Deloox.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 8.352 recente reviews uit 3 bronnen.

Brede keuze, scherpe prijzen en snelle levering zoals beloofd. Voldoende voortgangs mails zonder door te slaan. Dus gewoon top plek om zaken te bestellen.

Altijd de volgende dag in huis. En de beste prijs 👍

All was perfect!

Alles klopte , bezorging tijd perfect

Snelle reactie op mijn vraag, waardoor ik het juiste product kon kiezen. Daarnaast zeer vlotte afhandeling van mijn bestelling (volgende dag geleverd). Superwinkel.nl kan ik bij een ieder aanraden.

Super tevreden, snelle levering en geen problemen!

Goede, duidelijke online winkel, zeer snelle levering.

Hele uitgebreide asortiment, gevonden wat ik zocht, snelle levering. Vaste klant erbij 😃

Ik heb met een goeie prijs parfum gekocht en het was binnen een dag al binnen en het is verder helemaal intact erg blij mee

Goede produkten en scherpe prijzen. Tevens snelle levering.

Goed en snel het gewenste product ontvangen. Goede aanbieding voor onze eerste bestelling zijn we zeer tevreden.

Hele goede prijzen

Scherpe prijzen en snel geleverd

Ruim assortiment en snelle levering!

Razendsnelle bezorging. Om 18.00 besteld de volgende dag om 11.30 binnen!

Eerlijk afspraak is afspraak

Makkelijk en duidelijk te bestellen en snel geleverd

Ik heb hier Charlie Gold Eau De Toilette gekocht, een heerlijk luchtje voor een zeer aangename prijs. de verzending was snel en ook goedkoop. alles prima naar wens dus en ik ga hier zeker meer bestellen in de toekomst.

Ik hield niet van onlineshoppen maar door Corona heb ik het toch gedaan. Heb toch al een paar keer iets bij jullie besteld en elke keer gaat dit heel vlot. Snel , correct en je word op de hoogte gehouden van het traject. Je weet precies wanneer het wordt geleverd. En niet te vergeten, de prijzen zijn goed. Ik ben blij met jullie 👍

Het goede product werd op de aangegeven datum en tijd bezorgd.

Duidelijke site, mooie aanbiedingen en snel geleverd. TOP

Superwinkel.nl, bestellen doe ik daar zeker wel!

Bestelling is prima, snel verzonden. Goede prijs. Kortom een geweldige winkel

Snel geleverd,goed product,goede prijs kwaliteit.

Supervlot besteld en bezorgd bij DHL punt Super service

Top service, snelle levering.

Meer dan correcte prijzen. Snelle levering . Ruim aanbod aan producten. Overzichtelijke en gebruiksvriendelijk website .

Zo snel je bestelling binnen vind ik echt fantasties

Helaas word de levertermijn niet nagekomen. Levering word steeds uitgesteld. Ik weet niet of dat aan de pakket bezorger of Superwinkel zelf ligt. Jammer.

✓ Deloox.nl Beste Ali,

Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de levertermijn. Wat is het ordernummer van je bestelling? Dan kijk ik het graag voor je na!

Superwinkel

Steeds vlugge en perfecte levering, beveel iedereen Superwinkel aan.

Meer Deloox.nl reviews