Betersport.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.348 recente reviews uit 4 bronnen.
4 maanden geleden

De service en communicatie van Beter Sport? Ik heb bij hun een focus Fitnes vloermat van 250x100cm besteld. Bij levering zag ik direct dat het niet de juiste mat was, de geleverd een Focus Fitness vloermat was 220x77 cm. Direct retour gemeld, weer ingepakt, weggebracht naar Post.NL en bericht verzonden via contactformulier naar Bol.com/Beter Sport. Gevraagd of zij automatisch de juiste maat zouden versturen en hoe zij mij compenseren voor de extra tijd en moeite die ik heb moeten maken door hun foutieve levering. Na een paar dagen geen enkele reactie ontvangen van Beter Sport. Dus nogmaals de vragen gesteld betreffende nieuwe mat en compensatie. Hierop heb ik wederom geen antwoord ontvangen. Zo’n 4 dagen later kreeg ik ineens een email van Beter Sport dat de mat verstuurd zou worden, dit zonder eerst overleg. Toen ik de nieuwe mat kreeg was deze weer niet conform de opgegeven maat die op hun website staat. De nieuwe geleverde mat was zowel in de lengte als breedte een paar cm korter te weten 247x96cm. Dit ook alweer teruggekoppeld naar Beter Sport, plus nogmaals de vraag inzake compensatie omdat ik tot nu toe ruim 8 uur in deze gehele situatie had gestoken met vergeefs thuis wachten op de 1e bestelling en het opstellen van diverse berichten naar Bol/Beter Sport. Uiteindelijk volgende antwoord van Beter Sport gekregen “Ik had toch een nieuwe vloermat ontvangen” en over compensatie had Beter Sport nooit gecommuniceerd. Ja, dat is nu juist het probleem met beter Sport, zij reageren totaal niet op de door mij verstuurde berichten. Beter Sport doet maar wat zonder eerst met de klant te overleggen. Zij negeren gewoon jouw vraag, zij zwijgen je gewoon dood. Uit hun (niet) handelen blijkt mij dat Beter Sport zelfs heel gepikeerd is, als je je ongenoegen meldt en vraagt voor een oplossing. Zelfs een eenvoudig “sorry” voor de verkeerde levering kan er bij Beter Sport niet af. Dit is dus hoe Beter Sport communiceert met een klant, uit vorengaande blijkt dat hun communicatie veel beter en begrip voller zou kunnen.

Zeer slechte kwaliteit crosstrainers. Werkt iets meer dan een jaar en dan breekt de as. Eerste keer gerepareerd onder garantie, tweede keer kapot kreeg vervangen apparaat en nu weer kapot en geen garantie meer! Geen Beteresport meer voor mij!