Deloox.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 8.352 recente reviews uit 3 bronnen.

Goedkoper ,snelle levering en als je iets niet weet vriendelijke mensen bij de klantenservice👍👍👍

Beste aanbiedingen, en snel in huis

Makkelijke overzichtelijke site met goede prijs aanbiedingen! Mn vaste geuren besteld, aangeraden aan mn vrienden!

Make koffertje besteld voor kleindochter, ziet er zoooo leuk uit.

Makkelijke navigatie op de website. Snelle levering. Goed verpakt. Prima zo!

Fijne webshop met aantrekkelijke prijzen. Ga zeker nog een keer iets bestellen.

Super.vlugger kan niet meer.en de borstel is voor mijn haar gewoon heerlijk.

Goede website en snelle levering top!

Snelle levering, goede prijs voor het product dat wee hebben gekocht.

Scherpe prijs en snelle levering!

Goedkoop, uitstekende communicatie.

Super, alles ok!

Aantrekkelijke prijs en supersnelle levering. Echt een aanrader

Voor de eerste keer iets gekocht. Snelle verzending en fijne eerst ervaring met deloox

Per ongeluk terecht gekomen bij de online site. Was verbaasd over het enorm uitgebreide aanbod, en zeer scherpe prijzen. In België zijn de prijzen veel hoger. Service ook prima, alles netjes op tijd geleverd. Ik ben fan, ik blijf klant bij Deloox. nl!

Flinke korting op mijn favo luchtje en de dag na mijn bestelling al binnen!

Als ze schrijven, levering volgende dag dan is het ook de volgende dag. Al jaren klant en nog nooit problemen gehad . enkel mooie kortingen :-)

Hele mooie prijs en snelle levering. Top!

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, super prijs, goed verpakt, top!

Het is en top bedrijf goede kwaliteit en top service daarom en dikke cijfer van 10. Bestel al langer bij dit bedrijf eerst heet het superwinkel daarom het naam zegt al genoeg super kwaliteit en service.👍👌👌

Vroeger was het superwinkel. Toen vond ik hier altijd al mijn geliefde geurtje. De Loox is een vriendelijke en gemakkelijk te benaderen site met mooie producten tegen scherpe prijzen . Kom graag bij jullie kijken en bestellen. Altijd verrassend. Altijd snel bezorgd. Dus tot een volgend keer zal ik maar zeggen.

Al vaker besteld bij Deloox, vroeger Superwinkel. De prijzen zijn vaak scherp en lager dan elders. Ook als ze niet de allergoedkoopste zijn bestel ik liever bij Deloox, omdat de levering altijd supersnel verloopt. Ga zo door!

Pakket goed ontvangen. Hier ga ik vaker bestellen

Koop regelmatig bij deze online shop. Veel keuze en snelle levering . …. en weer een lekker geurtje erbij 😀

Duidelijk site, goede prijzen en een perfecte snelle levering

Snelle levering en goed ingepakt. Zeer tevreden over! :)

Duidelijke site met goedkope prijzen en snelle levering. Zeer tevreden

Ruim assortiment, goede prijs, snelle levering.

Een eerlijke webshop geen misleidende reclames alles duidelijk ingedeeld en een snelle en goed verpakte levering

Meer Deloox.nl reviews