Ivol.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 419 recente reviews uit 4 bronnen.
9 maanden geleden

Zeer slechte service. Product besteld dat indien vóór 17.00 besteld, de volgende dag bezorgd zou worden. 4 dagen verder geen bezorging van het artikel, status bij vervoerder: 'in het sorteercentrum', zonder enige indicatie van wanneer het pakket dan wel bezorgd gaat worden. Vervolgens vandaag gebeld met klantenservice IVOL, na halfuur in de wacht te hebben gestaan medewerkster van hen gesproken die het volgende antwoord gaf: "Personeelstekort bij vervoerder, vertraging van de bezorging, datum van bezorging kan niet 100% bevestigd worden - waarschijnlijk volgende week maandag maar niet te zeggen met zekerheid". Vanuit een klantenservice oogpunt zou je klanten in ieder geval op de hoogte moeten brengen van logistieke problemen, zodat ze geïnformeerd zijn. Deze feedback ook zo doorgegeven, de medewerkster gaf aan dit intern zo door te geven maar dat logistieke verstoringen in het proces erbij horen. Wat ik bevestigde maar klanten dan wel geïnformeerd moeten worden hierover, zodat ze weten waarom hun bestelde product maar niet geleverd wordt. Dat je dit proces zeker als groot bedrijf zijnde kunt automatiseren, waarop de medewerkster aangaf dat als dit zo makkelijk was dit allang gebeurd was. Waarop ik antwoord zelf uit de automatiseringsbranche te komen, en deze statusupdates zeker mogelijk zijn indien bedrijven in deze service richten hun klanten willen investeren. En toen werd cynisch aangegeven door de medewerkster; 'dan is dat een gat in de markt'. Waarop ik aangaf dat dit 'gat' er allang was en ook al op is ingespeeld door automatiseringsbedrijven. Alleen dat sommige bedrijven niet willen investeren om bestaande processen te automatiseren. Excuus voor de uiteenzetting van het over en weer spel, maar ik wil dat toekomstige klanten 3x nadenken om bij IVOL producten bestellen.