Ik kies zelf van a.s.r. reviews

Er zijn 1.915 reviews geschreven op Ervaringen.
Ervaringen Reviews Betrouwbaarheid

Goed en prettig

Mijn overstap was heel makkelijk online te regelen. Alles wijst voor zich op de website, dus dat is prettig. Daarnaast hoef ik me zelf ook niet druk te maken over het opzeggen van de oude zorgverzekering. Dat wordt allemaal geregeld. Ik kreeg direct een mail met duidelijke informatie over de polis en de betaaldata, waarop de incasso's zullen worden afgeschreven. Heel duidelijk en begrijpelijk allemaal, dus dat is fijn.

2 keer een Ditzo telefoniste aan de telefoon gehad, zó bizar vriendelijk, geduldig en duidelijk, ga zó door, van mij een 10+

Afsluiten polissen met van te voren wat telefonische verduidelijking simpel te doen. Vriendelijke klantenservice. Lijkt allemaal gunstig en zullen zien wat de toekomst brengt.

Goede prijs kwaliteitsverzekering super duidelijke website. Ditzo zegt gratis op bij vorige verzekeraar Goede keuze

Persoonlijke welkomstvideo bij registratie en ASR vitality app voor zo'n lage premie is ongekend goed.

Ik krijg een melding dat ik een zorgverzekering heb afgesloten, terwijl dat niet het geval is

✓ Ik kies zelf van a.s.r. Hi Liesbeth, bedankt voor het delen van je ervaring. Kun je me in een privébericht jouw gegevens sturen? Dan kijk ik graag met je mee wat er aan de hand is. Hartelijke groet, Emma

Moest een andere auto verzekering ivm aankoop andere auto . Zocht naar de goedkoopste . En kwam bij Ditzo uit . Alle conditie's zijn goed. Dus was t bi nemen enkele minuten geregeld.

Nadat ik een inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering had afgesloten, had ik toch nog een paar vragen. Om 21.00 uur 's avonds stuurde ik een vraag naar het Whatsapp-nummer van Ditzo en nog geen drie minuten later had ik al reactie. Enorm fijn! Dit geeft vertrouwen voor de toekomst!

✓ Ik kies zelf van a.s.r. Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Fijn om te lezen dat je vertrouwen voor de toekomst hebt. We heten je van harte welkom bij Ditzo! Hartelijke groet, Emma namens Ditzo

Met het inschrijven erbij binnen 10 minuten geregeld.perfect!

Inboedel- en WA-verzekering afgesloten. Aanvraag ging makkelijk en snel. Stukken voordeliger dan mijn vorige verzekeringen!

Vorige week alle gegevens ingevoerd inzake een aanvraag voor een inboedel verzekering! Ook uitgeprint en ik kreeg de melding dat de gegevens tot 11-11-2020 bewaard bleven. Vandaag geprobeerd deze terug te vinden. Helaas niets te vinden. Via chat geprobeerd via Esther maar daar kreeg ik het advies de klanten service te bellen. Dit gedaan, lange tijd in de wacht en uiteindelijk met iemand gesproken en die kon ook niets vinden. Toen uiteindelijk alles maar weer opnieuw ingegeven. Leve de automatische afhandeling!

✓ Ik kies zelf van a.s.r. Goedemorgen Albert, Dat klinkt niet als heel veel gedoe. Gelukkig is het nog wel gelukt om de verzekering aan te vragen. Je kan via onze website een premieberekening maken en deze kan opgeslagen worden. Deze wordt echter niet door ons bewaard, maar via een link naar jouw mailadres verstuurd. Via die link zou je dan weer naar de premieberekening moeten gaan. Je hebt het in je recenie over een aanvraag, maar een aanvraag is iets anders dan een premie berekening die je kan bewaren. Ik denk dat hier verwarring is ontstaan bij onze klantenservice. Verduidelijkt dit het een en ander? Groet, Hannah namens Ditzo

Dat weet ik nog niet over Ditzo zal ik nog ervaren

Een client van deze verzekering heeft tegen mijn auto expres aangereden. Hiervan heb ik dashcam beelden, evenals een getuigen die het gezien heeft. Doordat de client door is gereden en nu zegt dat ik tegen heb ben aan gereden (geen bewijs van, tevens nooit gebeurd). Hierdoor ben ik al bijna een jaar bezig met bewijs en meneer heeft alleen er wat op te zeggen. Oplichters! Ik ga dit hoger op zoeken!

