Koopjedeal.nl reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 1.168 recente reviews uit 2 bronnen.

Vlotte afhandeling bij retourzending , en super snel je geld terug !

✓ Koopjedeal.nl Beste Peter, hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij zijn blij om te vernemen dat u zo tevreden bent over de afhandeling van uw retourzending. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Ik koop al een aantal jaren bij KoopjeDeal en steeds tot mijn volle tevredenheid.

✓ Koopjedeal.nl Beste Antonia, hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw positieve ervaring met onze website. Mocht u nog bepaalde producten missen dan vernemen wij het uiteraard graag van u. Alle tips zijn welkom! Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Zeer snel mn bestelling in huis.Alleen heb ik gebeld 2x plus nog mail gestuurd wan ik wil mijn bestelling graag betalen! Graag zie ik de oplossing tegemoet! Eerlijk duurt het langst!En door aan deze koopjes ervaring mee te doen weet je nooit stel dat ik iets win,zou toch leuk zijn. Eigenlijk vindt ik de Ilse koopjes deal zo leuk dat als de krant komt ik gelijk opzoek naar koopjes ga!

✓ Koopjedeal.nl Beste Aaltje, wat leuk om te lezen dat u bij onze website opzoek gaat naar koopjes. Voor de betaling zouden wij u willen vragen om u email in de gaten te houden. De factuur ontvangt u achteraf van Afterpay, zodra u deze heeft ontvangen kunt u het bedrag overmaken. Bedankt voor uw eerlijkheid. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Recentelijk een beschadigd artikel gekocht. Ze hebben het probleem op een zakelijke manier uitstekend opgelost.

✓ Koopjedeal.nl Beste Peter, hartelijk bedankt voor het plaatsen van een positieve recensie. Wij vinden het fijn om te vernemen dat uw klacht op een zakelijke manier is afgehandeld. Klant is immers Koning bij ons! Met vriendelijke groet,

Zie boven al beschreven.

Mooie dingen en altijd verrassend

✓ Koopjedeal.nl Beste Uta, hartelijk bedankt voor uw positieve ervaring. Wij vinden het heel leuk om te lezen dat wij u altijd blijven verrassen! Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

De electrisch verstelbare boxspring bevalt tot nu toe prima, maar ik heb er pas 2 nachten opgeslapen. Ik had gekozen voor het bed zelf te monteren en dan zou het fijn zijn als er een montage-beschrijving bijzit maar helaas was dat niet. Dat is echt wel een minpunt.

✓ Koopjedeal.nl Beste Bea, hartelijk bedankt voor uw recensie. Onze excuses dat er geen handleiding was bijgeleverd. Normaliter is dit wel het geval. Wenst u deze nog te ontvangen, dan zouden wij u willen vragen om een e-mail te sturen naar info@koopjedeal.nl, zodat wij deze alsnog naar u toe kunnen sturen. Hopend u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Team Webcare Koopjedeal.nl

E board gekocht,hij gaat kapot in de garantietijd.Nu begint t.Ik bel en mail regelmatig krijg telkens iemand anders aan de lijn met de mededeling dat ze t gaan oplossen. We zijn nu 4 maanden verder en nog steeds geen idee wat ze gaan doen. Mijn zoon van 11 heeft geen eboard en ook zijn geld is weg!

✓ Koopjedeal.nl Beste Hedwig, hartelijk bedankt voor uw bericht. Graag willen wij onze excuses aanbieden voor het geleden ongemak. Helaas heeft dit te maken gehad met de nalatigheid van de leverancier. De financiële afdeling heeft inmiddels het door u betaalde bedrag aan u gecrediteerd op 29 september jl. Hopend u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Team Webcare Koopjedeal.nl

Ik had zelf iets besteld wat achteraf niet was wat ik dacht dat het zou zijn. Ik kon het product gratis retour sturen en mijn betaling werd volledig terug gestort op onze rekening. Netjes opgelost dus.

