Deloox.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 8.352 recente reviews uit 3 bronnen.

Met recht een superwinkel Duidelijke website / ruime keus En keurig en snelle verzending. Mvgr Ria vd Maale

Uiterst correcte afhandeling van mijn bestelling.

I bought the Sisley hair ritual and sunscreen products, all arrived in good quality and very fast (less then 24h). I really recommend this website!

De bestelling is verzorgd geleverd de dag erna, ik ben heel tevreden!

Ik heb 2 heerlijke luchtjes besteld , snel geleverd goede service…helemaal top 👍zo als de naam zegt ….Super winkel 😘super service, super snel in huis . Gewoon super

Mijn favoriete merk gekocht, snelle bezorging en laagste prijs.

Hele fijne collectie, het enige dat voor mij mist is een uitgebreidere productomschrijving per product

Zeer slechte, klantonvriendelijke en brutale klantenservice. Men probeert op basis van onjuist en onrechtmatige argumenten recht te praten wat krom is en tracht de klant af te schepen zonder echt iets op te willen lossen. Alle positieve reviewers hebben kennelijk nooit met de klantenservice te maken gehad, want anders begrijp ik al die positieve reacties niet. Voor mij NOOIT MEER!

✓ Deloox.nl Beste Arno, Vervelend om te horen dat zulke slechte ervaringen hebt met onze klantenservice. Ik zie dat het gaat om een verkeerd besteld product. Helaas kunnen wij deze niet terugnemen in voorraad omdat het product geopend is. Ook al is het product niet gebruikt, de sealing is een belangrijk onderdeel van de beleving van het luxemerk Prada. Excuses voor het ongemak. Superwinkel

Zelfs als een merk In de aanbieding is bij de bekende winkels Google even naar superwinkel zie het verschil 😍

Top service, heel snel

Meerdere keren besteld bij Superwinkel en is altijd netjes en op tijd aangekomen. Heel tevreden en zal altijd mijn parfums op deze website bestellen!

Super gebruikers vriendelijke site, goedkoop en snel geleverd, Toppie

Snelle en goede service en bezorging.

Zoals beloofd voor een goede prijs en de volgende dag geleverd. Top

Was voorheen altijd aan het klungelen om kurkuma te schillen en raspen. Werd ik heel chagrijnig van. De flesjes kurkumasap zijn een uitkomst!

Hele snelle levering,,goede prijzen,ik zeg het voort,kan niet beterGewoongeweldig.

Bestel bij Superwinkel regelmatig parfums voor zowel mezelf als voor mijn man. Het scheelt heel veel euro's en is echt top kwaliteit. Ik ben uitermate tevreden en daarom krijgt superwinkel van mij een dikke 10

Cheaper than anywhere else

Snel geleverd en een mooie prijs.

Ik heb hier recent een parfum gekocht, volgende dag had ik mijn bestelling. Top service en klantvriendelijkheid!

Snelle levering en zeer lekkere parfum en goedkoper dan elders

Goede aanbiedingen en snelle levering. Heb gisteren voor het eerst een product retour gestuurd en ben benieuwd hoe dat gaat. Tot nu toe alleen goede ervaringen met Superwinkel.

Duidelijke, snel en goedkoopst

Goedkoper dan op andere sites

De aangekochte parfum is een voltreffer. Bijzonder aangename geur en een zeer tevreden partner die hem als geschenk gekregen heeft. Dus kan niet beter. Een aanrader dus. Alvast bedankt voor de goede prijs/kwaliteit en snelle service. Mvg, JP

Alles netjes en snel ontvangen voor een goede prijs. Prima betaal methoden. Betreft twee heren geuren.

Elke keer leuke verrassende acties en zo besteld en voor je het weet staat die thuis in de badkamer!

Bestelling 4 dagen later geleverd. Geen cadeau voor Vaderdag dus.🙄

✓ Deloox.nl Beste Sandra, Jammer om te horen dat jouw bestelling niet op tijd is geleverd voor Vaderdag. Het is op tijd overgedragen aan Bpost, het is helaas niet duidelijk waarom het niet op tijd is geleverd. Onze excuses voor het ongemak. Superwinkel

Super Snelle levering

Superleuke winkel, goedkoper, snel bezorging🥰

Meer Deloox.nl reviews