Deloox.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 8.322 recente reviews uit 3 bronnen.
5 dagen geleden

Al jaren bestel ik bij deloox, voorheen superwinkel. Altijd heel goede ervaringen met snelle levering en geen enkel probleem.

5 dagen geleden

overzichtelijke website, prima prijs en snelle levering. zeer tevreden dus

5 dagen geleden

Snelle levering, cadeauverpakking valt wel tegen :)

Vlotte levering en afhandeling

5 dagen geleden

Snelle levering de prijs is voordeliger dan bij andere leveranciers, heb 2 geuren besteld, erg tevreden.

2 weken geleden

Snelle service en een heel uitgebreid assortiment

2 weken geleden

Snelle levering en goede prijzen!

3 weken geleden

De levering duurde wel een week, maar de parfum is gewoon orgineel. Ik heb creed aventus besteld. Een parfum van bijna 300 euro. Ik was enigsinds sceptisch door alle reviews, maar het is gewoon hartstikke orgineel.

4 weken geleden

Snelle en correcte levering, zeer voordelige prijs t.a.v. andere leveranciers. Zou 100% aanraden bij anderen en er zeker zelf nog opnieuw bestellen.

1 maand geleden

Super snel geleverd! Absoluut de laagste prijs.

1 maand geleden

Prima en snelle levering! De website is overzichtelijk en duidelijk. De shop biedt goede prijzen. Verder is een bestelling snel geregeld.

1 maand geleden

Prima prijs en snelle levering voor luxe parfum. Top. Helemaal blij mee

2 maanden geleden

Perfecte levering, snel betrouwbaar , goeie prijzen, blij dat ik deze shop gevonden heb :)

2 maanden geleden

goede prijs-kwaliteitverhouding

3 maanden geleden

Snelle levering en goede producten.

4 maanden geleden

Goede prijs kwaliteit verhouding! Heb er al vaker besteld en steeds de bestelling snel in huis.

5 maanden geleden

Duidelijke site, snelle verzending en erg goede prijs/kwaliteit. Erg tevreden!

6 maanden geleden

Groot assortiment aan orginele geuren tegen zéér betaalbare prijzen, goed verpakt snelle bezorging (1 dag later dan aangegeven, echter kleinigheidje blijf je houden) al heel wat besteld en tot nu toe geen klachten. Mvg een tevreden klant.

10 maanden geleden

2 Geuren gisteren besteld, vandaag gekregen. Beide geuren zitten in originele verpakking maar de geur lijkt nergens op. Zelfs niet in de verste verte... Bestel nooit bij dit bedrijf het is pure oplichting.

11 maanden geleden

Aantrekkelijke prijs, snel geleverd.

12 maanden geleden

Mijn bestelling snel en goed ontvangen! Hartelijk bedankt voor een top service!

Zoals altijd goed en op tijd.

Snelle en nette levering van het bestelde en afgeleverd pakket . Zeer tevreden .

Zeggen binnen 1-2 dagen te leveren, maar heb nog niks ontvangen na een week

Duidelijke website en een snelle levering.

Snelle service

Super service, ik ga hier vaker bestellen

Goede duidelijke website, scherpe prijs en snelle levering aan huis. Degelijk verpakt. Zal hier zeker nog eens bestellen!

Betrouwbare producten met scherpe prijzen. Snelle verzending.

Top service, aantrekkelijke prijzen, bestelling vlot & makkelijk & snelle levering

Meer Deloox.nl reviews