Alles keurig geregeld en afgeleverd.

✓ Koopjedeal.nl Beste Daniel, hartelijk bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wij waarderen het enorm dat u zo tevreden bent met de keurige afhandeling van uw bestelling. Met vriendelijke groet,

Team Webcare Koopjedeal.nl

Ik ben heel blij met de snelle en mooie af levering van mijn produkt,en de goede verpakking,keurig netjes bedankt

Koopjedeal: ik heb daar begin augustus volgens advertentie 4 eetkamerstoelen echt leder buffelleer besteld. Er kwamen 4 stoelen waarvan ik en iedereen vindt: duidelijk kunstleer. Koopjedeal stelde een expert voor: vanbeekexpertise. Er kwam een contract tussen de 3 partijen: koopjedeal, ik, vanbeekexpertise. Koopjedeal en vanbeekexpertise hebben het contract echter nooit getekend. Nabellend bij vanbeekexepertise bleek dat Koopjedeal met vanbeekexpertise probeerde een APART contract te sluiten, met veel meer voorwaarden, o.a. dat ik als klant het expert rapport niet zou krijgen van de expert! Er heerst weinig/geen vrijheid van meningsuiting in NL (alles wordt afgestraft met art 361-71 WvS, aan grondwet art 7 mag je niet toetsen, alleen EVRM blijft over), maar ik krijg toch wel langzamerhand de mening dat Koopjedeal bewust zeer te kwader trouw is en zich nergens voor schaamt: levering nepleer, daarna dubbel contract zodat ik expertrapport niet krijg, kan ACM Autoriteit Consumenten Markten niet optreden tegen wat volgens mijn voorlopige oordeel inderdaad 'maffiosi' zijn?

✓ Koopjedeal.nl Goedendag / of beste blankert/philipe (welke naam die daar ook maar gebruikt)

Momenteel zijn wij nog bezig met het geschil en is de betreffende case nog niet afgesloten. Indien u vragen en of opmerking hebt betreft de status hiervan, zou ik u willen verzoeken om ons te contacteren via telefoon/mail of chat. Onze medewerkers staan u daar graag verder te woord.

In de afgelopen tijd heb ik een aantal bestellingen via Koopjedeal.nl gedaan. Van een bed tot schoenen tot andere zaken. Ik ben erg tevreden over zowel de kwaliteit van de producten als de service. Via de chat is het goed overleggen, er wordt snel geleverd en afspraken worden nagekomen. Kortom; ik raad Koopjedeal.nl van harte aan!

✓ Koopjedeal.nl Beste Dorine,

Hartelijk bedankt voor uw positieve recensie.

Wij zijn heel blij om te vernemen dat u zo tevreden bent over de service die wij aanbieden en over de geleverde spullen. Graag zien wij u dan ook terug op koopjedeal.nl

Team webcare Koopjedeal.nl

Onlangs heb ik bij Koopjedeal.nl een rugband gekocht. Wat mij helemaal heeft verrast was dat het aanhebben van deze rugband mijn houding direct heeft verbeterd. Alles gaat nu op een goede manier (zoals rechtop lopen) en ik voel me er wel bij. De band is niet zichtbaar en ook dat is prettig. Voor de prijs hoefde ik het niet te laten, dat is inderdaad een koopje. De service is prima. Deze band kan ik zeker aanbevelen. H.H. Lubbers

✓ Koopjedeal.nl Beste Herman,

Hartelijk bedankt voor uw positieve recensie.

Wij zijn blij om te vernemen dat de rugband u zo goed bevalt en dat u de rugband aanbeveelt aan andere. Ook waarderen wij het enorm dat u zo te spreken bent over onze geboden service. e klant is immers Koning bij ons!

Team webcare Koopjedeal.nl

Nadat ik had gemeld dat er in de leuning van mijn pas aangeschafte bankje een breukje zat is dit tot alle tevredenheid opgelost. Ik heb een nieuwe leuning ontvangen. Goede service dus!

