Zeer teleurstellende ervaring – niet nagekomen toezeggingen en geen oplossing Op 26 april een nieuwe Cortina E-U4 Next Denim Active Line+ Smart DB7 2025 besteld voor €2.499 in een specifieke maat en uitvoering. Bij de bezorgpoging op 4 mei bleek de als nieuw verkochte fiets: - 11 km op de teller te hebben; - beschadigd en vies/modderig te zijn; - zonder lader geleverd te worden; - en een vrijwel lege accu te hebben. De fiets is direct weer meegenomen. Daarbij werd expliciet toegezegd dat de daaropvolgende week een nieuw, compleet en onbeschadigd exemplaar geleverd zou worden in dezelfde uitvoering. Na meerdere contactpogingen bleef een reactie uit. Uiteindelijk werd pas op het laatste moment van een door mij gestelde termijn gereageerd, waarna ik mij redelijk heb opgesteld en akkoord ben gegaan met een alternatieve oplossing (incl. lader en compensatie). Ook daarmee ging Fietsenstunt akkoord. Vervolgens werd opnieuw toegezegd dat de planning de week erop zou plaatsvinden — inmiddels ruim drie werkweken na de oorspronkelijke belofte. Vandaag, 22 mei, nog steeds geen planning, geen leverdatum, geen levering en vrijwel geen communicatie. Extra zorgwekkend: ondanks dat ik op 28 april schriftelijk had laten bevestigen dat een aangeboden verzekering verwijderd was, werd later alsnog zonder mijn toestemming een verzekering op mijn naam geactiveerd, terwijl de fiets feitelijk nooit geleverd is geweest. Mijn ervaring: niet nagekomen toezeggingen, zeer gebrekkige communicatie en geen zicht op een oplossing na een aankoop van €2.499. Ik deel dit zodat anderen een weloverwogen keuze kunnen maken.
Meerdere elektrische fietsen gekocht bij deze winkel in Hoorn en goed geholpen in het veleden maar toen ik laatst langs ging om te vragen voor nieuwe onderdelen en vragen had over de fiets werd ik te woord gestaan vanaf achter de balie en toen ik vroeg of meneer even wilde kijken kon dit niet en moest ik het zo maar zeggen de nieuwe handvaten hingen aan de muur en moest ik maar een werkplaatsafspraak maken zodat ze dan wel naar de fiets konden kijken. Heel triest gebeuren was het !!
Zeer slechte ervaring bij Fietsstunt.nl. Bij het bestelproces waarbij ik wat vragen over de fiets had, duurde dagen voordat je pas antwoord kreeg. Bij het assembleren is kleuterwerk afgeleverd. Kabels strak getrokken waardoor er een knik in zat, rem licht deed het niet en het display was niet goed ingesteld waardoor mijn verlichten niet meer uit kon. Contact opgenomen en telefonisch afgesproken dat dit bij de 1e service beurt zal worden verholpen. Ik heb nog specifiek gevraagd of dat aan huis kan gebeuren met de werkplaats bus. Daar werd tegen mij gezegd dat dat geen enkel probleem was. Afspraak maken voor een service beurt aan huis. Er werd mij doodleuk verteld dat dat niet kon, want daar heb je een duurder pakket voor nodig. Nee, koop je fiets lokaal, en niet bij dit bedrijf die alleen maar aan geld verdienen denkt.
Net geen jaar geleden kochten we een Batavus Fier 2 bakfiets bij Fietsenstunt.nl. Deze werd aanzienlijk te laat geleverd bij ons thuis in België en binnen 2 maanden hadden we al problemen met het schakelen. Fietsenstunt deed bijna geen moeite om dit op te lossen. Nog geen jaar later breekt de standaard. Binnen de garantietermijn, en na veel heen en weer gemail komt een bedrijf de bakfiets ophalen voor reparatie bij Fietsenstunt.nl. Ondertussen zitten we 3 weken zonder fiets en krijgen we een factuur waarop de werkkosten en onderdelen vergoed worden onder garantie, maar er komt wel €90 transportkosten bij. Deze kosten zijn nergens terug te vinden op de site en zouden eigenlijk door de verkoper vergoed moeten worden als de herstelling onder garantie verloopt. Ondertussen weigeren ze bij Fietsenstunt.nl om onze bakfiets van bijna €4000 terug te sturen.