✓ Ik kies zelf van a.s.r. Beste Erwin, dat is natuurlijk niet best. Zou je hierover een mail kunnen sturen naar ccz.reviews@ditzo.nl? Groet, Hannah namens Ditzo

Ik ben goed geholpen. De mevrouw aan de telefoon was heel aardig en heeft de tijd genomen om mij alles duidelijk uit te leggen. Ik ben zeer tevreden over de klantenservice en de hulp.

Ik ben tevreden over de manier hoe de aanvraag is gegaan. Is simpel gegaan en super snel zeker een aanrader.

De reactie bleef niet weg. Ik kon gelijk weten waar ik aan toe was

Dank zij me oom heb ik jullie gekent en heb me daarom jullie gekozen aanraad van me oom

Naar aanleiding van enige onduidelijkheid telefonisch contact gehad. Duidelijk en correct te woord gestaan.

Everything was explained well, and signing up was very easy and straightforward.

Bij onze vakantie in Italie kwamen we in een hagelbui terecht die op de auto tientallen deuken achterliet. Geprobeerd om via de Whatsapp service van Ditzo de schade te melden, maar daar is nog steeds geen antwoord op gekomen (-1 punt). De volgende dag het telefoonnummer van de schadeafhandelingsdienst gebeld en prettig en kundig te woord gestaan. Direct een schriftelijke bevestiging van de melding ontvangen en informatie over de procedure. De procedure bestond uit het brengen van de auto naar een aangesloten reparatiebedrijf die vervolgens met Ditzo alles heeft afgehandeld. Geen papierwinkel over wel-of-geen hagel, verklaringen etc. Inmiddels is de auto prima hersteld en heb ik van Ditzo de bevestiging dat zij de ruim 4000 euro betaald hebben. Prima!

✓ Ik kies zelf van a.s.r. Beste Marcel, fijn dat de schade naar tevredenheid is afgehandeld. Wel jammer inderdaad van het minpunt dat je geen bericht op je WhatsApp hebt gekregen. Zou je ons je gegevens kunnen opsturen naar ccz.reviews@ditzo.nl? Dan gaan we kijken hoe dat heeft kunnen gebeuren. Groet, Hannah

Goed overzicht en keuze menu's zijn ook overzichtelijk.

Goede uitleg mooie prijs Snel geregeld

Ditzo zorg: Heb mijn declaratie al op de rekening voordat ik betaald heb aan de zorgverlener. topservice

Snelle afsluiting, goedkoop en direct je polis in je e-mail.

De online omgeving is erg goed klant gericht en makkelijk in te vullen ik heb het binnen een paar minuten gedaan. Voldoende informatie en goede prijzen, ik ben erg tevreden!

Mijn ervaring met Ditzo is heel goed verlopen.Nadat ik mij heb aangemeld op de site wat befreft een nieuwe basis verzekering is er gelijk een bevestiging per mail verstuurd en dat ik daarmee op de hoogte word gehouden wat betreft de nieuwe aanvraag dat was heel duidelijk en snel.

Voor mensen op leeftijd die niet van de computergeneratie zijn is het een verademing om met deze website te werken , in tegenstelling tot een andere verzekering. Ik zal de naam niet noemen maar het is een drama.

✓ Ik kies zelf van a.s.r. Hoi Peter, bedankt voor je beoordeling! Fijn dat je het gemak van onze website hebt ontdekt en hier goed mee uit de voeten kunt. Groetjes, Denise

On-line regelen ging snel en was heel overzichtelijk

Snelle afhandeling, goede adviezen, vriendelijke medewerkster aan de lijn, concurrerende premie

✓ Ik kies zelf van a.s.r. Hoi Marco, bedankt voor je positieve beoordeling! Wij doen ons best om je altijd en overal bij te staan met de beste service. Leuk om te lezen dat je blij bent met ons als jouw verzekeraar! Groetjes, Denise namens Ditzo
Meer Ik kies zelf van a.s.r. reviews