Leuke winkel, heel veel keuze! Goedkoper dan andere parfumerieën. Mijn bestelling is wel een dagje later geleverd dan de site beloofd: voor 22u besteld is de dag erna geleverd. Maar het was toch nog op tijd om cadeau te geven.
- Goedkoop - Snel geleverd
Nette snelle levering, voor herhaling vatbaar.
Ik bestelde twee parfums, het was de snelste levering die ik ooit heb gekregen! , goed verpakt , het was mijn eerste keer en zeker niet de laatste , zeer tevreden.
Zoals voorheen Superwinkel: gemakkelijk bestellen, snelle levering en regelmatige info w.b. de levering.
Super, en op tijd geleverd
Snel, netjes en goedkoop!
Snelle levering.Goedkoop.Super.
Super snel en ook nog goedkoop. helemaal top😍
Fijne website, snelle levering!
Super snelle nette service! En de goedkoopste deal. Aanrader!
Top service snel geleverd
Mijn shampo binnen 1 dag bezorgd bij afhaal punt was netjes verpakt ben er blij mee bij jullie het goedkoopst kom zeker nog eens bij jullie bestellen
Ik vind het snel en netjes bezorgd . Het pakket is zorgvuldig ingepakt . Ook de afhandeling van het bestel proces is snel
Dit was mijn eerste ervaring met Deloox.nl en het beviel enorm. De pricing was 'subliem' en de service 'TOP'. Wat kan ik nog meer zeggen. Ik kom zeker terug!
Scherpe prijzen en super snelle bezorgservice. Ik ben fan!
Overzichtelijk en nette vlugge levering
Super snelle levering en zorgvuldig verpakt 👍
Snelle en eerlijke levering . Alles heel goed verpakt
Goed assortiment en snelle levering. Top!
Mooi aanbod en goede service. Levering prima op tijd, zoals beloofd, de volgende dag.
Goede website, keurig op tijd ontvangen
Snelle levering & een nette verpakking. Erg tevreden!
Al eerder parfum besteld. Nu shampoo en conditioner voor een goede prijs (de goedkoopste online). De volgende dag meteen al bezorgd! Goed verpakt en tevreden over de producten.
Levering zoals beloofd. Kwaliteit is zoals het moet zijn, uitstekend. Ik ben blij dat ik jullie heb ontdekt. Geweldig
In de namiddag besteld en de volgende ochtend om 8u was het pakketje geleverd! Super service en de geur was zoals beschreven!
Zoals beloofd volgende dag al mooi geleverd
Drie bestellingen gedaan allemaal de volgende dag geleverd
Correcte prijs, veilig verpakt. Supersnelle levering!
Supersnel geregeld en keurig als cadeau verpakt. Vind alleen DHL als pakketdienst niet geweldig, telkens met DHL krijg je een bezorgtijd en dan verschuift dat een half uur voorbij de eindtijd. Dan zit je dus voor niks thuis….