Qwic Prd9 met 735Wh, Na reeds problemen met voorvork, krankas en vrijloop achteras… Gratis servicebeurt van Lakkie na 3 maanden aanschaf. Fiets opgehaald, Tijdens terugweg naar huis gaf het display aan dat de accu zo goed als leeg was. Thuis op de lader, Merkte aan het uiterlijk van de accu vreemde gebruikerssporen en de accu laadde niet goed op. Accu uit laten lezen bij Rijwielhuis Hem… Lakkie heeft mijn nieuwe accu verwisseld voor een oude! Bewijs aantoonbaar en mag opgevraagd worden.
Bij het filiaal in Hoorn 2 elektrische vouwfietsen gekocht. Binnen 9 maanden 1 van de opladers kapot, waarop 2 jaar garantie zit. Persoonlijk bij het filiaal in Hoorn geweest op 25 mei en geen probleem er zou een nieuwe besteld worden. Bijna 4 maanden, 10 telefoontjes naar de klantenservice, 6 e-mails verder en nog steeds geen oplader! Wij moesten zelf maar contact opnemen met de fabrikant was de oplossing van fietsenstunt, echter deze kan alleen door dealers van het merk gebeld worden en niet door klanten! Fietsenstunt laat niets meer van zich horen! Als Je een fiets koopt alle behulpzaamheid, maar bij Klachten mag je het gewoon zelf uitzoeken en geven zij moet thuis! Waardeloze service!
Prijzen zijn misschien aan de lage kant en dat brengt dezelfde service met zich mee. in 75% van de gevallen wordt er niet gereageerd als je een bericht naar service stuurt, er wordt geen log van afspraken bijgehouden. Er wordt niet onderling gecommuniceerd. Wanneer je een nieuwe fiets besteld wordt hij pas na ruim 4 weken met de verkeerde verzekering afgeleverd. Een defecte fiets wordt verkeerd aangemeld bij de service partner (fietsned) welk pas na 3 weken een keer tijd heeft om naar je defectie fiets te komen kijken. Mijn fiets is na al vanaf begin feb defect (nu 17 april) en ik mag hopen dat ik hem weer over een maand heb. dus mijn advies wil een goedkope fiets met GEEN service dan kan je deze bij hen aanschaffen
Kwam gisteren bij fietsenstunt in Hoorn, wilde een afspraak maken voor mijn schoonouders voor elektrische fietsen. Maar omdat mijn schoonvader slecht te been is dacht ik fiets eerst even langs ik was met mij racefiets, het regende wat dus dacht nou vraag ik gelijk of men een racefiets spatbordje hebben. Geen probleem zegt de verkoper, vroeg of hij hem er ook even op kan zetten, dit moest hij aan zijn collega Peter vragen. deze kwam en zei dat dit vijf Euro kost. Hij is hier nog geen twee minuten mee bezig geweest, een hele dure service. Ben maar naar een ander winkel op de Grote Noord gegaan voor een afspraak te maken voor de 2 elektrische fietsen. Als de service zo slecht is bedenk ik me wel twee keer om daar wat te kopen.
Een dikke dikke 10. Wat een vriendelijke mensen en uitstekende service. Wij durven te zeggen dat er geen fietsenwinkel bestaat die nog een betere service kan bieden. Hockx
Waardeloze service bij Fietsenstunt. Mijn fiets werd niet-fietsklaar afgeleverd: remmen en versnellingen waren niet afgesteld en er ontbraken schroeven, waardoor het bagagerek rammelde. De telefonische klantenservice verwijst je vervolgens door naar je plaatselijke fietsenmaken.waardeloos! Tip: koop niet bij Fietsenstunt!
Toen ik bij jullie in de winkel kwam ben ik voortreffelijk geholpen. Al ben ik misschien niet de makkelijkste, de verkoper nam alle tijd voor me. De zaak heeft een rustige uitstraling, je wordt vriendelijk aangesproken en als je dat wil kun je ongestoord rustig verder rondkijken. Bij binnenkomst waren we van plan alleen even rond te kijken, maar we waren snel om toen we met de fiets een proefritje gingen maken. Al doet de naam van de zaak (De fietsenstunt) dat niet vermoeden, de winkel is een aanrader. Helaas hebben we slechts drie dagen van de fiets kunnen genieten, mijn vrouw overleed geheel onverwacht. Bijzonder sympathiek van u dat we de fiets weer konden inleveren. Dus: wie aan een nieuwe fiets toe is, moet regelrecht naar De Fietsenstunt gaan. Je wordt er voortreffelijk geholpen.