✓ Koopjedeal.nl Beste Anneke,

Hartelijk bedankt voor uw bericht.

Wij zijn blij te horen dat uw klacht naar tevredenheid is opgelost en wensen u veel plezier met uw tuinbankje.

Team webcare Koopjedeal.nl

Foutje leverancier binnen no-time hersteld en dus opgelost

✓ Koopjedeal.nl Beste Roel,

Hartelijk bedankt voor uw bericht.

Heel fijn om te horen dat het foutje van de leverancier binnen no-time voor u is afgehandeld.

Mocht u in de toekomst nog ergens tegenaan lopen dan vernemen wij het graag van u.

Team webcare Koopjedeal.nl

Ook wanneer je een probleem hebt met je aankoop wordt je professioneel en naar tevredenheid geholpen.

✓ Koopjedeal.nl Beste Hendrik,

Hartelijk bedankt voor uw bericht.

Fijn om te horen dat uw probleem naar tevredenheid is opgelost.

Team webcare Koopjedeal.nl

Ook als een keer een artikel tegenvalt stuur je het zonder problemen terug; echter de meeste aankopen zijn helemaal naar de zin.

✓ Koopjedeal.nl Beste Nico,

Heel erg bedankt voor het plaatsen van uw goed ervaring met ons.

Mocht u dit in de toekomst anders ervaren dan vernemen wij het uiteraard ook graag van u.

Team webcare Koopjedeal.nl

Ik ben al lang klant bij en via Koopjedeal.nl. Krijg altijd hetgeen ik besteld heb snel geleverd. Mocht er enige vertraging zijn dan word ik hierover goed geïnformeerd. De website is duidelijk en de informatie daarop klopt. Geen teleurstellingen. Het is 1 x voorgekomen dat een product niet werkte. Geen probleem het werd zonder meer omgeruild. Zeer goede service dus.

✓ Koopjedeal.nl Beste Herke,

Hartelijk bedankt voor het delen van uw goede ervaringen met Koopjedeal.nl

Wij waarderen het enorm dat u zo tevreden bent over de website en de service die wij aanbieden.

Team webcare Koopjedeal.nl

Maanden gemail over en weer. verscheidene heren en dames gesproken. maar er stak er één met kop en schouders bovenuit: JOCHEM. En als ik nog eens een probleem ondervind dan wil ik alleen JOCHEM aan de lijn. Daar word je tenminste goed door geholpen. Jochem, dank je wel. Mw. S. Vortman-Eimers

✓ Koopjedeal.nl Beste Ruud,

Hartelijk bedankt voor uw bericht.

Ten eerste onze excuses dat u niet gelijk naar tevredenheid bent geholpen.

Wij hebben de mail conversaties erbij gepakt en de andere colega's hierover aangesproken, want het is uiteraard niet de bedoeling dat het zolang heeft geduurd voordat er een oplossing werd geboden.

Wij hopen u snel weer terug te zien op onze website en gaan ervan uit dat de andere collega's u voortaan ook op correcte wijze verder zullen helpen.

Team webcare Koopjedeal.nl

Schaf regelmatig iets aan. Een keer voorgekomen dat er iets ontbrak, na een belletje op korte termijn geregeld.

✓ Koopjedeal.nl Beste Eugene,

Bedankt dat u onze website heeft gewaardeerd met 5 sterren.

Wij zijn blij om te vernemen dat het missende onderdeel spoedig is nagezonden.

Team webcare Koopjedeal.nl

Snel en keurig geleverd en nog eerder dan verwacht

✓ Koopjedeal.nl Beste Truus,

Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie.

Wij streven er ten alle tijden naar om bestelling binnen de gestelde termijn te leveren.

Nooit geen moeilijkheden

✓ Koopjedeal.nl Beste Toon,

Hartelijk bedankt voor uw bericht.

Wij waarderen het enorm dat u zo te spreken bent over onze website.

