Bestellen en heel vlot in huis
Goede surfers top
Om 21u kwam aan om 10u de volgende ochtend 100% tevreden klant
Alles is top!
Product werd snel geleverd, maar de vervoerder (DHL) bracht het niet naar onze voordeur, het werd in een gemeenschappelijke ruimte elders gedeponeerd. Zal dus niets meer bestellen bij Deloox als ze van deze vervoerder gebruik blijven maken.
Heel goedkoop,snelle verzending ,100procet aanraden,superπ€©π€©π€©
Topbedrijf en snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Verpakking in karton, weinig plastic. Geen overbodige staaltjes of extra's. Levering sneller dan snel. Ik kan gerust wat langer wachten op een pakje. Milieubewuste directie hopelijk.
Makkelijk te bestellen, duidelijke website, goede en snelle service en bezorging ππΌ
Supersnelle levering, super prijs!
Goed verzorgd en snel bezorgd
Super blij mee! Had geen snelle levering verwacht! Ben zeer tevreden!
Alles super verlopen!
Goede website en ruime keuze en normale prijzen vindt ik , dus ja dan is de keuze snel gemaakt,
Fijne site en goede producten qua aanbod, snelle verzending. Ik zal hier zeker nog een keer kopen!
Snelle en vlotte levering
Eerste keer besteld en zeer goed. Zeer goed geprijsd en snel geleverd. Zeker een aanrader!
Erg makkelijk bestellen en betalen op de site, snelle en eenvoudige verzending naar Budbee box i.p.v. dat pakketjes voor de deur worden neergelegd, goede prijs-kwaliteit verhouding
Goede service Snelle levering Contact met klantenservice was goed
Vrij vlotte levering van de bestelling
Makkelijk bestellen, goede prijs, levering via DHL ophaalpunt.
Scherpe prijs, duidelijke informatie over behandeling van de bestelling. Keurige levering. Tevreden klant.
Snelle gratis levering. Goedkoopste van meerdere sites.
Goedkoopste leverancier. Bestelling was keurig en deugdelijk verpakt en werd volgens afspraak geleverd.
Goede service Makkelijk te bestellen Snelle levering Aantrekkelijke prijzen
Heel vlug geleverd en zeer gunstige prijs/kwaliteit Super π
Fijne website, snelle bezorging en goede service!
Heel vlug geleverd en zeer gunstige prijs/kwaliteit
Prima webshop. Snelle en correcte levering.
Snelle levering en de goedkoopste ππΌ