Ik heb mijn fiets bij Fietsenstunt besteld omdat de levertijd bij een andere fietsenwinkel ineens maanden langer bleek te zijn dan afgesproken. Fietsenstunt heeft mijn fiets op tijd en netjes afgeleverd. Helaas bleek er daarna een probleem te zijn met de fiets, maar ook dat is snel en met veel persoonlijke aandacht opgelost. Omdat wij eenzelfde fiets met hetzelfde probleem van de andere fietsenwinkel hebben en zij het probleem maar niet opgelost kregen, is Fietsenstunt zelfs bijgesprongen om ons aan een vervangend onderdeel te helpen voor een fiets die niet bij hen gekocht is. Al met al dus geen totaal vlekkeloze ervaring, maar je kunt met een gerust hart je bestelling plaatsen bij Fietsenstunt want als er iets is, dan lossen ze dat snel en vriendelijk op. Complimenten!
Contact gezocht met Fietsenstunt. Na een week eindelijk een reactie, maar met vragen die ik al benoemd had in het schrijven (dus waarschijnlijk gewoon niet gelezen). Na mijn antwoord (nu ruim anderhalve week geleden. niet meer gehoord van Fietsenstunt. We willen nog steeds graag 2 e bikes kopen, maar 1 ding is wel duidelijk. het gaat geen fietsenstunt worden.
Hele snelle en vlotte bestelling. Heldere en duidelijke communicatie, bezorgdag was zo geregeld. Goede bezorgservice en rijklaar zoals ze ook beweren. Top aankoop en kan ze iedereen aanbevelen.
Mooie fiets aan kunnen schaffen bij Fietsenstunt en in de winkel goed geholpen door het personeel. Bij levering helaas wat schade aan het zadel door het transport, wat helaas kan gebeuren, maar meteen opgelost en dezelfde dag nog een passende oplossing geboden (nieuw zadel). In iedere geval een heerlijke fiets om mee te fietsen en een goede service.
Al een tijdje op zoek naar een mooi verjaardagscadeau voor m'n zoon, vond het echter moeilijk om de juiste maat te bepalen maar werd door een vriendelijke dame van de klantenservice keurig hiermee geholpen. En ik kreeg de fiets, afgemonteerd en al aan huis afgeleverd. Zeer tevreden.
Vorige week langs geweest in de winkel om een nieuwe fiets uit te zoeken, deskundig geholpen door het personeel. Vandaag mijn fiets bezorgd gekregen en hij fietst heerlijk. Bedankt fietsenstunt!
Slot defect na 1 jaar. Fietsenstunt geeft aan dat dit niet onder garantie valt omdat het "slijtage-gevoelig" onderdeel is. Jammer. Volgende keer geen stunt meer.
Vorig jaar Sparta Smart M11 e-bike gekocht. Eerst werd een verkeerd model afgeleverd. Daarna was de geleverde fiets in enkele weken stuk, ketting-/aandrijfwiel geheel losgekomen van de fiets, verkeerde boutjes. Reparatie heeft vele weken geduurd, zonder communicatie. Nu is de fiets alweer stuk, email gestuurd (geen zin om lang in een telefonische wachtrij te hangen), nog steeds geen antwoord. 3 dagen geleden.
In Hoorn geweest voor een nieuwe fiets, super fijne medewerkers met veel kennis van alle fietsen. Nemen ondanks de drukte in de winkel toch tijd voor iedere klant. Erg goed geholpen bij de keuze van mijn nieuwe fiets. Vervolgens wilde ik toch nog wat extra bestellen toen ik al thuis was, even de klantenservice de dag daarna gebeld. Daar moest ik helaas wel 15 min wachten door 6 wachtenden voor mij, maar daarna goed geholpen en de producten werden keurig toegevoegd aan de bestelling. Ik zou iedereen aanraden om hier een fiets te bestellen.
