23-06-2017

Schade afhandeling is super slecht bij verhaal tegenpartij.

Inshared doet niet haar best bij verhaal op tegenpartij. Al bijna 11 maanden verder en nog geen uitkering. Ze reageren niet op vragen. Bellen heeft geen zin er is nooit iemand aanspreekbaar met kennis van zaken. Ze leunen erg op ondersteuning van Achmea. Erg bureaucratisch allemaal. Spreken tegen wat er in de voorwaarden staat. Jij moet ze daarop wijzen. Echt te gek voor woorden. Als er een reactie is dan vaak weer ontwijkende antwoorden of smoesjes. We zijn er mee bezig; er is wat fout gegaan; we moeten antwoord afwachten van collega ( Achmea); Er is wat binnen maar kan nog noet zeggen hoe of wat. Etc etc.

Mensen wees gewaarschuwd.

12-06-2017

Inshared nooit doen!

Had mijn auto 7 jaar all risk verzekerd bij Inshared,tot dat mijn dochter een ongeluk kreeg met mijn auto. De auto was totaal los. Ik werd gebeld door de taxateur dat ik goed verzekerd was en dat ik 4800 voor de auto terug zou krijgen. Vervolgens werd mij verzocht om de auto van de hand te doen aan een handelaar voor een bedrag van 1500 zodat de verzekering 1500 minder hoefde uit te betalen. Nou prima opgelost zou je zeggen tot dat ik na weken weer wat hoorde van Inshared. De schade was voor mij zelf ,want de auto stond op mijn dochter haar naam. Ik heb geprobeerd om uit te leggen waarom de auto in 2012 op haar naam is gezet ivm hoge parkeer tarieven op een adres waar ze tijdelijk verbleef en geregeld de auto meenam. Een parkeerkaart kon alleen op haar naam staan als ook de auto op haar naam zou staan. Ik heb daar verder nooit geen aandacht meer aan besteed ik betaalde tenslotte de verzekering en het is een familielid voorzag geen problemen. Ook in de voorwaarden van 2010 toen ik mijn auto verzekerd heb bij Inshared mocht de auto op een andere familielid staan Echter ziet Inshared dat anders. Je mag dus wel jaren de premie betalen,maar uitbetalen bij schade is er bij Inshared niet bij. Heb geprobeerd het uit te leggen maar je krijgt niemand aan de lijn alles gaat via de mail. Ze nemen totaal niet de moeite om er uit te komen maar houden zich vast aan het niet te hoeven betalen. Kortom neem een verzekering met een agentschap ,want dit is een walgelijk bedrijf.

01-06-2017

In de aap gelogeerd

Na het lezen van verschillende reviews dacht ik met Inshared de beste autoverzekering af te sluiten tegen een redelijk prijs. Het was een maandelijks bedrag van €63,-.

Toen Inshared mijn schadevrije jaren niet konden achterhalen heb ik een verklaring van leasemaatschappij laten zijn waarin 3 schadevrije jaren bleek. Van Inshared kreeg ik te horen dat dat voldoende was.

Een maand later bleek toch de premie naar €185,- (!) te zijn opgehoogd. Toen ik ze wees op de eerdere mail kreeg ik te horen dat het een "typfout" was en dat ze er toch echt niets aan kunnen doen dat ik nu drie keer de premie moet betalen.

Ik heb per direct opgezegd!

04-05-2017

Voor 450,- pm geen telefonische klantenservice!

Totaal verontwaardigd dat ik telefonisch niet verder geholpen kan worden bij mijn vragen. Laat staan opzegging van polis. Ik betaal 450,- per maand om mijn sportwagen te verzekeren, maar een antwoord op mijn vraag of ik z.s.m mijn polis kan opzeggen wordt vermeden. "wij zijn een online verzekering, dus wij doen niet aan telefonisch contact" was het schandalig en belachelijk antwoord. Duur en slechte hulp, ik zeg NIET verzekeren hier!

29-03-2017

Meeste misleidende

Als ik beter mijn best gedaan had en ervaringen van andere mensen opgezocht was ik er NOOIT aan begonnen.

