Van mijn bestelling bleek een item niet meer leverbaar te zijn. Er werd een alternatief voorgesteld maar dat moest ik eerst bevestigen. 1. Er ontstond een voor mij bijzonder vervelende vertraging in de levering waarvoor Elektramat nooit excuus heeft aangeboden. Mail met klacht is zeker door Elektramat ontvangen want dit was dezelfde als de acceptatie voor het alternatief. 2. Er werd vervolgens gegoocheld met facturen. Op dezelfde dag een creditcard factuur en een nieuwe factuur voor hetzelfde bedrag. Waarom in godsnaam? Je zadelt een ondernemer dan op met onnodige administratie en kosten. Er werd op geen enkele wijze coulance geboden. 3. Aanpassen en vragen om verandering van de leveringsomvang is een ding. Het wijzigen van de betalingsvoorwaarden behoort ook in overleg te gebeuren. Elektramat heeft dit nagelaten. Ze namen het initiatief zonder vragen en dwingen je daarna om deze te volgen. 4. Ik raad Elektramat nu sterk af omdat klachten en nazorg uitermate slecht geregeld zijn. Er zit zeker een ITer op de klanten service
Door een fout advies van elektramat het verkeerde product gekocht. Veel gedoe met de klantenservice. Duurde maanden. Telkens iemand anders. Kon mijn product van paar tientjes uiteindelijk niet ruilen, ook niet nadat elektramat noemde dat hun advies niet klopte, omdat het uit de verpakking was.