Met recht een superwinkel Duidelijke website / ruime keus En keurig en snelle verzending. Mvgr Ria vd Maale
Uiterst correcte afhandeling van mijn bestelling.
I bought the Sisley hair ritual and sunscreen products, all arrived in good quality and very fast (less then 24h). I really recommend this website!
De bestelling is verzorgd geleverd de dag erna, ik ben heel tevreden!
Ik heb 2 heerlijke luchtjes besteld , snel geleverd goede service…helemaal top 👍zo als de naam zegt ….Super winkel 😘super service, super snel in huis . Gewoon super
Mijn favoriete merk gekocht, snelle bezorging en laagste prijs.
Hele fijne collectie, het enige dat voor mij mist is een uitgebreidere productomschrijving per product
Zeer slechte, klantonvriendelijke en brutale klantenservice. Men probeert op basis van onjuist en onrechtmatige argumenten recht te praten wat krom is en tracht de klant af te schepen zonder echt iets op te willen lossen. Alle positieve reviewers hebben kennelijk nooit met de klantenservice te maken gehad, want anders begrijp ik al die positieve reacties niet. Voor mij NOOIT MEER!
Zelfs als een merk In de aanbieding is bij de bekende winkels Google even naar superwinkel zie het verschil 😍
Top service, heel snel
Meerdere keren besteld bij Superwinkel en is altijd netjes en op tijd aangekomen. Heel tevreden en zal altijd mijn parfums op deze website bestellen!
Super gebruikers vriendelijke site, goedkoop en snel geleverd, Toppie
Snelle en goede service en bezorging.
Zoals beloofd voor een goede prijs en de volgende dag geleverd. Top
Was voorheen altijd aan het klungelen om kurkuma te schillen en raspen. Werd ik heel chagrijnig van. De flesjes kurkumasap zijn een uitkomst!
Hele snelle levering,,goede prijzen,ik zeg het voort,kan niet beterGewoongeweldig.
Bestel bij Superwinkel regelmatig parfums voor zowel mezelf als voor mijn man. Het scheelt heel veel euro's en is echt top kwaliteit. Ik ben uitermate tevreden en daarom krijgt superwinkel van mij een dikke 10
Cheaper than anywhere else
Snel geleverd en een mooie prijs.
Ik heb hier recent een parfum gekocht, volgende dag had ik mijn bestelling. Top service en klantvriendelijkheid!
Snelle levering en zeer lekkere parfum en goedkoper dan elders
Goede aanbiedingen en snelle levering. Heb gisteren voor het eerst een product retour gestuurd en ben benieuwd hoe dat gaat. Tot nu toe alleen goede ervaringen met Superwinkel.
Duidelijke, snel en goedkoopst
Goedkoper dan op andere sites
De aangekochte parfum is een voltreffer. Bijzonder aangename geur en een zeer tevreden partner die hem als geschenk gekregen heeft. Dus kan niet beter. Een aanrader dus. Alvast bedankt voor de goede prijs/kwaliteit en snelle service. Mvg, JP
Alles netjes en snel ontvangen voor een goede prijs. Prima betaal methoden. Betreft twee heren geuren.
Elke keer leuke verrassende acties en zo besteld en voor je het weet staat die thuis in de badkamer!
Bestelling 4 dagen later geleverd. Geen cadeau voor Vaderdag dus.🙄
Super Snelle levering
Superleuke winkel, goedkoper, snel bezorging🥰