Butlon.com reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 2.286 recente reviews uit 3 bronnen.
2 maanden geleden

Blijf hier ver vandaan! De kwaliteit van de producten is beneden alle peil; de kipfilet was zo slecht dat je de rauwe stukken met je duim uit elkaar kon duwen. Totaal oneetbaar. Daarnaast bevatten de hamburgers ingrediënten (mango en kokos) die niet vermeld staan. Voor mensen met een allergie, zoals in ons huishouden, is dit simpelweg levensgevaarlijk. De service is nog slechter dan het vlees. Ze laten je telkens een maand wachten op een reactie met het smoesje "personeelstekort". Na drie maanden weigeren ze nog steeds het volledige bedrag terug te betalen voor deze wanprestatie. Bespaar jezelf de frustratie en je geld: bestel hier nooit!

7 maanden geleden

LET OP JE BESTELNUMMER KAN ZOMAAR EEN ANDER PRODUCT WORDEN. Klacht BUTLON van 07-10-2025 Meerdere contacten gehad. BESTELD 451543 Filet Mini Steaks BBQ  €17,99 (vlees) Geleverd 48341 Hähnchen-Ministeaks Barbeque €16,99(kip) Antwoord van Butlon is dat bestelnummer 451543 kipfilet ministeaks BBQ gemarineerd 2,5kg €17,99 is. Mijn antwoord: dan is het na mijn klacht aangepast onder de verkeerde rubriek: vlees i.pv kip 22 okt 2025 10:18 CEST mail Butlon Wij passen in principe geen artikelnummers aan. Indien wij een fout constateren, wordt de bijbehorende tekst aangepast. In de orderbevestiging staat echter het artikelnummer vermeld dat overeenkomt met het product dat u heeft besteld en ook heeft ontvangen. Hoewel het product inderdaad in een onjuiste subcategorie was geplaatst, doet dit niets af aan het feit dat u het juiste artikel heeft ontvangen. IK BESTEL VLEES, Maar door een fout die later is aangepast heb ik het juiste product bij het bestelnummer 451543 gekregen. Maar ik heb bestelnummer 48341 ontvangen. Wat is dat dan. TER INFO: Steak is vlees