Team Webcare Koopjedeal.nl

Mooie stoelen geleverd gekregen en zelfs nog twee dagen eerlijk dan de afgesproken leverdatum. Veel plezier van in ons nieuwe huis!

✓ Koopjedeal.nl Beste Eva,

Hartelijk bedankt voor uw bericht

Ten eerste willen wij u feliciteren met uw nieuwe huis en wensen u veel plezier met de aankoop van de nieuwe stoelen.

Wij wensen u heel veel geluk en woonplezier toe in uw nieuwe huis.

Hartelijk bedankt voor uw recensie.

Wij waarderen het enorm dat u zo te spreken bent over onze klantenservice.

Simple and easy

✓ Koopjedeal.nl Beste Nifertiti,

Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een positieve recensie.

Team webcare Koopjedeal.nl

Al van heel wat aanbiedingen gebruik gemaakt. Goed bevallen meestal en de weinige keren dat iets tegenviel kosteloos kunnen ruilen of terugsturen (en geld terug). Een irritante eigenschap van de webshop: na bijna iedere handeling verschijnt er een pop-up scherm om je over te halen je in te schrijven voor de Nieuwsbrief. Dat heb ik al lang geleden gedaan!

✓ Koopjedeal.nl Beste K.A,

Heel erg bedankt voor het plaatsen van een positieve recensie. Bedankt voor het doorgeven van het verbeterpunt. Wij kunnen hier zeker iets mee en gaan dit dan ook doorgeven aan de desbetreffende afdeling.

Team webcare Koopjedeal.nl

Bij het aanvragen van een ruilzending stelde ik vast dat ik geen bestelnummer kon opgeven (de e-mail daarover bevond zich in mijn pc voor herstelling in de winkel). Na wat correspondentie over en weer, werd alles perfect en snel geregeld. Ik bedank in het bijzonder Jenna voor haar geduld en prima inzet om mij snel en accuraat te helpen.

✓ Koopjedeal.nl Beste Wilfried,

Bedankt voor uw bericht.

Fijn om te vernemen dat u zo accuraat bent geholpen door 1 van onze collega's. Wij streven er ten alle tijden naar om de klant naar tevredenheid te helpen.

Team webcare Koopjedeal.nl

Al menig jaar, vroeger Ilse Koop je deal, bestel ik af en toe een product wat me aanstaat maar wel altijd inktpatronen voor onze HP printer. Een keer was er een lekkende cartridge bij. Een berichtje en de zaak was geregeld! Bravo voordelig, snel en goede service!

✓ Koopjedeal.nl Beste Ineke,

Wij waarderen het enorm dat u al menig jaar vaste klant bij ons bent. Graag zien wij u dan ook terug op Koopjedeal.nl.

Team webcare Koopjedeal.nl

Goede kwaliteit, goede prijs en snelle levering.

✓ Koopjedeal.nl Beste Huguette,

Wij vinden het heel erg fijn om te horen dat u zo te spreken bent over de kwaliteit en de prijs van onze artikelen. Mocht u nog bepaalde producten missen in ons assortiment, dan vernemen wij dit uiteraard graag van u. Alle tips zijn welkom!

Team webcare Koopjedeal.nl

Altijd fijn om dagelijks even te zien wat je leven makkelijker zou kunnen maken. Bij een aantal "lang lopers" zie je echter dat de kwaliteit soms te wensen over laat, maar als je er niet blij mee bent dan doen ze bij koopjedeal.nl gelukkig niet moeilijk.

✓ Koopjedeal.nl Beste Eric,

Heel fijn om te vernemen dat wij met onze artikelen bij kunnen dragen om uw dagelijkse leven makkelijker te maken. Mocht u in de toekomst nog ergens tegenaan lopen of een klacht hebben over een bepaald product, dan vernemen wij dit graag. Klant is immers Koning bij ons.

Meer Koopjedeal.nl reviews