Ruime keuze, heldere website, prima aflevering. Heel fijne ebike van Qwic gekocht. Bereikbaarheid klantenservice anders dan telefonisch kan beter ook die reactie snelheid op emails. Had een klein probleem is snel en plezierig opgelost. Ook de servicebeurt aan huis is prima verlopen conform afspraak.
Bedankt ??❤️ Heel goed geholpen en snel service perfect de beste kwaliteit voor minder Cortina U4 fiets 26 inch gekocht voor mijn dochter heel blij mee . Aanrader ook de prijs goed kopper dan alle fiets winkels ?????? Nogmaals bedankt. Fietsenstunt.nl ook Fietsenstunt Hoorn en Fietsenstunt Wervershoof
Wij heb begin maart eindelijk 2 mooie fietsen besteld. De jongen in de winkel heeft ons in eerste instantie prima geholpen. Echter bleek hij halve kennis te hebben. Wij konden gebruik maken van een werkgeversvoordeel. Er bleef 480 euro op de order staan want deze zou door fiscfree betaald worden. De fietsen zouden met 1,5 week geleverd worden. Toen deze er niet waren zelf maar eens gebeld. Toen bleek er dus een probleem met het openstaande bedrag te zijn. Nadat ik zelf meerdere partijen had gebeld bleek dat ik het bedrag zelf moest betalen. Ineens waren de heeeeel vlot met het sturen van een betaalverzoek. Toen telefonisch de afspraak gemaakt dat de fietsen uiterlijk 26 maart geleverd zouden worden. Je raad het al. tot op heden nog niks gehoord. Als ik de winkel 3 keer bel! 1 keer doorverbonden Wieringerwerf 1 keer doorverbonden naar wervershoof en de derde keer erop gegooid! Jullie nemen ons als klant totaaaaal niet serieus terwijl wij voor €2600 euro aan fietsen bij jullie kopen! Lekker het geld binnen en vervolgens niks geen service meer. Nee wij zullen niemand aanraden om bij jullie een fiets te kopen. Eigenlijk wil ik het liefste de koop annuleren maar dan hebben we nog steeds geen fietsen.
Ik heb op 25/6 een fiets besteld bij fietsenstunt om te laten leveren op 14/7 ivm mijn vakantie. Op deze dag kreeg ik te horen dat de fiets naar een verkeerd depot was verzonden en dat ik de volgende dag wat zou horen. We zijn nu 22/7 en na meerdere malen te berichten ontvang ik niets terug, letterlijk niet één antwoord. Ik ben bang dat ik deze fiets nooit meer ga zien. Jammer. Hoopte deze week nog te kunnen gaan fietsen maar denk dat ik de order maar moet gaan cancellen en naar een andere fiets moet gaan zoeken als ie deze week nog niet komt.
Hele snelle en vlotte bestelling. Helder in communicatie, alles was zo geregeld, ook voor het wijzigen van de bezorgdag. Keurig en nette levering en rijklaar zoals ze ook beweren. Kom hier zeker nog terug.
Prachtige, ruim opgezette winkel in Hoorn. Goede respons op de vraag naar een goede fiets waarop een kleinkind veilig vervoerd kan worden. Na enig overleg kwamen we op de Batavus Mambo deluxe. Stevige fiets, mooi en degelijk framewerk. Goed advies en dus hier de fiets gekocht. Aflevering keurig.
Batavus dinsdag comfort 2020 besteld. Netjes afgeleverd alhoewel niet op tijd door vertraging bij de leverancier maar ik kreeg van de klantenservice netjes een tweede leverdatum waarop hij wel netjes afgeleverd is, de fiets fietst prima naar behoren. 1 minpunt in de beschrijving stond dat er een axa ringslot op zou zitten er zit echter een abus ringslot op de fiets. In feite maakt het niets uit maar ik had bij voorkeur toch een axa ringslot gehad gezien de Nederlandse oorsprong. Enfin ik vervang hem nog wel een keertje.
Mijn ervaring na het "verkrijgen" van mijn Sparta was prima, hele goede en fijne uitleg gehad. De kwestie met de qwic zullen we hierbij maar "vergeten"
Fiets besteld en afgehaald in de winkel, keurig geholpen. Kennis van producten en rustige uitleg van oudere mederwerker met ervaring.
Snel bezorgd. In elkaar zetten was nog een klusje maar met wat telefonische hulp ben ik er uitgekomen,