Overzichtelijk en een goede service met snelle verzending.
Gewoon goed en niets op aan te merken. Alles conform afspraak en goed verpakt.
Gewoon top doen waarvoor ze staan.
In een woord geweldig
Hier zijn veel artikelen goed afgeprijsd waardoor het erg leuk is om te kopen. Ook wordt er goed gecommuniceerd over wanneer je je pakketje binnen krijgt.
Voor de verjaardag van mijn vrouw bestelde ik haar lievelingsparfum "La vie es belle". Dit onderstreept ondanks alles ook haar positieve levensinstelling. Geur en beleving komen perfect samen, net als de vlotte levering en cadeauverpakking.
Zeer goede kwaliteit en prijssetting van de originele parfums. Snelle levering ('s avonds besteld 's morgens geleverd) en een enorme keuze.
Ja echt een super winkel HOOR zijn naam waardig , heb gevonden waar ik al jaren naar op zoek was voor haarverzorging , en in superwinkel gevonden waarvoor mijn hartelijke dank , ook vlotte levering , fijne dag dag en doe zo verder SIM
Meerdere malen achter elkaar besteld altijd correct verlopen snel geleverd verpakt en verzonden en goed aangekomen in Belgié zeer tevreden
Superwinkel is ook echt een superwinkel goedkoop ontzettend grote keuze en supersnelle verzending zo moet eigenlijk elke webshop zijn
Super online winkelen. Heelijke geuren voor mooie prijsjes. Goede service en snelle leverimg
Superwinkel heeft altijd de beste prijzen voor merkparfums, ik raad het iedereen aan.
Super prijzen, super online winkel, super vlug verzonden! Gewoon Super!
Wij kopen hier al jaren onze geurtjes, altijd goed. Snelle levering, en op de producten is niets op aan te merken. Kortom een betrouwbaar adres!
Alles was prima snel en goed
Ruime keuze in geuren en scherpe prijzen dus. Blij met mijn eerste bestelling: Zarkoperfume Purple Molecule!
Super snel! Altijd goed. En goedkoop. Voor mij niks anders dan superwinkel.
Na een dag al mijn producten binnen gekregen
Parfum besteld, scherp geprijsd en snel geleverd.
Maar klein beetje nodig en je ruikt het heel de dag. Weet niet eens of het wel een dames geur is of een herengeur!
Product scherp geprijsd en snel geleverd zoals aangegeven Absoluut een aanrader👍
Aantal keren artikelen besteld bij Superwinkel, gewoon super zo snel en goed geleverd.
Fijne website en super snelle levering!
Altijd de goedkoopste en snel geleverd.
Wat een snelle levering , top!
De website van Superwinkel is makkelijk te bedienen, alles spreekt voorzich. Bij verzending is de moto afspraak = afspraak, en dus je je dag makkelijk kan verder inplannen en de post wordt op juiste tijdstip bezorgd. Dus letterlijk doen wat ze zeggen, Superwinkel is transparant!.
Superwinkel heeft zijn naam niet gestolen! Deze onlinewinkel is gewoon super! Bij superwinkel kun je makkelijk shoppen en de prijzen zijn ook heel voordelig. Ook worden de producten steeds zeer goed verpakt. Kortom: Suuuuuper! 😁
De volgende dag al in huis
Goede prijs Goede kwaliteit Snelle levering
Heb 3 lekkere geurtjes besteld aan een hele scherpe prijs,de volgende dag was alles geleverd en dan nog in Belgie,toppers die holanders