Henk
06-03-2017

Schade maar geen uitkering bij Inshared

Heb door verstopping van de afvoer lekkage gehad. Heb zelf de verstopping opgelost maar krijg te horen dat er een constructie fout zit in de oplossing. deze zat niet in de oorzaak . We all benefit betekent waarschijnlijk goedkoop is duurkoop. Niet doen dus, ik haal al mijn verzekering weg bij Inshared.

27-02-2017

Goedkoop = duurkoop

Jarenlang klant geweest maar bij de eerste schademelding krijg je nul op het rekest. Goedkoop verzekeren blijkt dus duurkoop te zijn. Bij contact laten ze je zonder enige moeite overstappen. Gemiste kans.

21-02-2017

Waardeloze schade verhaal servivce

Ik ben aangereden door een andere auto die mij verzuimde voorrang te verlenen. Deze kwam met 2 verhalen. Een situatieschets en een onderbouwing. Beide kwamen niet overeen, maar in beide gevallen was het duidelijk dat de tegenpartij fout zat. Ik zit nu met Inshared een gevecht te hebben om te bewijzen dat ik voorrang had. Ik heb de correspondentie gezien tussen Inshared en Unive (de tegenpartij) en de communicatie is echt 2 zinnen met amper inhoud. de verkeersontwerper verantwoordelijk voor het kruispunt zegt ook tegen dat ik voorrang had, maar Inshared doet er alles aan om niks voor elkaar te krijgen. Ze weten het beter, kunnen het niet juist onderbouwen en maken mijn leven zuur ondanks dat ze er zijn om mij te helpen. Waardeloos. Ze zijn er gewoon niet als je schade hebt. Misschien wel als je schuldig bent, want dat kost ze weinig moeite, dus doen ze maar al te graag.

26-01-2017

Premie enorm verhoogd

Zonder mij op de hoogte te stellen heeft Inshared mijn woonhuis verzekeringspremie verhoogd van 27 Euro naar 72 Euro per maand, waar ik per toeval, pas na enkele maanden achter kwam. Heb in al die jaren zelfs nog nooit iets geclaimd bij hun. Lijkt me ordinaire diefstal, ga dan ook mijn verzekering opzeggen.

Raymond
23-12-2016

Schade caravan

Als ik alle reviews lees aangaande Inshared maar ik ben goed geholpen nadat ik mijn caravan totall loss reed. Binnen 3 weken was de hele schade afgehandeld en had ik mijn geld op mijn rekening en konden we voor de zomer nog een andere caravan kopen.

Deze week met de buurvrouw bezig geweest om de verzekering af te wikkelen die op naam stond van haar onlangs overleden man. Ook dit was binnen 10 minuten geregeld.

Ik zeg verzeker je maar gerust bij Inshared ik ben er in ieder geval zeer tevreden over en vergeet niet dat er overal wel wat is.

11-10-2016

Niet doen! Te hoge premie, communicatie problemen en slechchte

Veel te hoge premie berekening; heeft maanden gekost om te veranderen en pas na inschakeling van de klachtenman verholpen.Slechte afhandeling na ongeval, verhaalservice slaat nergens op! Nooit meer een verzekering bij Inshared. "We all benefit" slaat nergens op. No benefits at all!

04-10-2016

Opstalverzekering woonhuis stijgt met maar liefst 51% !

InShared verhoogt mijn opstalverzekering ongevraagd van de een op ander maand met maar liefst 51%. Dit kan toch niet waar zijn.ik heb nu een klacht ingediend en overweeg een stap naar TV programma Radar.

02-10-2016

Exorbitante premieverhoging Woonhuisverzekering

Na 2 jaar verzekerd te zijn binnen een maand 2 x een premieverhoging van totaal ruim 40%! Onbehoorlijk en onbetrouwbaar gedrag. Blijf uit de buurt van InShared.

27-09-2016

Draaikonten

Ik heb een klapband gehad van de caravan op de snelweg in het buitenland. Eerst Inshared gebeld en die vertelden me dat ik goed verzekerd was ik kon alles regelen en in Nederland zou alles netjes afgehandeld worden. Nu terug in Nederland trekken ze zich ineens terug en stellen ze dat caravan niet onder de dekking valt. Dit terwijl het duidelijk in hun eigen polisvoorwaarden staat. Maar dat interpreteer ik niet juist volgens hen.

