Deloox.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 8.352 recente reviews uit 3 bronnen.

Mooi assortiment, scherpe prijzen, vlotte bestelling. De bezorging liep vertraging op. Heel positief contact met de klantendienst, snelle reactie. Ik ben een tevreden klant.

Snelle levering en scherpe prijzen.

Bestelling prima, bezorging trager dan verwacht.

Super snelle levering, goede kwaliteit!

Op de dag van bestelling al een mail gekregen dat dit klaar stond voor levering, de volgende dag geleverd. Ruime keuze en gemakkelijke site!

Top. Twee geuren besteld en volgende dag geleverd. Binnenkort weer een bestelling plaatsen.

Ik bestel hier al jaren. Altijd goedkoper dan andere sites. Merken van kwaliteit en snel verzonden.

Snel geleverd, goed verpakt. Vragen worden snel beantwoord. Ben van plan nog vaker te bestellen.

Snel besteld, andere dag geleverd!

Heel gaaf allemaal

Ruime keuzes , goede uitleg over het product , snelle service ik ben een heel tevreden klant 😊

Duidelijke site met goede info. Makkelijk te bestellen en snelle levering

Zeer goede prijs, super snelle levering en top product!

Snel en makkelijk

Great delivery time. They deliver within 24 hours crazy. Good prices and great variety.

Mijn bestelling is geleverd zials beloofd op de website. Keurig verpakt en persoonlijk door de post afgeleverd aan huis.

Snel besteld, betaald en snel bezorgd. Boven verwachting.

Door enkele negatieve recensies durfde ik niet bij Deloox.nl te bestellen maar omdat de prijzen gunstig waren, heb ik toch de stap gewaagd om te bestellen. Levering ging heel snel en correcte afhandeling, dus ik ben zeker tevreden.

Top, Duidelijk en levering zoals beloofd! Aanbeveling van mijn kant.

Snelle levering en helemaal top

Top! Luchtje werd snel geleverd.

Zeer goede service en prijs kwaliteitverhouding!

Geweldige geur, vlotte levering, vol lof!

Goede prijs kwaliteit verhouding!

Eenvoudig te bestellen en direct de volgende dag bezorgd.

Alles snel verzonden en een erg goeie kwaliteit. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen. Bedankt!

Snelle levering, plezierig shoppen

Geweldige prijzen en super snelle levering!

De bestelling is altijd op tijd ingeleverd.

Dit was mijn eerste bestelling bij Deloox. Nadat er iets mis ging met de betaling met cadeaukaart heb ik de klantenservice een bericht gestuurd. Hoewel ik wel wat lang moest wachten op een reactie (maar hier werd ik vooraf over geïnformeerd) werd ik heel goed geholpen en werd dit goed opgelost. Toen ik daarna zelf een fout maakte bij het opnieuw plaatsen van de bestelling, werd hier direct op gehandeld en zonder moeilijk te doen voor mij opgelost, heel fijn! Ik ga zeker nog vaker bestellen bij Deloox!

Meer Deloox.nl reviews