Deloox.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 8.352 recente reviews uit 3 bronnen.

Snel na de bestelling de volgende dag in huis, bravo

Goedkoop en originele geuren

Super producten voor een super prijs!

Perfecte sevice en snel geleverd doet alles wat ze beloven

Supersnelle levering van de voordelige produkten.

Super snelle levering binnen een dag en de prijs is ook nog een helemaal TOP scheelt echt heel veel ben een zeer tevreden klant

Hele snelle levering , correct product!

Zet een goed service

Alles naar wens

Mooie prijs en snelle levering

Ruim aanbod en super snelle levering

Top merken parfum mooie aanbiedingen en snelle levering. Ik ben Zeer tevreden. Dikke aanrader! T. Velgers

Beleving is geweldig zou het zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen. Snelle levering en goede content met de klant. Kortom geweldig

Overzichtelijke website en snelle levering!

Altijd de beste prijs en een supersnelle levering, blij met superwinkel!

Besteld in de drukste tijd van het jaar en gewoon heel snel binnen gekomen. Mijn complimenten

Mooie prijzen. Snelle levering. En ook nog eens netjes ingepakt. Al meerdere keren leuk geshopt.

Supersnelle verzending en het prijsverschil is enorm!

De bestellingen, welke ik tot nu toe heb gedaan, zijn altijd op tijd aangekomen, dus ik heb vertrouwen in Superwinkel

Prima webshop, doen wat ze beloven

Snelle leveringen (ook tijdens drukke dagen) en een pak goedkoper! super aanbiedingen!

Superwinkel is goedkoop

Goede prijzen, snelle levering. top!

Mooi product, snelle levering en goede prijs!

Snelle levering en vergeet de prijs niet.

Zeer Uitgebreid assortiment geuren, top! Mooie giftset soms erbij van geuren. Zeer goede klantenservice. Website duidelijk, snel iets kunnen opzoeken en bestellen 👍🏼 Ook goede omschrijvingen erbij, want je kunt helaas niet ruiken en toch durf jij aan de hand van een beschrijving van de geur deze te bestellen, maar eerlijk erbij zeggen dat doe ik dan makkelijker voor de man dan voor de dame.

Duidelijke website, goede aanbiedingen, snelle levering, erg tevreden

SUPER! Zeer goede prijs, veel keuze en prima bezorging, wordt vervolgd.

Alleen maar positief ,goed verpakt op tijd geleverd niets op aan te merken top bedrijf

Zeer snelle en vlotte levering van het bestelde parfum. Alles verliep vlekkeloos.

Meer Deloox.nl reviews