Ik kies zelf van a.s.r. reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.600 recente reviews uit 5 bronnen.

Vlot geregeld. Wel veel dubbele e-mail bij meerdere verzekeringen. Mis echter bevestiging van cashback promo.

Ik had een fijne medewerkster aan de telefoon en me goed geholpen

Ik heb een Ditzo zorgverzekering met vrije keuze en stuit nu op het volgende. Via een tandarts naar een kaakchirurg verwezen voor een kaakbeenoperatie en in juli dit jaar implantaten gekregen. Een verwijzing van de tandarts was noodzakelijk. Na 4 maanden wachten kan er nu een klikgebit op en blijkt ineens tandartsen geen overeenkomsten te hebben en moet ik naar tandprothetiker. In de voorwaarden kan je hier niets van terug vinden en wordt ik geconfronteerd met een eigen bijdrage van bijna 1000 euro omdat ik het bij de tandarts heb aangevraagd. De vrije keuze kost veel meer geld en levert geen voordeel. Opletten op de kleine lettertjes.

✓ Ik kies zelf van a.s.r. Hi Kees, bedankt voor het delen van je ervaring. Voor reguliere tandheelkundige zorg kun je terecht bij alle tandartsen, mondhygiënisten en orthodontisten. Deze zorgverleners contracteren we niet, maar vergoeden we conform onze polisvoorwaarden. Je kunt er dus zelf een (binnen Nederland) uitkiezen. Wanneer je toe bent aan een klik- of kunstgebit zoek dan in onze ZorgZoeker op ‘tandprotheticus’ voor de prothetische behandelingen of ‘tandarts-implantoloog’ voor de implantologische behandelingen. Als je deze behandelingen laat doen bij een gecontracteerde zorgverlener dan krijg je een ruimere vergoeding, zie hiervoor onze polisvoorwaarden. Als je hier niet uit komt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

Een autoverzekering afsluiten is erg eenvoudig en kan zeer snel. Ook de benodigde papieren waren heel snel in huis. Prima!

Op 21 oktober een ongeval gehad met mijn auto, waardoor de auto uiteindelijk economisch total-loss is verklaard. We zijn iets minder dan een maand en ondanks ik alles heb aangeleverd en eerdere toezeggingen is de schade nog altijd niet afgewikkeld. De auto staat wel sindsdien op mijn naam en de verzekering+belasting blijft doorlopen, omdat de opkoper aan wie de auto is toegewezen de auto ook nog altijd niet heeft opgehaald. Ditzo reageert niet behalve mailbevestigingen en toezeggingen om de schade zsm af te wikkelen.

Alles snel geregeld en bevestigd

Vreselijk om op de telefoon zorgverzekering af te sluiten. Knoppen werken niet, zitten pop up velden in de weg. 2 uur onnodig langer aan moeten besteden

Volgens jullie kijk in Roy Data hebt ik maar 3 schadevrije jaren. Terwijl ik er nog 21 extra heb. Ik ga aan 21 schadevrije jaren te bezitten. Ik vind het jammer dat er dus niet goed gekeken wordt. Waarom zou iemand liegen hierover.

Ik ben te tevreden over Ditzo heb niks te klagen

Alles snel en correct geregeld

Top en snel

Ja Ik moet zo vriendelijk geholpen en dat is heel belangrijk

Tot nu toe zeer tevreden. Met vriendelijke groet ,H.Koen

Vlekkeloos en vertrouwd

Ditzo heeft mijn vorige autoverzekering opgezegd. Echter is dit naar een verkeerd adres gestuurd waardoor ik nu dubbel ben verzekerd. Ook kon Ditzo (door bovenstaand) niet mijn schadevrije jaren checken waardoor bij mij bewijsplicht kwam te liggen dit aan te tonen. Had allemaal voorkomen kunnen worden als Ditzo (me) had bericht dat er geen bevestiging was gekomen op de opzegmail naar mijn eerdere verzekering. Slordig.

Snelle en goede service, uiteindelijk een van de goedkoopste. MVG

Snel duidelijk en goedkoop

Goed en snel gewerkt.

Het was overzichtelijk en duidelijk, hoe je de verzekering moest afsluiten.

Eenvoudig online aftesliuten

Snel en begrijpbaar

Het was zeer gemakkelijk en recht aan om in te schrijven

Prima af te sluiten

Ik vond het fijn hoe de site werkt

Duidelijke premieberekening en informatie over eventueel aanvullende dekking. Concurrerend tarief.

Zowel aan de telefoon erg vriendelijk en duidelijk. Maar ook online alles duidelijk en overzichtelijk. Makkelijk om te chatten of mailen. Erg tevreden!

Zeer gemakkelijk om aan te melden.

Lekker snel en makkelijk

Ik heb afgelopen jaar een zorgverzekering bij Ditzo afgesloten en kan je zeggen dat het echt eersteklas uitknijpers zijn. Pechvogelhulp extra afgesloten, want ik had fysio nodig. Bleek deze alleen te gelden voor ongelukken die na het afsluiten van de verzekering plaatsvonden. Ik heb alles goed nagelezen en alleen in de kleine lettertjes wordt dit vermeld. Ik neem aan expres. Om mensen zoals ik over de streep te trekken een verzekering bij DITZO af te sluiten en ze vervolgens niet te betalen. Verder heb ik een elektrische step met trapondersteuning(zo'n colibri Micro NL model). Deze is legaal voor de weg en valt volgens de wet onder fiets met trapondersteuning, maar Ditzo blijft volhouden dat de WA verzekering niet geldt voor Elektrische steps en dat deze daarom niet geldt voor de Colibri NL step. Terwijl ik allerlei documenten opstuurde(van verschillende overheidsorganan) waaruit blijkt dat de step onder de categorie elektrische fiets valt.Ze reageren er gewoon niet op.

Uitstekent geen nare ervaringen

Meer Ik kies zelf van a.s.r. reviews