11-08-2016

Eigen voorwaarden gelden niet voor INSHARED

Verhaal simpel lease auto 4 schadevrije jaren. Ik stop met het prive rijden van mijn lease auto en koop een prive auto. Verzeker deze via inshared, geef 4 jaar op. Deze worden niet geaccepteerd omdat het niet in roy data staat. Mail gestuurd antwoord inshared... ik kan mij schadevrijejaren niet meenemen. Jaar later kijk ik eens op de site en zie dat ze er zelfs mee promoten stuur uw overzicht in en wij kijken hoeveel schadevrije jaren u krijgt. Ik weer mail gestuurd met een kopie van hun eigen voorwaarden en een brief van de lease maatschapij met mijn schadevrije jaren. Antwoord wederom nee en hetzelfde verhaal met roydata. Ik een bel verzoek via de site ingestuurd en ik zou dan de vogende dag terug gebeld worden. Nou je raad het al niet terug gebeld. Je kunt ze niet breieken en ze houden je aan het lijntje zodat je stopt met het gelijk halen tereijl je dit hebt. Volgende hstap is nu mijn rechtsbstand in geschakeld en dit is de moedermaatschapij van dit bedrijf hihih lol ACHEMA. BENIEUWD of ze hun eigen voorwaarden nu wel hanteren en ik mijn teveel betaalde premie nou eens terug krijg en de gemaakte uren vergoed krijg.

VERZEKER JE NIET BIJ INSHARED

10-08-2016

Premieverhoging woonhuisverzekering met bijna 200%

Inshared heeft me laten weten dat de premie voor mijn woonhuisverzekering met ingang van 26 september van € 36.07 naar € 92,53 gaat, een verhoging van bijna 200%.... Door een "verkeerde risico-inschatting van de woning door Inshared" zou ik tot op heden een te lage premie hebben betaald. Ik heb even de vergelijkingsite van de Consumentenbond erbij gehaald en mijn woninggegevens ingevuld. Dan blijkt dat ik bij een behoorlijk aantal verzekeraars terecht kan voor het premiebedrag dat ik nu betaal, of zelfs voor minder. Ook interessant te zien dat Inshared niet alleen duur is maar ook een heel beroerd testresultaat scoort (1.9).

04-08-2016

Bijna 9% premieverhoging!

Betaalde altijd net onder de 30 euro per maand voor de de Toyota Aygo, nu een verhoging vanaf 26 juli 2016 naar 33.71. Sorry hoor maar op zo'n bedrag een absurde verhoging van bijna 9%.

Snel iets anders opzoeken!

10-07-2016

Verhoging van bijna 100%, inboedel verzekeing

Na 1 jaar(geen schade!) verhoging van 100%, Je binnen halen met een lage offerte en na een jaar de premie verdubbelen. Dit ruikt naar oplichting. De uitleg die ik kreeg raakte kant nog wal. Bij deze instelling ga ik weg. Sluit geen verzekering af bij deze boeven.

26-06-2016

Premieverhoging woonhuisverzekering

Ben zeer teleurgesteld betreffende de komende premieaanpassing met ingang van 26 Juli 2016. Mijn woonhuisverzekering-premie gaat met deze datum omhoog van 19,65 Euro naar 27,82 Euro. Premie per maand. >> Dit een verhoging van 41% <<.

Zal zeker bij andere verzekeringsmaatschappijen deze premie gaan vergelijken en mogelijk besluiten om over te stappen.

25-06-2016

Premieverhoging Woonhuisverzekering

Mijn huidige premie is 19,67 Euro per maand. (2016) Bericht gehad van een premieverhoging en wel met 41% met ingang van 26 Juli 2016. Nog nimmer schade gehad.

Dit is werkelijk absurd. Ga zo door Inshared en ben van overtuigd dat dit soort premieverhogingen veel klanten zal gaan kosten. Zal zelf gaan shoppen voor een ander verzekeringamaatschappij.

Meer InShared reviews
Welk cijfer geef jij InShared?
12345
67
8910

AfradenAanraden