Deloox.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 8.322 recente reviews uit 3 bronnen.

Lang gezocht naar mijn favoriete parfum, en nu eindelijk eens voor een fijne prijs gevonden! Snel verzonden ook,dus ik ben tevreden.

Snelle en correcte levering. Producten aan zeer interessante prijzen. Geef het zeker door aan familie en vrienden

Snel geleverd, zeer scherpe prijzen.

Goede prijs en vlugge levering

Top website, makkelijke interface, super prijzen - heb 4 winkels afgezocht maar mijn product was nooit zo goedkoop gelijk bij hun! Zeker een aanrader en vanaf nu mijn vaste winkel

Hele mooie aanbiedingen en goede service. Deloox maakt mijn parfumverslaving net iets makkelijker! Ga zo door Deloox.

Gebruiksvriendelijke site. Heel mooie promoties en aantrekkelijke prijzen. Zelfs iets oudere parfums zijn hier nog te vinden. 1 minpuntje : op de site beweren ze voor België: "Voor 21h besteld, de volgende dag je bestelling in huis". Bestelling om 20h30 doorgestuurd en pas 2 dagen later geleverd. Al is dat ook geen drama natuurlijk.

Perfecte prijs en snelle levering zoals beloofd.

Heel betrouwbaar en snel geleverd

Snelle levering, product zials gevraagd en voorgesteld

Mooie product en werd snel geleverd! Ik ben zeer tevreden!

Gebruiksvriendelijk site Goedkope prijzen Mooie aanbiedingen Snelle levering Goed verpak Erg tevrede

Snelle levering en mooie aanbiedingen.

Mooie producten voor een wel hele goeie prijs en snelle levering.Top

Na 3 x Deloox.nl nog steeds heel tevreden! Goeie aanbiedingen, snelle en accurate levering!

Binnen 24uur ontvangen. Mooie /goedkoopste prijs MCM parfum. Bezorging helaas via DHL (aan huis gaat meestal mis). Kon t gelukkig bij tankstation ophalen met ruime openingstijden.

Parfum aan topprijs en tot nu toe altijd snelle levering

Goede website. Zeer snelle levering en gunstige prijzen. Ben altijd zeer enthousiast!

Mijn favoriete parfum voor een goede prijs en supersnelle bezorgd.

Al de bestellingen die ik ooit gedaan heb waren altijd op tijd en in orde. dus een dikke duim!

Bestelling had ik snel binnen, netjes verpakt, ben erg tevreden.

De volgende dag is het artikel bezorgd. Super blij met mijn parfum.

Mijn favoriete parfum besteld voor een mooie prijs, goed verpakt, Helaas wel 1 week moeten wachten

Hele snelle verzending en levering. Top prijzen!

Ruime keuze, lage prijzen en super snel in huis, ik ben zeer tevreden over Deloox!

Snelle verzending en goed verpakt. En . veel goedkoper dan ergens anders! Aanrader

Ik ben zeer tevreden met Deloox. Een goed overzichtelijke website met goede filters zodat je snel je product vind. En snelle bezorging. Ze komen wat ze beloven na. Blij met Deloox. Aanrader.

Lekker goedkoop en lekker snel geleverd. Wat wil je nog meer.?

Makkelijke site om te bedienen en overzichtelijk. En mijn parfum was snel thuis . Ze deden wat ze op de site zeggen te doen qua snelheid het versturen binnen een bepaalde tijd. Pakketje prima aangekomen. Blijf hier kopen. Ook qua prijs goed. En een ruime keuze met duidelijke uitleg daar waar nodig.

Snelle verzending maar helaas verkeerde product ontvangen, en helaas geen gehoord nog voor de e-mail. Dus ben benieuwd de komende dagen.

Meer Deloox.nl reviews