Deloox.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 8.352 recente reviews uit 3 bronnen.

Parfum wat haast nergens meer te krijgen is had Deloox wel. Ook nog de volgende dag geleverd en voor een goede prijs.

Snelle levering, veel.keus en goede service

Uitgebreid aanbod merken, supersnelle levering! Heel blij mee, voor herhaling vatbaar!

Groot assortiment, mooie prijzen, kom zeker terugπŸ‘!

Snelle levering en mooie prijs

Super goede ervaring met Deloox.nl! Een parfum besteld (Bulgari Man Wood Neroli, die niet meer wordt gemaakt) voor een goede prijs, en volgende dag geleverd. De batchcode geeft aan 2023, dus nog geen jaar oud, alhoewel het restantpartij is.

Zéér tevreden over de producten en de service. niks op aan te merken. Ga er zeker nog bestellen!

Bestellen, track en trace en ontvangen. Topbedrijf.

Goede prijzen snelle levering echt een aanrader

Weinig op te merken. Alles in orde. Van bestelling tot gebruiken product.

Pakketje kwam super snel aan! En de prijzen zijn geweldig! Echt een aanrader

Zeer vlotte bediening! Super gewoon en zeker aan te raden alvast .

Mijn lievelingsparfum teruggevonden. Prima service! Blij mee!

Snelle levering kom zeker terug

Snelle en keurige levering van besteld product. Zeer tevreden

Eerste kwaliteit, snelle levering, beste prijs en alles staat πŸ”πŸ”πŸ”πŸ” nummer 1. Ik ben al een aantal jaren aan het winkelen en ik ben onder de indruk, ik ben tevreden 🀩🀩🀩

Snelle afhandeling bestelling en keurige adequate service naar aanleiding van mijn mailtje. Tot de volgende keer!

Snelle levering. Producten helemaal zoals verwacht. Tevreden klant πŸ™‚

Grote keuze, vlot besteld en vlot geleverd . Alles prima verlopen.

Snelle, goede levering, goede prijs/kwaliteit-verhouding, Goed, origieel produkt. Deloox staat nu bovenaan mijn lijst voor verzorgingsproducten en geurtjes!

Goede prijzen, ruime assortiment vooral met niche producten. zal zeker vaker bestellen! top levering was volgende dag al binnen

Ik heb spijt dat ik het heb gekocht en ik ga zeker niemand adviseren. Ik heb gekocht monclet en zo slecht kwaliteit en ik heb betaald 80 euros

Snelle levering, artikelen waren goed verpakt.

Hebben 2 flesjes reuk gekocht super blij mee en rap geleverd deze webshop kan ik daarom ook aan raden

Snel bezorgd. Super goedkoop tegenover andere bedrijven! En goeie klantenservice

Het is een snelle Service, dus dat is super fijn. Ik heb de parfum de dag na mijn bestelling al binnen gekregen. Het is een lekkere geur. De producten zijn ook van goede kwaliteit dus dat is ook helemaal top.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Geweldig veel keuze in parfums tegen de laagste prijzen, ook niche merken als Armaf en Lattafa! Ik heb 2 heerlijke geuren besteld, supersnelle levering, kortom, zeer tevreden!

Goede prijs- kwaliteitverhouding.perfect geregeld met ophaalpunt AH.

Mijn pakket werd later geleverd dan aangegeven en de inhoud van het pakket kwam niet overeen met wat op de website werd vermeld (ik kreeg eau de toilette in plaats van eau de parfum). Meermaals een contactformulier ingevuld om dit aan te kaarten, maar geen reactie daarop. Telefonisch blijken ze 'tijdelijk' niet bereikbaar. Zeer slechte ervaring!

Meer Deloox.nl reviews