Ik kies zelf van a.s.r. reviews

Er zijn 1.915 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Het vergelijken, informatie opzoeken en het afsluiten van een zorgverzekering bij ditzo is makkelijk en snel te regelen. Gekozen voor deze verzekeraar ivm vergoeding voor de fysio en de keus om geld terug te verdienen met bewegen en gezond leven. Nu nog afwachten hoe en of dit werkt ;)

Het was makkelijk om inzicht te krijgen welke verzekeringen wat moeten kosten. Ook online aanvragen ging prima en een fijne opzegservice

Zo dat is een verademing. Simpel eerst geholpen via Whatsapp (zelf in deze drukke dagen binnen 2 uur (!) Goedkoper alternatief dan huidige verzekeraar (scheel € 50 per maand!) Daarna via de website ook prima. Kleine hik-up bij afsluiten maar via de chat prima opgelost.En dan straks de polis in huis. En dan hopen dat afwikkeling net zo smooth gaat als afsluiten!

Makkelijk een keuze maken uit het aanbod en genoeg verschillende keuzes

Ik was eerder bij jullie

Na wat zoeken kwam ik uit bij Ditzo Ze hebben scherpe premies en een duidelijke site

Avondje vergelijken en gevoel krijgen met een zorgverzekering. Gevonden bij Ditzo! Duidelijke website, goede voorwaarden, nette prijs, leuke app om wat extra's te verdienen. Afgesloten en tot nu toe geheel tevreden.

Duidelijke handelwijze, en 8 euro voordeliger per maand.

Overstappen ging erg makkelijk. Aantrekkelijk maandtarief

Net over gestapt dus nog geen ervaring qua declareren, maar overstappen werkt makkelijk en alle info die je krijgt is duidelijk!

Via Internet is de Ditzo zorgverzekering snel en eenvoudig af te sluiten. Binnen een paar minuten krijg je de bevestiging digitaal binnen met een introductievideo waarin de belangrijkste zaken worden uitgelegd. Ook wordt je huidige verzekering door Ditzo opgezegd.

Na mijn autoverzekeringen nu ook de zorgverzekering afgesloten en deze blijkt toch echt de goedkoopste te zijn.

Het was heel erg makelijk om de verzekering aan te vragen en de aanvullende verzekering te kiezen. Alleen stond er bij zowel mijn man als bij mij hetzelfde emailadres. Terwijl ik toch 2 verschillende had ingevuld. Maar na de mail de app geïnstalleerd en die is ook heel erg duidelijk

Voordelige en goede zorgverzekering.

De site werkt duidelijk, echte werking zal ik volgend jaar pas ervaren.

Was al eerder klant, uit nieuwsgierigheid ff weg en nu terug op het nest.

Nadat ik mij had aangemeld voor een zorgverzekering en het mislukt was ook aan te melden voor a.s.r. Vitality krijg ik via Whatsapp en telefoon geen contact, terwijl gezegd wordt via Whatsapp binnen 2 uur.

✓ Ik kies zelf van a.s.r. Hi Christie, bedankt voor het delen van je ervaring. Vervelend dat je geen reactie hebt ontvangen, dat is niet de bedoeling. Excuus voor het ongemak! We proberen via Whatsapp altijd binnen twee uur te reageren. Als je een vraag hebt over a.s.r. Vitality kun je de contactmogelijkheden hier volgen: http://www.asr.nl/vitality/contact-keuze Heb je een andere vraag voor onze klantenservice? Dan ontvang ik graag een privébericht jouw 06-nummer zodat ik je whatsappbericht erbij kan halen. Hartelijke groet, Emma

Alles duidelijk te lezen en daarom makkelijk met afsluiten van verzekering.

Heel snel ingevuld en was zeer duidelijk

Het vergelijken en daarna het inschrijven ging super snel.Daarbij de opzegservice,prima.

Het was heel gemakkelijk om over te stappen naar Ditzo, de beste prijsgarantie en fijne bijkomende voordeeltjes. Een aanrader.

Heb nog geen ervaring, 1e keer Ditzo basisverz. afgesloten,

Duidelijk, makkelijk en overzichtelijk zijn de vragen bij aanmelding.

Duidelijke polisvoorwaarden voor de rechtsbijstandsverzekering

Werd heel netjes te woord gestaan aan de telefoon en ik werd ook goed geïnformeerd.

Chatten is erg makkelijk en snel geregeld, geen wachttijd als je belt en gelijk een bevestiging van de chat.

Inschrijven was zo gebeurd. Erg overzichtelijk. Ben benieuwd of het opzeggen bij mijn vorige Verzekering ( ziezo zilverenkruis) ook zo soepel verloopt.

Het is volkomen duidelijk welke schade gedekt is en welke niet. Geen onduidelijkheden. Veel keuzemogelijkheden.

Om snel en goed inzicht te krijgen wat er is verzekerd en wat dat dan kost per maand is de website van Ditzo heel erg duidelijk!

De overstap naar de Zorgverzekering van Ditzo was snel en makkelijk gedaan. De informatie is erg duidelijk.

Meer Ik kies zelf van a.s.r. reviews