kan natuurlijk niet in een uur een oordeel geven maar ben wel blij met de vlotte afhandelijng

Snel en alles onnline te regelen

Het afsluiten verloopt prima via de website. Slechts één kanttekening; ik heb nog geen wachtwoord ontvangen voor Mijn Ditzo. Niet duidelijk is hoe ik een nieuw account moet aanmaken.

Meer Ik kies zelf van a.s.r. reviews