Huurexpert.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 39 recente reviews uit 2 bronnen.

20 euro betaald, geen toegang, geen account, geen woning dom van mij.

Dit is pure oplichting. Verzamelen huurwoningen van andere sites en tonen mooie foto's die niet bij deze woning horen. Je wordt hierdoor geprikkeld een account aan te maken aangezien de andere sites deze woning niet tonen. Pure misleiding! Natuurlijk geen telefoonnummer te vinden om verhaal te halen. Mail wordt niet op gereageerd. Als druppel incasseren ze ook nog een 2e termijn van je rekening. Heb nooit een opdracht gegeven voor een automatische incasso.

absurde website, toont kamer/appartementen van andere websites en dan wordt je doorverwezen naar een andere website die helemaal niets met huren te maken heeft, oplichters eigenlijk!

Je krijgt een leuk overzicht, handig, maar vervolgens blijkt dat alle woningen eigenlijk via een andere website gaan. En de url die hun gebruiken leidt naar een hele andere derde website over gewichtsheffen... niets te maken met huren of kamers.

Heb nog zo'n slechte site gezien. Ik had een account en had me afgemeld. Toch hebben ze 30 euro van mijn rekening afgehaald. Ik probeerde contact te leggen, maar ik krijg geen mailtjes terug of geen antwoord. Ze hebben geen telefoon nummer dus het is heel erg vervelend. Ik raad deze site aan niemand aan!

Genoeg mailtjes ontvangen met woningen. Maar contact leggen lukt haast niet

Zoekresultaten bieden geen contact mogelijkheid met verhuurder. Darum eigenlijk waardelos.