Super snel altijd netjes binnen
Snelle levering. Gewoon prima!
Tevreden klant, beste prijs voor mijn olie en een snelle levering!
Ik had een fout gemaakt in het bezorgadres, SUPERwinkel.nl heeft dit perfect geregeld, de volgende dag een compleet nieuw pakket bezorgd. SUPERWINKEL.NL een fantastische aanrader
Product makkelijk te vinden op de site, heeft een goede prijs en is vlot geleverd!
Goede producten, voordelige prijs en snelle levering. Navraag omtrent product werd zeer snel afgehandeld, waarvoor dank.
Altijd tevreden over de snelheid van levering en het grote aanbod! Hier vind ik ook altijd de beste prijs voor mijn producten. betrouwbaar en efficiënte service! een 10 voor mij!
Altijd keurig op tijd bezorgd en netjes verpakt En prijstechnisch fantastisch
Makkelijke website om je aankopen te doen. Ook de uitleg van de producten is in makkelijke taal waardoor de keuze die je maakt ook prima bij je past. Bezorging snel en naar tevredenheid verpakt
Snelle levering en mooie prijzen
Zeer goed assortiment in alle prijsniveau's. Goede toegankelijke site, duidelijk. Levertijden worden nagekomen. Prima.
Overzichtelijk, Leuke aanbiedingen ,Snelle levering,
Vlot in huis met dhl en precies dat wat ik wilde het enige nadeel dat ik kan bedenken dat je het niet van te voren kan ruiken maar dat is bij iedere internet winkel.
Super site, super assortiment, super makkelijk bestellen, super goede prijzen en super snel in huis.super
Snelle levering goed ingepakt en voor een hele goede prijs
Altijd snel en correct Concurrerende prijzen
Heel tevreden! Snelle levering! Top👍
Zeer scherpe prijzen, altijd snelle verzending en mooi verpakt!
Goede prijs en goede service!
Supersnelle bestelling. Prachtige kortingen. Koop nog zeker op Uw site. Dank.
Alles was prima in orde
Gemakkelijk te bestellen. Snelle en correcte levering.
Goede prijs, uitstekende levering en snel
Top zoals altijd
Veel keuze snelle levering
Mooi aanbod aan correcte prijzen en altijd op tijd geleverd.
Goede prijs en zeer snelle en correcte levering.
Goedkoop, originele merken. Inderdaad levering volgende werkdag laat bij vele andere sites te wensen over.
Breed assortiment en supervoordelig product gekocht. Snelle levering en nazorg
Geweldig als je tot 22 uur kunt bestellen en dan de volgende dag alles binnen hebt