Gigameubel.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 2.866 recente reviews uit 4 bronnen.
1 dag geleden

Giga Meubel levert ondeugdelijke producten en neemt vervolgens geen verantwoordelijkheid. Onze tafel bleek door verkeerd geboorde gaten onmogelijk te monteren. Een duidelijke productiefout. In plaats van een oplossing te bieden, verschuilt de klantenservice zich achter een termijn van 5 werkdagen en weigert iedere vorm van hulp. Telefonisch bereikbaar? Vergeet het maar. Je krijgt niemand te spreken. Wij zitten nu met een dure, onbruikbare tafel en een bedrijf dat geen enkele verantwoordelijkheid neemt. Waarschuwing aan iedereen: koop hier niet. Zolang alles goed gaat is er geen probleem, maar zodra je een klacht hebt, sta je er alleen voor. Slechtste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt. πŸš«πŸ‘ŽπŸ»

2 maanden geleden

Er wordt toegezegd dat ons bed binnen 6 weken geleverd zou worden maar na 4 weken krijgen we een mail dat het bijna 4 maanden wordt. Ik eis daarom annulering en aanbetaling terug nu kreeg ik daarop te horen dat ik mag annuleren maar mijn aanbetaling niet terug krijg. Schandalig en wettelijk zeker niet mogelijk. In hun eigen voorwaarden staat: Met inachtneming van hetgeen hierover in artikel 4 van deze algemene voorwaarden is vermeld, zal de ondernemer geaccepteerde bestellingen met bekwame spoed doch uiterlijk binnen 30 dagen uitvoeren, tenzij een andere leveringstermijn is overeengekomen. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de consument hiervan uiterlijk 30 dagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. De consument heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden en recht op eventuele schadevergoeding. 4. Na ontbinding conform het vorige lid zal de ondernemer het bedrag dat de consument betaald heeft onverwijld terugbetalen.

7 maanden geleden

Kast gekocht die online beschreven werd als 'gemaakt van hoogwaardig eikenhout'. Bij levering bleek de kast van eiken fineer gemaakt. De kast mocht retour, wel met betaling van 80 euro vervoerskosten. Klantenservice beweert dat eiken fineer ook verkocht mag worden als eikenhout. Koop hier niets, erg klantonvriendelijk en misleidend!

Sterke teleurstelling over de service en levering bij Giga Meubel Ik schrijf deze review met gemengde gevoelens. Aanvankelijk waren mijn partner en ik bereid om geduldig te wachten op onze bestelling bij Giga Meubel, ondanks de gescheiden levering van onze tafel en stoelen. Echter, het proces en de klantenservice hebben ons uiteindelijk erg teleurgesteld. We bestelden een tafel die 'direct leverbaar' zou zijn, maar we moesten uiteindelijk een half jaar wachten op de complete set. Gelukkig konden we tijdelijk aan onze keukenbar eten, maar dit was verre van ideaal. Herhaaldelijk contact met de klantenservice leverde telkens dezelfde excuses op over leveringsproblemen, iets wat we tot op zekere hoogte konden begrijpen. Gezien de problemen besloten we Giga Meubel toch nog een kans te geven door een salontafel te bestellen, die binnen twee weken zou arriveren. Helaas kwam ook deze bestelling te laat en ontvingen we enkel het blad van de tafel zonder poten. Na weer contact opgenomen te hebben, voelden we ons niet serieus genomen, wat ons erg frustreerde. De spreekwoordelijke druppel was toen er een vlek kwam op de tafel door een ongelukje van mijn kant. Toen ik Giga Meubel benaderde voor hulp met het vinden van de juiste kleur beits, werd mij verteld dat ze geen informatie konden geven vanwege de buitenlandse leverancier en werd ik naar een bouwmarkt verwezen voor advies. Dit gebrek aan service en ondersteuning vind ik onaanvaardbaar. Ik had gehoopt op meer begrip en klantvriendelijkheid, vooral na alle voorgaande problemen. Het is teleurstellend dat mijn verzoek om hulp met iets eenvoudigs als beits niet werd gehonoreerd. Ik kan op basis van onze ervaringen helaas niet aanraden om bij Giga Meubel te bestellen. De constante vertragingen en het gebrek aan adequate klantenservice zijn voor mij redenen om deze winkel niet meer te bezoeken.

In oktober 2024 een eettafel van 900 euro besteld, 22 november ontvangen en 23 november er achter gekomen dat die niet gebruikt kan worden omdat er anders vlekken op komen. Troep kwaliteit meubels, slechte afwerking en geen coating op je tafel! Netjes gevraagd om reparatie of vervanging van het meubel maar dat doen ze niet. Vandaag de dag dus 900 euro lichter, de Geschillencommissie en een jurist erop gezet. Bestel hier NIET! Heel erg zonde van je geld. Mega jammer dat ik hier geen foto’s kan toevoegen..