Deloox.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 8.352 recente reviews uit 3 bronnen.

Een zeer betrouwbare site voor een bestelling te plaatsen. Goedkoper, direct leverbaar, geen verzendkosten voor België en pakje wordt aan huis geleverd ??

Was voor de eerste keer op superwinkel.nl. De keuze was enorm groot en diverse inhoud variaties. Bestelling geplaatst en de andere dag al ontvangen en heel mooi verpakt. Toppie en zeker voor herhaling vatbaar.

Een bestelling opgegeven: melding per mail dat - bestelling is bevestigd - product verzendklaar is - product is verzonden - product onderweg is (met code) - een verwachte datum en tijdstip van ontvangst onder voorbehoud is - product (zonder schade) is ontvangen

Allereerst was het aangekochte artikel het goedkoopste qua prijstelling op internet en daarnaast was de levering zelfs al de volgende dag.SUPER SNEL! kan niet beter.chapeau!

Een aantal keren heb ik artikelen besteld bij Superwinkel.nl. Binnen 1 of 2 dagen heb je de artikelen in huis! Goede service

Veel merken, goede prijs, dus genoeg keus! Besteld en de volgende dag in huis!

Snelle levering super

Snelle levering en goedkope prijzen

Ben erg tevreden over Superwinkel. Als ik online parfum e.d. bestel is het altijd daar. Veel keus en goede prijzen en snel geleverd

Fijne snelle levering, prima verpakt, groot assortiment, mooie prijzen.

Super snel, super makkelijk, super prijsjes super top! Haha

Na mijn bestelling is de bestelde parfum een dag later bij mijn buren afgeleverd. Dit om mijn vrouw in het ongewisse te houden voor haar cadeau voor haar verjaardag, Echt alles prima geregeld en geleverd. Waarvoor dank. Met vriendelijke groet, J v Someren

Het is erg cool

De bestelling kon gemakkelijk en voor een leuke prijs gedaan worden. Fijn dat er ook een kadopapier er om heen kon worden gekozen en deze zat er ook netjes om. De bestelling werd afgeleverd op datum en tijdstip zoals aangegeven. Daar kunnen anderen een voorbeeld aan nemen

Geurtje de volgende dag binnen gekregen maar wat ik best vreemd vind is dat ik de batchcode heb gecontroleerd en bleek dat de parfum van 2012 is gedateerd . Is dit normaal of is dit te oud voor een parfum? Voor de rest topservice!

✓ Deloox.nl Beste Jordany,

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Je geeft aan dat de batch impliceert dat het parfum in 2012 is geproduceerd. Dit zou wel te oud zijn, maar het lijkt me zeer onwaarschijnlijk dat het parfum al 9 jaar oud is.

Zou je ons een foto willen sturen van de batchcode zodat we het kunnen opvragen bij onze leverancier? Alvast bedankt!

Superwinkel

Snelle levering tegen een goede prijs!

Goeije service heel snel gekregen

Besteld en de volgende dag al in huis. Prima verzorgd!

Super klantenservice. Vriendelijke personeel. Alles wat je wilt kan je vinden in deze winkel en goedkoop ook nog super tevreden!

Vlotte aflevering in belgie ,met de nodige informatie via e-mail ,doe zo voort ik vind het prima. 10 op 10.

Duidelijke pagina, snelle bezorging ,keurige verpakking. fijne ervaring.

Absoluut een aanrader, snelle levering, scherpe prijs en betrouwbaar

Snel bezorgd en goede omschrijving van het product op de site van de webwinkel

Alleen maar positief, snelle levering en goedkope prijs. Ik dacht eerst dat het niet de originele producten gingen zijn maar ja hoor dat zijn het wel. Ik ben super tevreden.

Gewoon weg heel goed!

In de vooravond besteld sanderdaagsmorgen reeds ontvangen.

Heb mn zonneproducten s middags om 5 uur besteld, in Belgie, de andere morgen om half 10 al in huis!

Snelle correcte levering, leuke kortingen

Alles correct geleverd en super snel . Top service!

Top! Snelle levering.

Meer Deloox.nl reviews