Deloox.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 8.352 recente reviews uit 3 bronnen.

Superwinkel is snel en goedkoper.

Scherpe prijzen voor de producten en excellente service

Alle artiekelen zijn duidelijk en gemakkelijk te vinden. Bestellen gaat vlotjes alsook de leveringen. Kortom heel tevreden👍👍

Super assortiment, dat elke koper verwend

Alles is perfect gegaan.

Snelle levering aan superprijs

Ruime keuze in de de webwinkel van diverse merken. Makkelijk om producten op te zoeken en reviews te lezen. Lage prijzen en mooie kortingen. Supersnelle levering

Zeer snelle levering. Keurig verpakt. En mooie aanbiedingen. Echt top

Vandaag besteld morgen geleverd. Van een service gesproken amaai.

Super snelle levering en goede prijzen

Snelle levering en goede service

Snel geleverd met enorme korting!

Super bedankt voor beste collectie

Doen wat ze zeggen op tijd binnen en goed verpakt makkelijk website

Bestelling Snel geleverd en waar voor je geld 👍

Snel in huis, alleen post nl mag wel wat meer klant gericht zijn, ze bellen niet eens aan maar geven het gelijk aan de buren, omdat se daar toevallig ook moesten zijn.

Zeer grote keus van producten aan scherpe prijzen. De leveringen worden altijd op tijd in een verzorgde verpakking geleverd.

Snelle levering. Leuke prijzen. Ben er blij mee.

Super snel en goede prijs

Merkproducten tegen hele scherpe prijzen, next day delivery, top!

Cijfer 4 voor snel bezorgen. Van abercrombie heren f.cologne parfum is over de datum.Absoluut niet dezelfde als degene die ik eerder gebruikte.

✓ Deloox.nl Beste Can, vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. Wij streven ernaar om uitsluitend verse producten te leveren. Als je denkt dat het parfum oud is, neem dan even contact met ons op.

Ik was op zoek naar een wat ouder luchtje … gevonden! Vandaag besteld morgen in huis. Goeie prijs, super service.

Snelle levering alles voor een mooie prijs

Ik heb zojuist gereageerd met een 8. Ik kom er nu achter dat de deo roller is uitgedroogd. Ik heb zelf verkeerd besteld, maar dat staat er los van natuurlijk. Deze roller kan ik niet gebruiken.

Top ,prijs kwaliteit en zoals gevraagd in een kado verpakking

Mooie service en goed op tijd. Superwinkel=supercontent

Snel en voordelig, compleet aanbod.

Goedkoopste winkel voor mijn eau de toilet. En super snel geleverd. Misschien cliché, maar gewoon een super winkel.

Vlot besteld, lage prijs. Volgende dag al in huis. Top jongens hoor! Gods rijke liefde en zegen toegewenst in Zijn Zoon Jezus Johan

Superwinkel is supersnel met leveren en dan ook nog supervoordelige prijzen als dat niet SUPER is

Meer Deloox.nl reviews