Fijne en duidelijke winkel met veel keuze en voldoende reviews!
Zo leuk ervaring, lekkere geuren gekocht, snel levering, was top ๐๐๐๐
Bestellen gaat snel, inloggen en vorige bestelling ophalen en opnieuw bestellen. Prijzen zijn goed. Netjes per mail geinformeerd over stappen naar levering pakket. al jaren tevreden klant.
Heerlijke parfum, scherp geprijsd en super snel bezorgd! Een aanrader deze winkel! K er zeker vaker terug!
Altyd super service.
Goede prijzen snelle levering
Makkelijk bestellen en supersnel leveren tegen een leuke prijs.
Super snel geleverd en zeer goedkoop
Zoals altijd heel fijne spullen en snel in huis Geweldige keus en fijne dame aan telefoon gehad ivm Fout van mezelf om andere betaal wijze. Super opgelost door . Ga zo door. Groet Joke
Ik ben erg tevreden met mijn aankoop ik hoefde niet lang te wacht op mijn besrelling bedankt
Geweldig, s,avonds besteld volgende dag in huis.
Het eerste artikel wat ik had willen bestellen, was niet op voorraad. Bedrag werd meteen geretourneerd. Heel fijn. Daarna alternatief gekocht bij deloox, dat werd dag later al bezorgd. Ook heel fijn.
Uitstekend bedrijf, snelle levering, prima prijzen en aanbod. Nog nooit een negatieve ervaring opgedaan en heb inmiddels al heel wat bestellingen geplaatst.
Snelle service, scherpe prijzen. Prima webshop!
Hรฉรฉl goede ervaring makkelijk besteld en erg snel geleverd in Belgiรซ dit was tweede maal maar zรฉker niet laatste.
Goede prijs en snelle levering.
Vlotte bestelling en snelle levering
Correcte prijzen en correcte levering
Betrouwbare webshop, die ook nog eens supersnel en goed levert. Ik had mijn luchtje 's avonds voor 22u besteld en de volgende ochtend al in huis. Daarbij had deze shop ook veruit de scherpste prijs. Genoeg redenen dus om hier te blijven bestellen.
Eerste keer bij Deloox.nl besteld. Een overzichtelijke website, veel keus en leuke prijzen! Een aanrader! Ik ben fan en ga zeker vaker bestellen! :-)
Snelle en nette levering.
Snelle levering en nog niet eerder zo voordelig geshopt!
Ik bestel hier al jaren goeie website!
Hele snelle levering , fijn product
Blij met mijn aankoop en snelle levering, heel tevreden!
Super service, snelle levering TOP
Gewoon perfect! Goede prijs / supersnelle nette levering / gemakkelijk. Top gewoon! ๐๐ฝ๐๐ฝ
Heel goed vlug in huis heel goed.
S Avonds besteld en de volgende dag in huis. Heel voordelig v.w.b.de prijs. Ik gebruik al 40 jaar Shiseido maar heb er altijd veel meer voor betaald. Gonny van Vlierden
Een van de betere eau de toilette. Cool water : de naam spreekt voor zich zelf. Fris :geur blijft lang aanwezig op de huid. Prijs en kwaliteit : top Verzending : inderdaad vandaag besteld , volgende dag afgeleverd aan huis.